Відповідь: Бiдна привокзальна Цікаво, що ото кожного разу знаходиться такий собі черговий "жулік", котрий у що би то не стало прагне розкрити нам очі на неминучо грядущу катастрофу. Даремно стараєтесь, пане, ми - безнадійні. ))))
Відповідь: Бiдна привокзальна Для Internati - я не стараюсь розкрити вам очі на неминучо грядущу катастрофу - я про бруд на Привокзальн1й 1 хто його робить - а Ви про що подумали? 1 х1ба я черговий.Може Ви чурка - тому так пишете?А може Ви дв1рник на Привокзальн1й 1 не п1дм1таете?О - вибачте, ви-ж писали що безнад1йн1. Я радий що розкрив тоб1 оч1, а тоб дал1 ходив в тому г.вн1 1 говорив що все добре 1 СЛАВА МЕРУ.Дал1 попросив-би тон трохи зм1нити в м1й адрес, я висказав свою думку 1 вона мае право на життя.
Відповідь: Бiдна привокзальна незнаю хто куди їде,а я ізжу часто через львів в німеччину.місто не плохе,люди також,але цей Стрійський автовокзал... скількі років..а бардак ще той! Кожен раз я наблюдаю перед вокзалом як обдирають там людей,добре - Я,родівся і виріс в Одеської обл. та знаю як з цими баньдюкамі поводитісь,а їдуть інші люді,і їх там оббирають,я завжди себе пітаю,як так? ми живемо у 2000 році,усюди наводяться порядки,навіть в Одесі,де тіх бандюків більше ніж треба було,і то набагато краще стало.А у Львові,навіть і не пробує ніхто іх вижити.ВСІ знають що вони там "працюють",але нікому нема до ніх діла. хто ж має з нимі розбиратись,як не влада?? як мені нажаль тіх людей яких воні обікрадають,мені часто доводилось навіть розмовляти з ними,(якшо іхали в одному напрямку) я не знаю як допомогти цему місту,цим людям..а так хтілось би. дуже було б добре,вважаю, в газеті про все людям розповісти. Впевній,вже багато людей були в міліції по допомогу,але так як ніхто нічого не зробів,до сих пір,то мабудь, то якісь "улегалезований,привокзальний бізнес" і захищатися нам від нього потрібно самим..
Відповідь: Бiдна привокзальна Я перепрошую, яка "чорнота" в Москві? Ви не подумали, що більшість тої "чорноти" є громадянами Росії, тобто Москва їх столиця. А не ваша.
Відповідь: Бiдна привокзальна далеко не завжди “більшість” є громадянами.... ви про нелегальних мігрантів чули?...
Відповідь: Бiдна привокзальна Я на привокзальній працюю. Тут справді море алкоголіків, бомжів, циган... Ввечері страшно йти. І брудно дуже!