Бидловоз

Тема у розділі 'Влада і комуналка', створена користувачем MARTINI, 5 лют 2007.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: Бидловоз

та в таких і для мене при моїх 166см теж не комфортно.Як є час. то краще почекаю таку жовтеньку . як автобус.

• Подобається Подобається x 2
  2. sslonn

sslonn Well-Known Member

"правільноє рішеніє!"(с)
    я взагалі часто-густо через ті маршрутівки пішки ходжу, хоча йти годину:)
    а зранку - трамвай:clapping:

тут ще не згадали, як часто ті маршрутки попадають в аварії:ninja:
    адже переважна більшість водіїв маршруток не знає правил та ще й бува напідпитку їздить:shutup:

• Подобається Подобається x 1
  3. sselev

sselev Well-Known Member

Прочитав, що сьогодні у Києві бастують маршруточники, бо їм не дозволяють піднімати вартість перевезення. Багато людей не змогли вчасно доїхати на роботу, але ще більше невиїзд маршруток сприйняли позитивно.

У Львові, де мережа комунального транспорту погано розвинена, транспортна проблема була б відчутніша.

4. sselev

sselev Well-Known Member

Їхав вчора 88 маршруткою і став мимольотним слухачем наступної розмови водія зі своїм знайомим, який сидів на "службовому місці". Наскільки зрозумів той знайомий мав кілька мерсів, які працювали на міських маршрутах, але згодом продав їх.
    Коротше суть розмови така: мікроавтобуси стають все менш рентабельні! З наступних причин:
    1) Богдан/Еталон перевозить більше пасажирів - більший прибуток за рейс
    2) Пасажир краще сяде в Богдан/Еталон, аніж в Мерс/Газель

Так що справа покращення якості перевезнь - лише справа часу.

5. Alias

Кажуть у нашій місцевій газеті (Кіровоград) написано, що до 19 -ї години вартість проїзду коштує 1гр.а після 19-ї вже 1.50

6. Барбос

Барбос Well-Known Member

А між іншим в час масового переходу з Пижиків (пам'ятаєте колись такі були Пежо Карсан) на Бидловози, стояв як сьогодні пам'ятаю, на зупинці П.Мирного 19 грудня, пра непам'ятаю якого року, чекав 59 маршрутку (ПАЗіки такі їздили). Так от мені 59 приїхав такий, чогось свіжопомальований по середині автобуса горизонтальною смугою. Нічо би дивного я би не запідозрив і забув 100% про автобус, якби в середині тої маршрутки лавки стояли не поперек проходу, а повздовж, і ззаду автобуса був люк метр на метр десь. Так шо знаєте після того автобуса мені любий Мерс здавався ну як мінімум E класу..

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

бензин зріс підвечір, чи шо?

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Був сьогодні в Кіровограді. Там скоро і Газелі не зможуть проїхати. Розвернутись ніде.

9. sselev

sselev Well-Known Member

Невже після 19 настільки малий пасажиропотік? Здається ні, якраз всі з роботи їдуть

10. Alias

та де там малий! Після 9-ї вечора піймати маршрутку -за щастя.Я в неділю як приїзжджаю на електричці в 10 вечора, то вже пішки йду, бо народу стільки набивається. а чекати невідомо скульки наступної ,можна й не дочекатися.

11. Alex_pm

Alex_pm Member

Засмутився...
    Чому ж це люди так самі себе спозиціонували.

12. sselev

sselev Well-Known Member

Виходить перевізники бояться/не хочуть заробляти більше грошей, раз не дають більше транспорту на ті вечірні рейси, які дійсно будуть користуватись попитом.

Додано через 7 хвилин
    Зрештою людина самостійно вибирає. Ніхто ж не примушує товктись в мерсюк/газель, якщо можна почекати 10-15 хв на бус більшого розміру.

Додано через 8 хвилин
    Невже там настільки багато малих маршруток?

13. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Ходять плітки, що у Львові вартість проїзду в бидловозах знову зросте. Хтось щось чув?
    Я стараюся їздити трамваями, але іноді ледве ноги волочу з роботи, йду на кінцеву зупинку маршрутки. Проблема тоді інша - як вийти з неї, коли купа народу напхається.

14. vanilia

vanilia Well-Known Member

Та от в новинах писали, що до півтора гривні зросте. Побачим.

15. Бурулька

Я вчора на сайті міської ради прочитала, що зросте до 1,5 грн. в бидловозах і до 0,75грн. в електротранспорті з 1-ого квітня

16. Myshka

Myshka Active Member

Нормальний хід, дуже типовий для нашої влади взагалі і для львівської зокрема. Завтра вже 1 число і хоча б хтось мявкнув на цю тему в пресі або на телебаченні. Нас-таки мають за бидло. Кожного разу вони мало не в лоб нам про це показують своїми діями, а скоро будуть просто говорити.:ireful1:

17. Бурулька

Сьогодні спеціально і в трамваї і в тролейбусі розглядала салони з надією побачити хоч якесь оголошення. Та де там... Жодного натяку
    А ті засранці (перепрошую) - перевізники - взагалі кажуть, що собівартість перевезення одного пасажира становить 1,82. Цікаво, вони вираховують таку цифру виходячи з міркувань, що пасажири мають їздити лише сидячи, а не як шпроти?

18. bora

bora Well-Known Member

19. Бурулька

В електротранспорті ціни підвищать з 3 квітня (ше квитки нові не надрукували). В маршрутках же від сьогодні є наліпки з вказаною вартістю проїзду 1,5грн. Не знаю хто і що оскаржував, але дурдом повний

20. Forpost

Forpost Стоїк

Обурені пасажири викрали маршрутку разом з водієм!

Скандальний інцидент стався сьогодні зранку в одному із маршрутних таксі, які курсують Львовом. Обурені підвищенням вартості проїзду пасажири, які не хотіли згідно із новим тарифом платити за проїзд 1,50 грн, викрали маршрутку разом із водієм. Наразі Асоціація перевізників Львова розшукує зниклу маршрутку по вулицям міста.

Як повідомило джерело із маршрутного таксі, коли пасажири на кінцевій зупинці маршрутного таксі близько 8 години ранку увійшли у маршрутку і дізнались, що від сьогодні вартість проїзду підвищено до 1,50 грн, то між пасажирами та водієм виник конфлікт у зв’язку із небажанням пасажирів платити згідно із підвищеним тарифом. Відтак кілька чоловіків середнього віку та літня жінка, погрожуючи водієві фізичною розправою, змусили його безкоштовно розвозити усіх пасажирів безпосередньо у ті місця, до яких вони прямували.

Наразі диспетчер фірми-власника цієї маршрутки не може зв’язатися із водієм, а на відповідній лінії курсує на один автомобіль менше.

Заяву до правоохоронних органів наразі не подано, оскільки фірма-перевізник сподівається, що пасажири самостійно повернуть викрадену маршрутку і відшкодують завдані збитки. http://portal.lviv.ua/news/2008/04/01/100211.html

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)