"Бий його, але так, щоб не покалічив...

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем georgeo, 20 лют 2008.

1. yulichka

yulichka Active Member

Відповідь: "Бий його, але так, щоб не покалічив...

А чому школа стає "крутою"??? Бо її такою самі ж учні та їх батьки роблять. Я навчалась в такій "крутій". Насправді просто давала та школа хороші знання, поглиблене вивчення англійської, чудові вчителі... Почали звозити туди діток з цілого Львова, з Брюхович, Винників, Сихова, Рясного аж в центр. А батьки таких - крутелики, рекетня всяка, а дітки які можуть бути таких батьків?... Вседозволеність, хамство, бо воно має гроші і йому все можна....
    А вчителів в такій ситуації я не виню. В мене мама працює вчителькою, то я точно знаю як воно все насправді. Стоїш перед ним на уроці, хочеш щось пояснити, а воно з наглим писком дивиться на тебе і на телефоні бавиться, мол, говори-говори, а я своє знаю...

• Подобається Подобається x 4
  2. Ірена

Ірена Well-Known Member

то Тернопіль
    школа №5

3. bora

bora Well-Known Member

Знаєте, вчителями, як і лікарями і т.п. мають ставати люди з певними здібностями. Якщо вчителька може дати ради тільки таким чином дітям, то певно таку я б до своїх рідних не підпустила. Усі ми вчились самі і можемо згадати, що дисципліна на уроках залежала від кожного окремого вчителя, а не від директора школа приміром. У кожної професії також є свої труднощі - не може людина з ними справлятись мусить або тому довчитись, або змінити фах.
    Говорю я також з досвіду - у приватній школі викладає знайома. Усілякі там діти є. але і вони і "рекетня-батьки" її поважають. Це для мене показник, значить так можливо.

• Подобається Подобається x 2
  4. yulichka

yulichka Active Member

А я не говорю, що мою маму не поважають!!
    Не хамлять, і не дозволяють собі нічого зайвого. Та й з роботою вона справляється дай Боже, з дітьми також раду собі дає, але принизити чи образити дітей ніколи собі не дозволяла!!! Та й не було в них таких випадків, щоб вчителі себе показували з негативного боку.
    Я говорю про "сучасних дітей", їх вседозволеність, розпусту.

• Подобається Подобається x 1
  5. Abraira

Abraira Well-Known Member

Я колись навчалася у "крутій" школі. В класі 7-му у всіх батьки почали по Польшам шастати. то купити в школі можна було все, від спортивного костюму, до телефону. Торгували, звичайно, діти і з кожним класом ставали все "крутіші і крутіші". Так, вже під кінець 7-го класу, в мене почались деякі проблеми, бо була я дитиною вихованою і на хамство не відповідала, та на "стрєлки" з однокласниками не ходила. Мене могли штовхнути, "бавлячись" копнути (причому дівчата). У 8-му класі я побачила, що ситуація погіршилась, забрала документи і перейшла в іншу, найближчу, школу. І дякую Богу!
    Звичайно, не без конфліктів, але до 11 класу я навчалася у дружньому, веселому і доброму колективі. Діти були у навчанні слабші (бо ми, бізнесові, у минулій школі, навчалися, попри все, шалено добре), але це тільки додало впевненості у собі.
    До чого веду. Якщо така ситуація сформувалась, хай посеред року, переводьте дитину у іншу школу, бо кожна школа - інша країна!
    ЗІ: все, що чую про перших однокласників - наркомани, дехто судимий і т.п.; про других - дизайнери, психологи, економісти... робіть висновки.

• Подобається Подобається x 5
  6. Муму

Муму Well-Known Member

Наш свт - це суцільна утопія... Людство повільно але впевнено деградує, у більшості своїй це повязано із швидким розмноженням розумово і морально відсталих верств населення. Є дуже класний філм на цю тему "Ідіократія"

• Подобається Подобається x 2
  7. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Дві мої тітки і три сестри вчителі , сама теж попрацювала в школі - і тим не менше скажу що те що відбулось ненормально і має бути покаране, причому і вчителя і адміністрацію і учнів.

наша школа перетворюється у колонію з тюремними правилами. так у вчителя невелика зарплата, хоча як на це подивитися.
    робочий графік скажімо з 9 до 14, гарантована літня відпустка 57 днів, двічи на рік тиждень відпочинку весніні і літні канікули.
    і за це 200-300$ як на мене це непогано.
    З іншого боку є багато усякої дурні,типу оформлення кабінетів і господарських питань- ремонт класу, якщо зняти це з вчителя і передати господарській ланці і керівництву школи. і таки ввести систему покарань для учнів. то школа зміниться.

відносно переводу. Одразу поговоріть з майбутнім завучем і деректором нової школи , а також класним керівником. У хлопця серйозна психологічна травма- цого побили і він же винний , це потребує певної корекції з психологом, я серйозно, самотужки можете нашкодити і дуже серйозно . поговоріть з хлопцем- його провина , що вчасно не вибачився і обізвав іншого, але те що його побили і ще потім принизили, це неправильно.

І ще . коли дозволить лікар відведіть хлопця на айкідо- і психологія і методика цього мистецтва спрямовані не на агресію а на захист від нападу, тут використовується агресія нападника проти нього самого, саме те що хлопцю потрібно зараз для підвищення самооцінки .

8. Муму

Муму Well-Known Member

Дуже сумно, коли луди, що здобули вищу освіту, мають статус в суспільстві, можливо мють сімю і вірують в бога висловлюють свою думку на захист фізичного насильства і насильства над індивідуальністю. Це не стосується тільки конкретно цього випадку, але й взагалі суспільства в цілому. Нашою проблемою є зараз тотальне знищення інтелегенції в минулому Радянським Союзом і навязування населенню способу життя в 90-х роках на прикладі моралі бандитських "понятий", тільки в нас людина може боятись захистити свої права, тільки в нас люди, що коють злоин вважаються героями і оспівуються у піснях. Проблема в тому, що діти виховуються батьками, які вважають, що саме так і має бути. Сумно блін...

• Подобається Подобається x 5
  9. Abraira

Abraira Well-Known Member

О! То ви оптиіст! Я кажу, що діти не виховуються ніким! Вулиця мама, провулок - тато! "папка с мамкою, да в Забухалове!" або на заробітках, або на Багамах... "Здравствуй девочка, секонд-хенд!"

а де твій аватар? :)