Відповідь: Бiдна привокзальна Шановний Vlodek - н1хто не проти, щоб п1дмести б1ля свого дому, але р1ч 1де про Привокзальну 1 особливо базар.Що прикажете тоже нам взяти в1ники 1 по1хати п1дм1тати.Е комунальн1 служби як1 мают то робити 1 е влада яка вс1м тим керуе 1 в1дпов1дно МИ, як1 платимо податки 1 маемо повне право вимагати чистоти.Щось мен1 здаеться ВИ шановний працюете в Ратуш1, бо так сильно захищаете владу. Хот1в-би зам1тити , в своему пов1домленн1 я не закликав боротися насильними методами з таджиками-узбеками, 1 н1 до яких ск1нхед1в не схиляюсь, просто пора у Львов1 ввести хоть як1сь правила реестрац11 для 1нших нац1ональностей, щоб п1зн1ше не шкодувати, що та сама бабуся неможе на базар1 м1сце знайти для продавання кв1т1в, а буде там п1д в1кном "чиегось" оф1су стояти.
Відповідь: Бiдна привокзальна Приєднуюсь до afterstep . Пишіть ще. І вимагайте . А я поки що буду наймати тих самих таджиків з узбеками, щоб підмітали в мене перед вікнами. Благо, що працювати вони згодні за копійки.
Відповідь: Бiдна привокзальна Місця треба забезпечувати, і слідкувати за справедливістю надання. А реєстрації нацменів - з іншої опери...
Відповідь: Бiдна привокзальна Не забвайте шо самі хитрі то ті зі сходу. Я зустрінувся з Алі Блфат Аглі Бердомедовим який працює двірником, то він собі хату від влади організував не далеко від Ратуші, хоч у цокольному приміщенні, але там заре сім"я живе прикольна він завжди тверезий і привітний здоровається зі мною, коли з рання вирулюю до офісу!
Відповідь: Бiдна привокзальна Допис від Vlodek HTML: А я поки що буду наймати тих самих таджиків з узбеками, щоб підмітали в мене перед вікнами. Благо, що працювати вони згодні за копійки. То вони зараз працюють за коп1йки, а пройде трохи часу то воно 1 ломаного цвяха не п1дн1ме безплатно - бачив, знаю, тому 1 п1дняв ту тему.Якби ваш1 внуки не п1дм1тали в них п1д в1кнами в центр1 Львова.Вс1 вони прив1тн1, але запазухою тримае дещо для тебе.Допис в1д levandivka HTML: Місця треба забезпечувати, і слідкувати за справедливістю надання. А реєстрації нацменів - з іншої опери... В Москв1 зараз вс1 ринки захвачен1 "чорними', як1б закони зараз не приймали-марно, все дуже завязано.Зараз простий рос1янин - фермер, просто-так не п1де на базар продавати. В нього чорнота перекупить 1 буде сама стояти в два рази дорожче продавати, але його не пустить 1 н1яка влада н1чого не зробить.Не треба думати, що ось вони при1хали 1 привезли фрукти, овоч1 1 нам дешево продают-брехня, вони перекуповуют з одного базару на 1нший.Ви хочете щоб таке було в нас? Cкоро буде, а все починаеться з п1дм1тання перед в1кнами.1 то вже не буде з 1ншо1 опери.Дякую за увагу.Удач1
Відповідь: Бiдна привокзальна тому шо вони збираються там де добрі дороги, йдуть широкою гарною дорогою, а не вузькою стежиною.
Відповідь: Бiдна привокзальна Теж дуже вдячний приклад Мови, якою треба ВСIМ спiлкуватися та яку треба вивчати! Нi, я ТАК не зможу! Рiжте!
Відповідь: Бiдна привокзальна тобто навіть найвузісіньку стежку вони роблять так, щоб усі бажаючі знайти правду її знайшли!...
Відповідь: Бiдна привокзальна можна, можна... прецеденти існують.... і лемківський діалект, і гуцульський, і закарпатські теж.......
Відповідь: Бiдна привокзальна Пане ПОЛКОВНИК - в якому розум1нн1 - " Расскажите лучше, как Вы ТАКИЕ прокруточки делаете!" ви розжуйте для тих хто на "броньовику"
Відповідь: Бiдна привокзальна Ну, как же. Написано а Вас посте: Код HTML: а потом текст в окошке с прокрутками...... Типа, двигать можно полосочкой....... А слева и справа стрелочки такие, на треугольнички похожи.... Ну,..... нет, не знаю как ещё объяснить. Ладно, не отвечайте
Відповідь: Бiдна привокзальна Для ПОЛКОВНИКА! Поки не навчився вставляти цитати, видно не то нажав - прошу вибачення, сам бачу-не то.