Михайлович, я коли захожу на однокласники зі Стрия, то в профілі в мене все одно залишається, що я в Празі...
Есть в Беларуси и политические форумы... Очень слабенькие... И искать долго надо... А пока позабавлю картинками: Думаю, перевод не нужен...
Ви, напевно, вже помітили, що я поросто так нічого не стверджую. Тільки що зписався з людиною з Гомеля! Скрін давати?
Не читал ничего выше, но лишь один вопрос. Ома, Анкнаун и прочие демократы удивлявшиеся бездействию ОМОНа на Манежной площади в Москве выразили восхищение слаженной работе ОМОНа по разгону оппозиции нарушающей закон в Минске?
Схоже, Ви маєте рацію: тільки що зайшла у Вконтакте, в пошуку набрала Білорусія Мінськ. Видало 45 тисяч людей он-лайн. Однокласники перевірити не можу: там у мене немає аккаунту.
Не маю друзів у Білорусії. Але коли дивлюсь на список своїх, котрі мають в профілі вказано "Стрий", при чому вони онлайн тисячі кілометрів від Стрия - чому те саме не може бути з Вашими білоруськими друзями? Чи з чиїми завгодно з Москви? А перевіряти - пардон, я не бачу сенсу у цьому випадку, коли мене Білорусія абсолютно не цікавить, ні з якого боку.
Ому цікавить... А цю качку, що вона запостила, я, повторюю, вже разів зо три зустрічав... І щоразу виявлялося брехнею. Дуже перебірливі деякі форумці, щодо сенсаційних новин... ---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ---------- І Я!!! Замість нашого !
Красіво...нє? Белоруссия: президентские выборы заканчиваются протестами и разгоном 10 тысяч человек на Октябрьской площади в Минске (фото, видео)11
Особливо вразила кольорова гама прапорів... Десь я такі кольори зустрічав... Не пам"ятаю де, але те, що ці кольори символ фанерного прольоту, впевнений на всі сто...
Конечно. Оппозиция нарушала закон Беларуси и судя по новостям, ОМОН это быстро пресёк. Нарушение же закона было? Было. Власть должна была его пресечь? Должна. Вот она и пресекла. Где аплодисменты? Деяким Омкам, Ромкам и прочим обличителям с Украины очень сложно понять тот факт, что я живу в г. Москва и все эти события вижу собственными глазами. И сам вижу и ОМОН и наряды милиции и "оппозицию" на Триумфальной занятую пиаром на камеры... Я своими глазами вижу нынешнюю Россию в отличие от вас. Но вам это понять не то что сложно - вам это видимо невозможно понять.
Ще один Читатєль Московського Обкому Образа моєї країни. А город подумал - ученья идут. Це нам вже Редфокс розповіла. Станіславського знаєте?
Аякже. Я не страж свободи і демократії на пострадянських просторах. Пояснення одне - в Білорусії в мене нема нікого, а в Росії, і конкретно в Москві - є, тому цікавлюсь. Зрештою, навіть цього я Вам не повинна пояснювати. Так що "научите свою жену борщ варить"...