А мій холодильник, вже досить старий, час від часу робить ПШШШШ, так ніби якийсь клапан стравлює повітря. Вже добрих пару літ це відбувається, але на роботу холодильника ніяк не впливає. Спочатку переживав, що може десь охолоджувальна рідина, чи газ втікають, але ніби ніде нічого. Що то може бути?
Якщо працює нормально (циклами вмикається та вимикається) і продукти не псуються - тоді все добре з Вашим холодильником. Просто в системі кипить фреон. Шипіння та булькання (ніби переливається вода) рахується допустимим та не є дефектом.
Дякую за відповідь. Трохи то напрягало. Думав брак якийсь. Бо крім цього, ще з самого початку після купівлі не зауважив, був дефект. Коли ставиш на 4, взагалі не відключається, молотить безперестанку. Я так розумію, що причина в самому регуляторі, тому з довгою трубочкою, але нема потреби виставляти більше ніж 3, тому нічого не міняв. А так все нормально. Спочатку розморожував кожних півроку, а зараз цілий рік протягнув, і навіть не багато в морозильній камері того снігу. Десь зо три роки тому, прийшлось на нижньому кронштейні дверей змайструвати пластикову шайбу, бо стара стерлася настільки, що двері самі не закривались, а треба було їх притискати.
Доброго дня. Мені потрібно зробити морозильну камеру десь на 8 куб. м . Маю два зовнішні блоки від кондиціонерів, розрахованих на площу 20-25 м2. Скажіть, буль ласка, чи можна з вами проконсультуватися на рахунок того які випарники потрібно ставити, і чи потрібно ставити ще якісь додаткові компресори для забезпечення температури -12..-15 градусів
Думаю краще звернутись до спеціалістів, що займаються розрахунком та здійснюють проектування холодильних складів.
Фірма, яку порадив - жодного відношення до мого ніку не має. Можете перевірити мій нік "Aldo" і назву фірми "Oasisservice".
Вже обговорювалось раніше. Вперто заперечує. То така зашифрована рИкляма, писати і відповідати самому собі ))) А вуха то тирчать... ))) Нє?
Холодильник де двері навкруг ободка почав виділяти речовину з неприємним запахом ,прям видно як вона виділяється з швів,тільки витреш і знов.....в морозильній камеі тоже.....
Думаю, Вам зможе допомогти користувач Picasso, он "вуха тирчать" в пості [HASHTAG]#130[/HASHTAG]))) Я Вам допомогти порадою не зможу, оскільки вважатимуть, що я (хитрий сеошник) сам собі задав питання. Вибачте NadiaR.
Тю-у-у, раз плюнути. ))) Як казав мій дідо:- я не гінеколог, але подивитись можу )))) Простіше, клікаєте на посиланнях вельмишановного Aldo (вони всі ведуть на один лінк), замовляєте майстра, він помиє вам холодильник, зробить фотки, візьме гроші і всі в ажурі. Навіть сеошник отримає бал за старання. Але будьте обережні, вони там все сушать азотом, щоб бува не списали забагато азоту на холодильник ))) Ололо, пан майстер здувся, та ще й по дівочому з надутими губами ))))))) Як тільки з'явилась справжня проблема, шусть в кущі ))))
Доброго дня всім МАЙСТРАМ. Допоможіть з проблемою. Холодильник Ліпхер С40230, морозилка працює добре, а холодильна камера включається, наберає необхідну температуру (таку яку я виставив) і відключається. Більше працювати не хоче. Виключаю з розетки, підключаю знову, далі набирає необхідну температуру, відключається і все. Хоч проводь цю операцію до безкінечності. Допоможіть як виправити цю проблему.