а сябры и не против .... демократия - это все бредятина, власть для народа - это смысл а власть народа это ересь, что еще раз подтверждает Белоруссия где уровень жизни гораздо лучше чем у Дымократических нас ...
А може ще й краще від демократичної Данії, наприклад? Чи може сусідньої Польщі? Може досить дурниці плести?
А замилити собі очі? Ой, як солодко. Про наслідки думати не треба. Ні про що думати не треба. Хай бацька думає. А, коли його не стане, то буде вже не нашою проблемою, а проблемою наших дітей. http://www.youtube.com/watch?v=olYaj5qPxX4
Чим мені подобаються білоруси, так тим, що вони - славний народ. Вони чомусь не заходять на Львівський форум і не починають: "Вы, свидомиты, ненавидите великую и могучую белорусскую культуру, не уважаете белорусов и безнаказанно издеваетесь над белорусскою мовою, поливаете грязью все белорусское...."
Та і молдавани з грузинами, татарами, вірменами, та інші не починають. Ніхто, крім росіян, не починає.
Ніхто крім москалів не починає Гляньте хоча б на Чалдона - який він москаль, жодного разу понтів не гнав...?
Правильно виправили. Чалдону - респект. І шкода, що Формікус не заходить. От де світла російська голова! Справжній патріот своєї країни, а не влади.
а может она краще не от своей демократичности? помнится и при монархии Дания жила не так шоб плохо не ? которая и при союзе тоже жила получше чем остальные рэспублики чи не? ну вы ж не устаете ... а думаете не прессуют? на работе достаточно что-то не там где надо, не тому кому надо ляпнуть и все - приехали, и до одного места профессиональные навыки, красные дипломы и прочее - проверено, вайт кап Нео ... брр Свято ... ---------- Додано в 07:30 ---------- Попередній допис був написаний в 07:26 ---------- а вот когда его не станет, дымократы доберутся и посмотрите что начнется, как в два года будет развалено все то что Бацька создавал 20 лет ... увы ...
По секрету скажу, Артобстрел, монархії в Данії ніхто не відміняв. Так само, Великобританія, одна з найдемократичніших країн в світі, власне, колиска демократії, теж монархія. Лише там де країнами править гопота чи гебня (що одне і те ж) там демократією і не пахне.
Угу,придётся внести корректировку.Не столько перед "грязью",сколько перед "любым дерьмом в адресс России и россиян".Причем , чем пахучее,тем больший экстаз это у вас,шановные,вызывает
Так все просто, адже я не чув, щоб українці поливали гряззю білоруську культуру тощо, а ось щодо російської такого не можна сказати. Диму без вогню не буває, хіба ж не так!
дык я знаю, не в этом ведь дело, демократия штука интересная в любом случае демос управляется кем то, у нас демократия - без закона это не демократия это обособленная форма анархии, я не против английской демократии только у нас скорее Бацкин вариант будет работать увы, Англичане не стеснялись позвать Кромвеля когда надо было, Гитлер не зря восхищался английским джентельменами способными вести в клабе светские беседы и когда надо резать штыками горла непокоренных зусулов, и если бы надо было Англия тоже прикрутила бы свою демократию, а у нас надо ... я не против демократических принципов но сегодня они у нас не работают ... ---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:03 ---------- по барабану кто правит важно - как, это единственный критерий ... правила Юля и Витюша - и чего? где пиднесення и здобуток? в опе ....
Ви самі не замислювалися, чому це так? Чому бувші республіки не скубуться одна з одною? Тільки РФ проти інших? Не дивно то вам? І Ви не забули, що це український форум? Це росіяни сюди прийшли і брудом поливають Україну, а не навпаки. А між собою ми можемо пліткувати про кого завгодно. ---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ---------- Бункер, бункер.... Что-то знакомое. Кто-то уже пытался в бункере отсидеться. http://vvnews.info/analytics/world/64931-vbor-v-belaruy-2010-obnovlyaetya.html Цікаво, Янукович першим поздоровить?