Відповідь: Бидловоз Львів'яни, ви просто серденьки! :D Реготав аж до сльоз. А взагалі най вас трохи втішить, що в нас он маршрутки і по 2,50 є
Відповідь: Бидловоз Даєш безкоштовний проїзд у маршрутках!!! Валявся під столом:D, скоро людей доведуть до того, що вони почнуть викрадати трамваї, електрички, літаки щоб доїхати до роботи:ninja:
Відповідь: Бидловоз Може стара інформація, але думаю буде цікаво прочитати про Петербург. "Все «газели» погорели" http://www.newizv.ru/news/2007-04-06/67293/ Але в нас думаю буде простіше, як тільки більшість фірм придбає Богдани/Еталони, перевізникам на перероблених мерсюках з ними конкурувати буде надзвичайно важко. Треба лиш почекати.
Відповідь: Бидловоз Видел БОгданов на улицах Львова и Киева. Один раз проехал. Машины понравились. НО почему пассажиры СТОЯТ????? ВСЕ должны только сидеть ИМХО! Это хоть и маршрутное, но ТАКСИ! Не?
Відповідь: Бидловоз Всему свое время, закупить такое количество Богданов чтоб все сидя ехали нужно много денег. А раз их станет много, значит будет больше заторов на дороге.
Нахабство водіїв маршруток Друзі, от іжджу я як і багато хто з нас в маршрутках. Маю звичку "гепати" водіїв за куріння в маршрутках. І от, відсотків 80 з них припиняє палити коли їм скажеш, що заборонено палити в громадському транспорті, а решта - просто "посилають", а було таке, що й висаджували. Ще така річ: Дехто "модний" включає свою дебільну музику, шансон, або коломийки (добре якби це були народні) з матюками... Ну питання таке: До кого звернутися щоб вплинути на тих водіїв, або взагалі змінити ідеологію в цьому руслі. Зауважу, що 99 відсотків пасажирів просто нюхають дим. Бруно .
Що мене дійсно нервує у маршрутках, так це хамство зі сторони водіїв, я згодна заплатити і 2 грн, але їхати як цивілізовані люди.... просто , щоб взяти пасажира водій ладен зупинитися будь-де, хоча наскільки знаю вчора в львів новинах сказали, що тільки на фіксованих зупинках, а інакше штраф вроді 400 грн.....