Відповідь: Бидловоз оо як я вас розумію: до речі, вам доводилось їздити на 97 маршрутці?Можна порівняти людей зі шпротами))
Відповідь: Бидловоз Я,звичайно,не маю нічо проти людей зі Сихова,але,звиняйте,питається-де їх стіко там на тому Сихові живе,жи зранку всі маршрутки,шо звідти їдуть-битком набиті?
Відповідь: Бидловоз Могу конечно рискнуть и открыть темку о тещщах, но меня же женская половина форума закидает тапочками с негативной кармой
Відповідь: Бидловоз готов принять часть "тапочек" на себя - кстати - моя теща коллекционирует анекдотьі о тещах -- Ксати, ее любимьій - можно с него открьіть ветку - "прямая речь": - Ото дочка вдало заміж вийшла! він і по хаті порається, і все що треба робить, і бігає - а вона лежить на канапі, мов пава! - От сину не повезло... Одружився... Він і бігає, і все залагоджує, і по хаті все порається - а вона розляглася на канапі, мов корова...
Відповідь: Бидловоз Моя не обладает столь глубоким чувством юмора. За анекдот по пол года может не разговаривать, но я как то от этого не страдаю, наоборот, дежа пользуюсь
Відповідь: Бидловоз А в Севастополе в маленькие маршрутки можно зайти только если есть сидячие места... И называют их топиками
Відповідь: Бидловоз Класно. що в нас немає маршруток.Місто можна пройти з одного кінця в другий за 20 хв.А от у місті де я навчаюсь (Кіровоград) БИДЛОВОЗАМИ і ЛОХОВОЗКАМИ називають міські автобуси і тролейбуси.А маршрутки моя мама називає собачими будками )
Відповідь: Бидловоз можу помилитись, але на сихові проживає приблизно 200 тис. люда... причому середній вік нижчий за середній по Львову - тому й їдуть
Відповідь: Бидловоз Ніби-то з 1 січня мали заборонити експлуатацію таких бусів для пасажирських перевезень. Але все досі без змін. На маршрутах 16, 35, 46, 78, 81, 89, 93, 97, 117, 135, 156 (ніби нікого не забув) весь або майже весь транспорт - малі мерсюки чи щось подібне.
Відповідь: Бидловоз Ніколи не говорю "бидловоз", бо інколи приходиться їздити маршрутками в Кіровограді.Просто із-за поваги до себе.
Відповідь: Бидловоз В Кіровограді є маршрутки-Газелі. Я в такій проїхався стоячи хвилин 20 - просто жах, в мене ріст 187.