Тільки в безслідному зникнені опозиціонерів і роботі "ескадронів смерті"...Саме Ведмежатко його в цьому звинувачувало, хоч тепер знову обнімається...
Даже ОРТ говорит о том, что выборы в Беларуси фальсифицированы, и приводит съемки нарушений скрытой камерой: http://www.youtube.com/watch?v=X7KaUdw_wVU&feature=player_embedded#! А вот что пишут в блогах: http://community.livejournal.com/by_politics/2743247.html
Питання не до мене, а до КДБ і прокуратури Білорусі...Нехай розшукують, знайдуть, а потім відзвітують народу Білорусі. Якщо вони ховаються в США, то нехай їх розшукати допоможуть числені шпигуни Расєї, яких ще поки не виставили геть, допоможуть союзній державі, так би мовити...
Цар відзвітують?!! Хіба царі звітують? На жаль, білорусів у нас немає. Але, можемо у росіян запитати - чи звітує їм цар? А можемо і не питати, самі побачимо невдовзі. Наш також собі корону приміряє. Здається мені, що недовго їм царювати залишилось. Якщо, навіть, білоруси протестують, то скоро їм кінець.
Странно,что-то все помалкивают,что грузинский маяк демократии Мишико одним из первых поздравил бацьку с переизбранием ---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ---------- Извините,конечно,но ладно бы ещё адрес сайта был .ua,а то ведь .comКстати,всегда казалось,что интернет должен быть вне границ,но,смотрю,и здесь надзирателей пруд пруди
Це - політика...Тим більше, що Лука не визнав Абхазії і Південної Осетії... Ми ж не політики і на нас не тисне "державний інтерес", тому ми, на щастя, вільні в своїх оцінках і можемо відкрито називати чорне - чорним, а біле - білим...
Угу,а вот если бы Медведев одним из первых поздравил,вы бы также немногословны были бы?Тоже ведь политика?
А він що, не поздоровив!? Бачите наскільки мені це "по барабану", я навіть не знаю :поздоровив Мєдвєжонок Пух Луку Му...щєва чи ні.
Мне вот все любопытно...к чему это все пустословие и отсебятиня????? Омо?Вот Вы можете привезти свои доказательства насчет "царя" в РФ? Интересно...за восемь лет правления Путина...нашлось пять тысяч...не-а...пятьсот....да что там пятьсот..хотя бы пять человек со всей России...которые бы как идиоты,помчались с Камчатки...да что там с Камчатки...хотя бы с Ярославля...помчались за свои деньги в Москву..на Красную площадь...орать "Путин-ДА!! и морозить жопы два месяца ради того ,что бы увидеть Путина поздо вечером в окружении спражних дерьмократов!!! А Вы говорите в Росии цаааааарь.... В Росии был Царь Борис...первый и последний...тот который на право и налево раздавал кемьские волости и давал всем ккому попадя суверинитеты по самые немогу.... Россияне вовремя одумались...и послали на хрен...хакамад,явлинских....немцовых....
В який страшний час ми живемо! Три європейські країни сповзли у тоталітаризм. Народ мовчить, Захід закриває очі.
Але, вони спокійно проковтнули не тільки дії Янека, але і жахи бацьки. Я вже не кажу про Путіна, який експортує корупцію до Європи.
Ось за свою короткозорість і будуть розплачуватись...Бо путінська Росія робить все, щоб розкласти Європу (до Америки - руки закороткі), підірвати демократичні підвалини, а це і робиться через корупцію...Окрім того Путін намагається роз'єднати і посварити європейські країни, видяляючі серед них собі фаворитів і паріїв...Дещо йому вдається, особливо тепер, коли американці дещо відсторонились від європейських процесів, стали дещо пасивнішими, бо мають масу інших проблем.
Вам что , и гитлер уже не угодил ? А что касается Лукашенко , то за него проголосовали большинство белорусского народа. И кстати на этот выбор людей очень повлияло его примирение с Россией .