Відповідь: Безпека дитини в авто а не можна купити матеріалу, який вам до вподоби, і попросити знайому кравчиню щоб зшила вам верх? Я свого часу досить довго шукала зимовий мішок для ніг в коляску... не знайшла, то пішла до коліжанки, купила все що треба і мені зшили...
Відповідь: Безпека дитини в авто У мене немає знайомої кравчині, і той верх на вигляж такий скомплікований
Відповідь: Безпека дитини в авто в мене теж була ідея, взяти просту пеленку, зробити 2 шви, пришити наліпки. Не робити як "чехол", а лише прорізи для ремнів... або занести в якесь ательє... ми якраз віддали свій зимовий спальний мішок і замовили, щоб пошили такий ж тільки літній. Купили в ЦУМі транину...
Відповідь: Безпека дитини в авто Взагалі не уявляю, як можна дитину на руках возити. Наш малий привчений від маленького, що він у кріслі. І він дуже спокійно то переносить - саме тому, що звик. І я чуюся безпечно і він спокійний - не ґзиться. Привчений слухати музику, віршики абабагаламага, гризти печиво, читати книжки. Минулого року витримував у карсіті навіть 10 годин. У нас був то кондиціонер, то відкриті вікна. На те, що душно, взагалі ще ні разу не жалівся, не знаю чому. При тому, що у нас тут взагалі найпростіший карсіт, який лиш може бути. Може, затягувати треба легше, аби дитину не надто притискало до спинки? Я пам'ятаю дуже добре, що ми дітьми їздили взагалі без пасів, у батьків на колінах. Аж страшно подумати про таке. Така легковажність. Коли ми у Львові возили малого у карсіті, то ніхто з наших друзів такого не робив і дуже з нас дивувалися. А я тепер дуже рада, що малий у нас дисциплінований щодо безпеки під час подорожі. Часом йому нудно сидіти, то починає бавитися відкривати-закривати вікно або намірятися вилазити із карсіта, то вистачить йому сказати: "прошу сісти на місце, це небезпечно", дитина зразу тихо і чемно сідає на місце.
Відповідь: Безпека дитини в авто Аналогічно і наш малий, підписуюсь під кожним словом. Лише може крісло не так дуже найпростіше, ми Römer King купили. В eBay він зовсім не дорогий...
Відповідь: Безпека дитини в авто Елементарно. 1) Затонуйте вікна в авто атермальною плівкою. Трошки дорожче, ніж звичайною ( на 100-150 $ по московським цінам) . Але реально допомагає. 2) Перед тим, як їхати, вмикайте клімат на low-max. П'ять хвилин достатньо - і прохолодно і сухо. 3) Кондиціонер включайте, але щоб дув на переднє шкло. Воно, як правило, найсильніше нагрівається. Молодша донька з задоволенням їздить в машині. Нічого не потіє, нічого не натирає. Кріселко - польский ноу-нейм, куплене на Південному за $100.
Відповідь: Безпека дитини в авто дякую, переслала до чоловіка поради ми якраз думали чи тонувати вікна чи ні але ще така річ - у машині прохолодно, а на вулиці + 33... різкий перепад температур є не дуже добрим?
Відповідь: Безпека дитини в авто Мабуть, то для України ще проблема, бо тут це норма. Крім того, тут взагалі з дітьми ніхто не панькається. Навіть мацьопкими. Діти у 4-5 місяців сидять на підлозі в церкві. Підлога викладена плиткою, зимна. Малюки лише в памперсі і сорочинці. Навіть шкарпеточок немає. І ніколи не бачила, аби вони хворіли чи шмаркали. У машині так само, або кондиціонер, або відкривають усі вікна і швидко їдуть. У нас би вже кричали, що дитину продує. Тут не бачила, щоб якось це комусь пошкодило. До чого привчити, то і є. Мій малий перший рік постійно хворів. То нежить, то кашель. Довелося привчити, особливо до того, що пити соки, молоко і т.д. треба просто з холодильника. Удома ніколи такого не робила. Тут було нереально впильнувати, бо коли були у когось в гостях і дитина просила пити, їй давали щось просто із холодильника, які тут морозять дуже сильно. Нічого, навчився. Тепер проблем ніяких. Ні з перепадами температури, ні з питтям з холодильника. Уявляю, що моя мама та свекруха казатимуть, як довідаються. Особливо, про те, що у машині всі вікна видчинені або кондиціонер морозить так, що у мене пальці вічно зимні. Але малий мій має в машині коцик. Якщо зимно, то собі накривається, потім розкривається. Як йому добре, так собі і робить. Але той коцик переважно лежить на кріслі. Дуже зрідка він його бере.
Відповідь: Безпека дитини в авто А ми купили нове крісло таткові в машину - Chicco від 0 і до 13кг. Така складна конструкція з залізним каркасом. Завтра випробуємо чи воно було варта грошей. А ше до з ним прийшла наклейка "Дитина з нами" українською А старе крісло буду використовувати в себе в авті, його можна як кошик носити і воно меньше набагато.
Відповідь: Безпека дитини в авто ми досить довго шукали таку наклейку, а знайшли таку страшненьку а яка у Вас?
Відповідь: Безпека дитини в авто Якесь дивне формулювання. Неприродне. Мало би бути щось, що легко читається. Тут на машинах ліплять "baby on board". Легко читається, краєм ока можна зловити напис.
Відповідь: Безпека дитини в авто В мене таке на присосках з ведмедиком З однієї сторони "Baby on board" з іншої - "Сhild on board"
Відповідь: Безпека дитини в авто Зоряно, а як Ви спостерігаєте за дитиною, коли вона в кріслі? візок, що ми купили був укомплектований автокріслом - але для дітей від півроку - щоб вже сиділи. Воно чіпляється ззаду, але лицем до руху автомобіля. На днях ми купили чіковське від 0 до 13 кг. Так його треба ззаду чіпляти спиною до руху автомобіля. Так я малого не бачу. Може треба десь дзеркало вчіпити? І що та дитина буде бачити? постійно сіре сидіння? може там хоч іграшки які вчіпити? Одним словом я не знаю за що ми заплатили. Сподіваюся за безпеку
Відповідь: Безпека дитини в авто ми купили ще дзеркальце від Чіко, для того, аби спостерігати за дитиною. у машині мала або спала, або тихо дивилася на того, хто сидить поруч... іграшки я намагалася брати легкі, щоб не вдарили доцю
Відповідь: Безпека дитини в авто А ми коли мені машину купували там вже було "дитяче" дзеркало, але мама моя перший раз коли сідала випадково його збила головою ) Я тоді ше сказала - нічого, мені його ітак не треба поки буде
Відповідь: Безпека дитини в авто Ок, на рахунок безпеки малечі в авто вияснили. А як з матусями, і майбутніми також? Ваша безпека теж дуже важлива. Дуже цікаво просто знати, хто з шановних мамів і татів в машині пристібається ремнем безпеки?
Відповідь: Безпека дитини в авто Не користуюсь ременяками ніколи. Жінка теж. Бо маємо досвід - якби користувались, то не було б давно на світі ні нас , ні нашої малечі. Ще задовго до весілля попали з моєю майбутньою дружиною в ДТП, і лише тому вижили, що не прив'язувались.