Просто, если речь шла, что кто-то уехал за границу и нужно с ними общаться - то зачем платить за IP, если можно с ними общаться совершенно бесплатно?!
Ну зара тре в роумінгу мені бути .Вайбер поки що взуває всі дзвонилки . Поповнюється з рахунку оператора мобільного зв'язку без проблем [/QUOTE]<br />Наприклад <br />[quote uid=2064 name="Ворон" post=3047580]насрать[/QUOTE]<br /><br />Ой Вороне, в прагнені довести що ви вже не рагуль ви виставили себе в не найкращому світлі....Хто б міг подумати що ви скотитесь до примітивних образ Tapatalk
Скачать WhatsCall для Андроид. Приложение Whats Call - бесплатные звонки на Android Надіслано з мого SM-J105H
хлопаки тут таке діло,в коханої тато поїхав в Німеччину заробляти нам на весілля, я зараз теж цим займаюсь інтенсивно (тільки не фізично а працюю головою)так от, тре яколь до нього туди додзвонитись,нет в них там ніби є підскажіть як то туди додзвонитись бо вже неділю не має зв'язку від нього
SIP від Інтертелекому на тарифі "Єдина країна": 35 грн. за пакет, 1 грн./день за SIP-сесію або 20 грн. на міс. Вхідні за кордоном будуть безкоштовні, вихідні 3,50 грн./хв. або через український VPN безкоштовно. Кожні 15 хв. зв'язок автоматично переривається. Номер у форматі +38094.....
Який оператор порадите для найвигідніших дзвінків у Казахстан ? З мобільного на мобільний. Нарешті почали оргінальні айфони випускати з двома сімкартами. Хороший огляд iPhone XR
Де той Бєня? Міністерство закордонних справ України - #COVID-19: Мобільні оператори України зробили безкоштовними дзвінки у роумінгу на телефони гарячих ліній держустанов України
А на маєш... Фейк не фейк "Київстар" не дотримався обіцянки щодо безкоштовного роумінгу на українські гарячі лінії | Новини Львова та Західної України| VARTA1