Бельгійське містечко

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Andriyovych, 2 лип 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vasyok

Vasyok Active Member

Давно новин не було....

2. volkovaj

volkovaj New Member

3. Keith

Keith Well-Known Member

Новини є, просто не тут. Мешканці чи представники забудовника на цьому форумі не сидять, тут лише новостворені боти кидають передвиборний бруд. Хочете новин є оф.сайт і оф.група в ФБ , там і читайте собі новини, якщо так цікаво:)

4. Joll

Joll Well-Known Member

До речі, я читала вашу групу у ФБ, моя знайома купила квартиру в "БМ", ділилась враженнями - було цікаво дізналатись, як у інших мешканців щойнозданих будинків проблеми та шляхи їх вирішення. Я туди час від часу заглядала, поки її не зробили закритою ;-).

5. Keith

Keith Well-Known Member

Якби наші обговорення не використовувала в своїх інтересах жовта преса, ми б її і не закривали. А то перекрутять все, назвуть "аферою" і вуаля, гостросюжетний трилер готовий:))) а такі як Васьок сидять втішаються:crazy:

6. volkovaj

volkovaj New Member

Офф сайт - тільки позитив, як кажете типу "офф група" - закрита. А де має потенційний покупець почитати про те що стіну мали б до вересня збудувати, як казав п. Філіп(він ж свого слова дотримується), а спочатку взагалі обіцяли в березні початок будівництва. Що будинки з ремонтами і зі здачею вже затримуюють на місяці!!! Я вже не кажу про розвод з гаражами! Нехай забудовник троха чухається, ці всі відоси з "аферами" мали б стимулювати на виправлення цих всіх проблем, а вони тільки спішаться квартири почати продавати у 8 будинку!

7. volkovaj

volkovaj New Member

@Keith вибачаюсь на рахунок офф групи не вірно зрозуміла, тобто група мешканців закрита, офф група як і сайт - тільки позитив. Наприклад як би ми знали це все що знаєм тепер, 2 рази подумали б чи купувати в БМ житло.

8. Joll

Joll Well-Known Member

Це вірне рішення, в принципі більшість груп у соцмережах, у яких спілкуються ті чи інші мешканці зданих будинків, є закритими: по перше, дійсно виносити сміття з хати і розбиратись слід самим, нічого чужим пхатися і заробляти собі бонуси на вигаданих скандалах; по-друге, у соцмережах здебільшого всі сидять із своїх власних аккаунтів - навіщо їх світити, хто, де придбав квартиру. Окремо створений форум із модерацією - це вже інша річ.

• Тупо Тупо x 1
  9. Vasyok

Vasyok Active Member

@Joll якщо я хочу там квартиру купити, то звіки я маю дізнатись про реальний стан справ?

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. dutchman

dutchman New Member

Так додайтесь до групи, де проблема?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Slavych

Slavych Active Member

Вже здано 2-й та 3-й будинок. Активно йдуть ремонти квартир в 4-6-му. Стіна ще й не починала будуватись... Укрзалізниця та забудовник певно не вирішили за чий кошт свято. Також проблеми з парковкою.

12. mbuchatskyy

mbuchatskyy New Member

Як щодо запаху повітря на території Бельгійського Містечка?

13. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ви що не знаєте - там пахне виключно бельгійським шоколадом і трояндами.

• Подобається Подобається x 1
  14. dutchman

dutchman New Member

Перебрася у БМ з вул. Лінкольна, так от, тут можна сказати зовсім не тягне каналізацією, особливо порівнюючи з районом кінець Липинського - вул. Хмельницького.

15. Slavych

Slavych Active Member

Три будинки заселили, ще два готуємо до заселення до кінця зими. Будинок 6: готові фасади і найкращий колір вхідної групи Смайлик «wink» Будинок 7: звели перший поверх

Підсумовуючи 2015 рік | Facebook

16. Vasyok

Vasyok Active Member

17. Vasyok

Vasyok Active Member

18. Slavych

Slavych Active Member

Кілька фото:

19. Patrick

Patrick Well-Known Member

Поки що гарно виглядає.
    ... але це поки що.
    На 2й знимці зверху на верхньому поверсі вже хтось почав будувати веранду.
    Скоро будинок обросте антенами і верандами.Хтось на балконі поставить старий холодильник в ролі шафи або бочку з квашеною капустою.
    З зеленої трави зроблять городи.А зразу біля підїзду , що треба буде боком його обходити хтось поставить свій чорний Паджеро.
    ...на першому поверсі поставлять грати.І тоді все стане на свої місця.
    ...ще на подвірї можна поставити бочку щоб перед Паскою завудити шинку.

20. Vasyok

Vasyok Active Member

Ось так налаштовують вікна

а де твій аватар? :)