Бiдна привокзальна

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем zhulik, 19 чер 2007.

1. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Відповідь: Бiдна привокзальна

Прийшов час обєднуватися і братися за зброю, інакше навіть Вашим правнукам кращого не побачити.

2. spm1950

spm1950 Well-Known Member

Наступив час обєднуватися і братися за силовий метод очищення нашої Галличини від усякого бруду ,як приїзжого так і місцевого, якщо самі не можете запросіть помічників на стороні ,інакше навіть Вашим внукам з цього багна не вилізти.

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

я вже голову поголив....
    з підтяжками та закатами ходжу вже років зо п’ять....
    коли починаємо?...

4. duncan

5. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Пане Влодку, супер сказали!!! Але, видно, люди у нас до того ще не доросли. Коли я закордоном буваю, то просто захоплююся їхнім порядком. У нас, однак, народ, на жаль, не розуміє, що під"їзд, подвір"я, вулиця, по якій я ходжу, - це також частина мого дому. Я також насолоджуюся прибраним двориком чи чистою сходовою кліткою.
    Малими, ми завжди робили акцію засадження клумб квітами і вичищанням дит. майданчика в дворі (сусіди ще претензії висловлювали, бо раптом захотіли на клумбі в центрі міста кабачки і помідори посадити, хоча клумба до того 100 років пустувала).
    В моєї коліжнаки недалеко від Львова приватний будинок, на вулиці живуть найбагатші люди містечка. І що б ви думали? Ями на дорозі засипають картопляним лушпинням, а після дощу, тими дорогами проїхати просто неможливо! І нікому ще на думку не спало, зібратися разом, поділити кошти і відремонтувати вуличку.
    Така-то вже у нас ментальність, квартира чи дім - то моє, власне, мусить бути чисте і вилизане, а от вулиця чи місто мене не стосується, то вже інших справа про них турбуватися.
    Прикро, але факт...
    Коли ж то вже зміниться?!

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Перш за все повинен змінитися менталітет..

7. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Дивно.. Моя родина проживає теж недалеко від Львова. І сусіди всі, скажімо так - не найбідніші люди нашого містечка :). А ситуація на вулиці зовсім інша, ніж Ви описуєте. Не Швейцарія, звісно, але чисто і дорогу потрошки роблять, і вулицю прибирають. Хоча , все відносно у цьому світі.

8. vasili

vasili Well-Known Member

Якщо, вони дороги, є на балансі обл автодору то на ці дороги мають бути гроші у бюджеті, бо всі погані дороги, мают споживачів податко-платників, у сім має проходити ремонт, ямковий, реконструкція. ТОму краше до міськвиконкому листа написати, чи до депутата місцевого звернутись, а не ярмо на сім"ю накладувати, самим гонором заре краше не пхатись.

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

справа не тільки в гонорі:
    свою, самостійно відремонтовану вулицю, будуть пильнувати.

10. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

Ото правильно !

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

мона.

12. vasili

vasili Well-Known Member

Не зрозумів шановне панство. Шо це якесь фіглярство, люди, мешканці платят податки і на їхні грошеки все в у місцевості й робесе, відповідно оберігати майно пивинні й частково й жителі користувачі, бо як так ми усі наче виховані культурно - цивільний кодекс наприклад статтю не скажу але там є шо майно має використовуватись чинно та блягородно!

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

воно то так, але знаєте, що тоді зробить сільрада, коли ми поремонтуємо дорогу? Спише гроші, складе акти буцімто вони то зробили і грошики положить собі у кишеню.

14. vasili

vasili Well-Known Member

Плоте казначейство, яке туфту не підписує 6 підписів та чотири пічатки не хтіли, сільрада не має відношень до ремонту доріг тих які ви їй приписали, вони хтіли би але фінансовий потік трохи інші рагулі контролюють.

15. andi

andi Well-Known Member

Сільрада сільрадою, а у Львові ЖЕКи віддавна таке роблять...
    По-перше, коли ремонти в загальнодоступних місцях мешканці своїми коштами роблять (сходи, вхідні двері і т.п), а по-друге: різноманітні внутрішні роботи, що відносіться до мереж: заміна проводки, труб, і т.п.
    ще принаймі пів року тому деякі ЖЕКи успішно такі роботи "оприбутковували" :ireful1: :ireful1: :ireful1:

16. Полковник

Полковник миється в бані

Так это ВЕЗДЕ иак, не только во Львове!
    ЖЭКовцы вообще - МОЛОДЦЫ!:cowboy:

17. duncan

найкращі дороги біля зібрань свідків єгови.... :)
    і чому це так?.... ;)

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

мале навантаження - люди стороною оминають... тому ремонт довше тримається...
    але це - лише гіпотеза ;)

19. duncan

фігова гіпотеза.....
    якраз по їх дорогах всі чомусь і їдуть.... :p
    що в брюховичах, що на левандівці, що на тому районі, який я не називаю....

20. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

тоді - поправка до гіпотези - працівників автодору до тих доріг не допускають... Самі лагодять...

а де твій аватар? :)