Відповідь: Бiдна привокзальна Прийшов час обєднуватися і братися за зброю, інакше навіть Вашим правнукам кращого не побачити.
Відповідь: Бiдна привокзальна Наступив час обєднуватися і братися за силовий метод очищення нашої Галличини від усякого бруду ,як приїзжого так і місцевого, якщо самі не можете запросіть помічників на стороні ,інакше навіть Вашим внукам з цього багна не вилізти.
Відповідь: Бiдна привокзальна я вже голову поголив.... з підтяжками та закатами ходжу вже років зо п’ять.... коли починаємо?...
Відповідь: Бiдна привокзальна Пане Влодку, супер сказали!!! Але, видно, люди у нас до того ще не доросли. Коли я закордоном буваю, то просто захоплююся їхнім порядком. У нас, однак, народ, на жаль, не розуміє, що під"їзд, подвір"я, вулиця, по якій я ходжу, - це також частина мого дому. Я також насолоджуюся прибраним двориком чи чистою сходовою кліткою. Малими, ми завжди робили акцію засадження клумб квітами і вичищанням дит. майданчика в дворі (сусіди ще претензії висловлювали, бо раптом захотіли на клумбі в центрі міста кабачки і помідори посадити, хоча клумба до того 100 років пустувала). В моєї коліжнаки недалеко від Львова приватний будинок, на вулиці живуть найбагатші люди містечка. І що б ви думали? Ями на дорозі засипають картопляним лушпинням, а після дощу, тими дорогами проїхати просто неможливо! І нікому ще на думку не спало, зібратися разом, поділити кошти і відремонтувати вуличку. Така-то вже у нас ментальність, квартира чи дім - то моє, власне, мусить бути чисте і вилизане, а от вулиця чи місто мене не стосується, то вже інших справа про них турбуватися. Прикро, але факт... Коли ж то вже зміниться?!
Відповідь: Бiдна привокзальна Дивно.. Моя родина проживає теж недалеко від Львова. І сусіди всі, скажімо так - не найбідніші люди нашого містечка . А ситуація на вулиці зовсім інша, ніж Ви описуєте. Не Швейцарія, звісно, але чисто і дорогу потрошки роблять, і вулицю прибирають. Хоча , все відносно у цьому світі.
Відповідь: Бiдна привокзальна Якщо, вони дороги, є на балансі обл автодору то на ці дороги мають бути гроші у бюджеті, бо всі погані дороги, мают споживачів податко-платників, у сім має проходити ремонт, ямковий, реконструкція. ТОму краше до міськвиконкому листа написати, чи до депутата місцевого звернутись, а не ярмо на сім"ю накладувати, самим гонором заре краше не пхатись.
Відповідь: Бiдна привокзальна справа не тільки в гонорі: свою, самостійно відремонтовану вулицю, будуть пильнувати.
Відповідь: Бiдна привокзальна Не зрозумів шановне панство. Шо це якесь фіглярство, люди, мешканці платят податки і на їхні грошеки все в у місцевості й робесе, відповідно оберігати майно пивинні й частково й жителі користувачі, бо як так ми усі наче виховані культурно - цивільний кодекс наприклад статтю не скажу але там є шо майно має використовуватись чинно та блягородно!
Відповідь: Бiдна привокзальна воно то так, але знаєте, що тоді зробить сільрада, коли ми поремонтуємо дорогу? Спише гроші, складе акти буцімто вони то зробили і грошики положить собі у кишеню.
Відповідь: Бiдна привокзальна Плоте казначейство, яке туфту не підписує 6 підписів та чотири пічатки не хтіли, сільрада не має відношень до ремонту доріг тих які ви їй приписали, вони хтіли би але фінансовий потік трохи інші рагулі контролюють.
Відповідь: Бiдна привокзальна Сільрада сільрадою, а у Львові ЖЕКи віддавна таке роблять... По-перше, коли ремонти в загальнодоступних місцях мешканці своїми коштами роблять (сходи, вхідні двері і т.п), а по-друге: різноманітні внутрішні роботи, що відносіться до мереж: заміна проводки, труб, і т.п. ще принаймі пів року тому деякі ЖЕКи успішно такі роботи "оприбутковували"
Відповідь: Бiдна привокзальна Так это ВЕЗДЕ иак, не только во Львове! ЖЭКовцы вообще - МОЛОДЦЫ!:cowboy:
Відповідь: Бiдна привокзальна мале навантаження - люди стороною оминають... тому ремонт довше тримається... але це - лише гіпотеза
Відповідь: Бiдна привокзальна фігова гіпотеза..... якраз по їх дорогах всі чомусь і їдуть.... :p що в брюховичах, що на левандівці, що на тому районі, який я не називаю....
Відповідь: Бiдна привокзальна тоді - поправка до гіпотези - працівників автодору до тих доріг не допускають... Самі лагодять...