Що цікаво коли залишається 2-3 грн, то інтернет є, а подзвонити вже не можна .. Не зовсім так....треба просто залишити тільки одну точку доступу, "інтернет безмежну" тоді просто деякий час нема інтернету, а потім сам активується...А от коли самому відключити, то при повторному підключенні здеруть 10 грн. Взагалі з тими точками доступу київстарці на всіх тарифах мутять...видно то якраз і є основний заробіток. Інакше просто не зрозуміло для чого тримати тариф 10 грн за мегабайт, хто власної волі таким тарифом користуватись буде???
Ну ти глянь, далі зі своїми містечковими проблемами. Ніхто не в'їхав в новину? В Америці інтернет буде безкоштовний, весь і всюди. Це як безкоштовна їжа чи житло.
то у Львові є ВайМакс чи львів бидло відстійник київстарівського і піплнетівського бездротового інтеренету?
Так, львів бидло відстійник київстарівського і піплнетівського бездротового інтеренету, абсолютно правильно.
Ну і???.... іммігруєте??? ---------- Додано в 15:22 ---------- Попередній допис був написаний в 15:18 ---------- Взагалі то я десь читав що на теперішньому технічному рівні мобільні оператори могли б накрити швидкісним мобільним інтернетом всю країну, от тільки з однієї сторони їм ліцензій не дають а з іншої вони не дужето хочуть, доки можна стригти купони за хриновий нет то для чого робити швидкісний... Хоча то все фігня он в Америці............
В мене Wi-Fi по цілій хаті...ше на весну хочу собі якусь антену причіпити шоб по подвірку тягнув....а то не можна в виходку спокійно відео подивитись...
Зато якби сусіди, баба Параска, чи дуду Кіндрат купили б собі 5 Айфона з пенсії то спокійно могли б користуватись моїм вайфаЙОМ....
Недавно їхав в трамваї і бачив в ньому наліпку WiFi Zone. Їхав не далеко, тому не встиг перевірити, чи то означає, що в трамваї діє безкоштовна точка доступу, чи то якийсь підвох
А я от з вайфаєм під оперним так і не розібрався....вроді підключається, а тоді відправляє на якийсь сайт, чи то для реєстрації чи то для оплати....мороз був, я в руки змерз і плюнув на то.....
Ну поки транвай їде - WiFi фурикає, лиш стане - WiFi заглох. То може як добре сі розжене транвай - то кешу вистачєє на зупинку свілофора.
чим швидший трамвай, тим швидший інтернет? Прикольно - Ей, воділа, додай газку, а то мені скоро виходити, а серіал ше не докачався!
Отут про це писалося http://http://zaxid.net/home/showSingleNews.do?u_lvivskih_tramvayah_bude_bezkoshtovniy_wifi&objectId=1272414 Ідея ніби кльова, але я собі не уявляю як наприклад в битком набитій двійці (а як відомо тим трамвайчиком студіки на фізкультуру їздять) юзати інтернет. Якась фантастика
Я чекаю LTE, поки користуюсь інетом мобільним від Лайфа. Середня шв. десь 150-200 по Львову через EDGE.