Бельгійське містечко

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Andriyovych, 2 лип 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  2. Keith

Keith Well-Known Member

Журналісти, такі журналісти.... "Проект буде до 2015 року..." о_О
    А ще є Зіковське відео https://youtube.com/watch?v=LtQ_oWqNWQ4
    П.с. За другий їх проект вже краєм вуха чула, що має дійсно бути ціле "містечко" з новою інфраструктурою, але мені це достайменно ще не відомо. Лише слухи.

• Подобається Подобається x 2
  3. Ulra

Ulra Member

Бачу, що один будинок вже здано. Цікаво які враження новоселів? Чи багато недоробок?

4. Keith

Keith Well-Known Member

Я, на разі, знаю тільки що нарікали на відсутність замка на дверях в с/у :mocking: ,і відсутність передбаченого місця під посудомийку, на рахунок всього іншого, щось мовчать новосели. А як мовчать - значить поки не виявили якихось значних невиконаних обіцянок чи недоробок. Хоча, хто його знає.
    З тим, з ким вдалося поспілкуватися - задоволені. :pardon:

5. wariat

wariat New Member

чи передбачена договором заборона на засклення балкону і встановлення кондюків та антен на фасаді?

6. На даний момент ціна за 1 кв м = 16 000 грн.

7. volkovaj

volkovaj New Member

ого, це в якому домі?

8. Не уточняв. Подзвонив,спитав яка ціна на кв м в їх квартирі,мені відповіли що від 16 000.

9. Keith

Keith Well-Known Member

Скоріше всього це ціни нові, на ті будинки що не продані і тільки починають будуватися, п'ятий , якщо не помиляюся, бо четвертий продали ( не знаю що там з квартирами з великими площами, але менші всі продані, по моєму)
    Мда, долар диктує нові ціни.... Хоча якщо подумати , що ціна з ремонтом і підвалом це, то може і не так скажено виглядає. Зараз техніка і матеріали летять вгору он як... хоча всеодно пєчаль, враховуючи те, що зп то не спішить зростати;(
    Цікаво як там в інших забудовників зараз із цінами, коли таке з курсом твориться;(

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А підвал у вас входить в ціну? Скільки м.кв?

11. Keith

Keith Well-Known Member

Так , входить, іде в одному ФФБ з квартирою разом. В мене буде квартира 47квадратів , то підвал 8 метрів. В кого більші площі, то там і підвали більші, знаю що і по 12м2 є.

• Подобається Подобається x 1
  12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А у нас (в сусідів) за підвал хочуть 300-400$ за м2 і підвали маленькі - 1,5-3,5 м2 :sad:

13. Ulra

Ulra Member

14. Ulra

Ulra Member

Фото з будови:

15. osteen

osteen New Member

Цікаво, які ціни на це житло? Бо на сайті жодної інфи.

16. Slavych

Slavych Active Member

17. Slavych

Slavych Active Member

Ще така інформація з іншого форуму:

Всі так файно описують цей мікрорайон. А нічого, що під усіма цими будинками є пласт торфу до 2 метрів ? А будинки споруджені на стрічкових фундаментах, без використання паль. І через якийсь час, коли торф "сяде", підуть тріщини по будинках. Чи легко так прикриватися просто Бельгією. Керують то наші. І гроші рахуть, порушуючи норми і правила будівництва, наші [​IMG] .
    Думайте люди, що купуєте. Ділянка небезпечна. Звісно, що на ній можна будувати і хмародери, але при інших конструктивних рішеннях.

http://kuplukvartiru.com.ua/forum/forum-nerukhomosti-lvova/15-belhiiske-mistechko-vidhuky

Якщо є спеціалісти: чи таке взагалі можливе?

18. Slavych

Slavych Active Member

Довго вони будують, а кажуть, що згідно графіку:

Підсумки виконання будівельних робіт на початок 2015 року
    Обсяг будівельних робіт у «Бельгійському містечку» на кінець 2014 року був виконаний в повному об’ємі та згідно графіку.

Протягом грудня 2014 завершено ряд робіт у будинках № 2,3,4.

У будинку №2 було проведено монтаж несучих стін четвертого поверху, монтаж плити перекриття четвертого поверху, а також несучих стін мансардного поверху.

У будинку № 3 проведено монтаж несучих стін та перекриття третього поверху.

На кінець грудня у будинку №4 виконано монтаж плити перекриття цоколя, та зворотню засипку фундаменту.

У січні 2015 року в будинку №2 виконано монтаж внутрішніх перегородок, монтаж несучих стін четвертого поверху, монтаж плити перекриття четвертого поверху, а також несучих стін мансардного поверху. В лютому планується виконати частковий монтаж та виконання даху у будинку № 2. Роботи в будинку №3 відбуваються з відставанням в 1 місяць від будинку №2.

У будинку № 4 на кінець січня завершено роботи з монтажу плити перекриття першого поверху, а в лютому розпочнуться роботи зі зведення несучих стін першого поверху.

http://bm.lviv.ua/news-view.php?id=18&lang=1

19. Keith

Keith Well-Known Member

Та чому довго будують? В 2 і 3 будинках вже вставляють склопакети, мурують міжкімнатні перегородки і роблять дах. Здача тих будинків кінець червня та кінець липня. Нормально ідуть, ттт. Якщо зрівняти фото першого будинку на такому етапі , то якраз до вручення ключів місяців 5 було, так що маю надію на те , що не затягуватимуть. Також в офісі продажів навіть графік робіт є;)
    Інше діло що з самого початку казали , що дах буде десь в грудні робитися, але чи то плани змінилися, чи то "завліканіє" клієнтів таке було на стадії відсутності котловану...
    [/COLOR]

а де твій аватар? :)