Бельгійське містечко

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Andriyovych, 2 лип 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Keith

Keith Well-Known Member

Ну то ще не моє свято:blush:, я в третьому чекаю...
    Завтра йду на ту церемонію, буду інформацію взнавати, і надіюся впустять хоть в якусь квартиру, бо вже ж ключі роздадуть і не попаду вже.
    Так що завтра відпишусь що до чого;)

2. Keith

Keith Well-Known Member

Вернулась я з церемонії. Все було як і має бути: червона стрічка, фуршетний стіл, шампанське, телебачення, привітні сусіди і купа позитивних емоцій. Після перерізання стрічки всі бажаючі пішли на оглядини в середину. В квартири вдалося потрапити, і поговорити з майбутніми мешканцями також, запрошували, показували-розказували.
    І так мій фотозвіт. Будинок зі сторони Бальзака, ось такий заборчик поставили, ми все сміялися , що на газоні лише рожевих поні не вистачає:)))
    Отакі виходи з тераси, заодно і мешканця маленького зафіксувала;)
    Заходимо в підїзд
    Доречі, цілком нормально виглядає, і аж ніяк не проблема що там 10 квартир на поверсі, сходова простора світла, двері широкі 1,05, українські , металеві обшиті МДФ "Броньовик" .
    Номерки на квартири прикольні, хоча і нагадують трішки готельні номери)

---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

Тепер по квартирам. Ремонти виглядають досить добре. Звісно, куди ж без дрібних косяків , але це така неминучість в будь яких ремонтах. Ламінат виробництва Коростенського Заводу МДФ, підозрюю що і кухні-двері також там замовляли. Дещо ще не дороблено, не встигли видно. А тепер кухня, я собі таку ж придумала, побачила в живу і в своєму виборі не сумніваюсь тепер (тільки колір стін та підлогової плитки інакший буде в мене):
    Ну в загальному, далі кидаю все на купу:
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 11
  3. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Досить гарно виглядає і акуратно. Мабуть пропозиція класна для людей з обмеженим бюджетом ну а якщо ще купити, коли було по 9 000 метр а долар вже вище то взагалі шара (таке насправді було чи то байки?).
    Собі б обрав напевне все таки гола квартира - все решта роблю сам. Робив би дорожчими матеріалами просто.
    Головне питання ось в чому - різниця на метрі між містечком і забудовниками, що дають лиш поштукатурені стіни. Мені здається, що ота різниця а ще трошки добавити і було б на рівень вище, хоча я можу помилятись.

4. Keith

Keith Well-Known Member

ну мені що робити немає чого, окрім як байки придумувати? І коли ще гривня не рухнула, то 9000грн = 1125 дол. , де тут байки?
    Що ви маєте на увазі про обмежений бюджет?

А як ви хочете різницю вирахувати? З чим таким з голими стінами ,приблизно схоже по якості будівництва, розташуванні, інфраструктурі зрівняти БМ? Бо я не можу знайти аналогів, щоб дати хоч приблизну відповідь вашому головному питанню:pardon:

5. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Ну наприклад Ви маєте 50к уо і всьо. Більше нема звідки і якраз за 50к уо виходить квартира в БМ.

Ну наприклад Княжий чи сусідній будинок. Ціна здається 850 чи 800 уо. Розміщення навіть трохи ліпше получається.

6. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Вторинка нині приміром сихів двох-кімнатна від 43-45 уо , 49 кв.м, середній житловий стан ..
    Квартира у б.м. 52 уо , 47 кв.м ,все нове, техніка, сантехніка. Купа збереженого часу і здорові нерви :)

7. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Не факт що не прийдеться тратити час і нерви за рік два. Не думаю що брали дорожчі матеріали...

А в порівнянні виходить різниця 229 уо. З таким бюджетом робиться кращие ремонт.
    Ну і головний козир - там виходить двуха на 49 м.кв. Більшість обере двуху без ремонту.

8. denverod1

Дорожчі матеріали поняття широке, будь який ремонт не застраховує від косяків, хіба то десь у європі .. Тут теж двуха тіко студія а там кухня 8 кв.м то вже кому шо .. Тільки там все старе, термін експлуатації панельок закладений 30-50 років .. Тут є автономне опалення, все нове .. Я би взяв тут, а ви беріть панельку і на різницю 8 уо робіть дорожчий ремонт :)

9. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Та до чого тут панелька. Он за ту ж суму можна купити нормальну двуху на 63 кв.м і не буде диван пахнути котлетами. Ну чи навіть шукати меншу на 47 студію. Це був дуже великий ризик бо ніде не було специфіковано, що будуть ставити. Рендери не враховуються в угоді. Ну і не факт що наступні секції будуть такі ж...
    Особисто я б не купляв панельку і навіть маючи лише 52 к уо те ж би не купив БМ. Краще більшу купити з повноцінними кімнатами. А на ремонт вже якось би нашкреблось...

10. Keith

Keith Well-Known Member

Ох, яка цікава дискусія. Звідки ви такі ціни берете, калькулятором тут хтось вміє користуватися, чи тільки по клаві стукати?
    Ок.хочте ціну з Княжим зрівняти? Відкинемо всі явні та несумісні відмінності цих комплексів і вмикаємо калькулятор, мені всеодно щось не спиться :pardon: . Зайдіть на гілку Ріелу, там остання вказана ціна 950$ по курсу 12,5 . Квартира 47,3кв = 561687,5 грн . Підвал 500$ метр, не знаю курс , хай 12,5 також буде . 7,8 м підвалу = 48750 грн. Разом 610437,5 грн. А тепер мені лишається подякувати БМ за ремонт в подарунок, і очікувати вже свого дивану з запахом котлеток! :girl_angel: А ви і далі розводьте безглузду демагогію....:facepalm:

• Подобається Подобається x 2
  11. denverod1

Правильніше буде рахувати ціну 2013 року, де вторинка сихів була по тій самій ціні що і бм з ремонтом, 50 уо вторинка, 52 б.м., зарас вторинка втратила ціну в доларах так само і в новобуді, хтось тримає ціну в уо а хтось як от еко дім тримає в гривні і різниця в доларі вийшла ще меньшою .. Треба поцікавитись чи ціна сьогодні б.м. Та сама в доларах? Якщо так то звичайно що різниця вийде великою з іншими новобудами чи вторинкою .. Ціна б.м. Сьогодні якщо брати -20% в доларі мала б складати 900уо або 13 тис грн, тоді і сьогодні б ціна б.м Була конкуруючую на ринку, і тоді можна б було реально порівнювати з ціною 850 чи 900 у сусідів без ремонту ..

12. Grek

Grek Well-Known Member

Іще фото з групи Бельгійського у фейсбуку:

• Подобається Подобається x 1
  13. denverod1

Зелений газон на 5 балів, такого навіть в центрі міста нема, навіть ялинку посадили, клумбу поставили ..

14. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Погоджуюсь.
    Питання - а хто то буде доглядати і хто оплачувати?

Чи є такі - я на 5 поверсі і по газоні не хожу - то скидатисі теж не буду...

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Осбб. То ж прибудинкова територія

16. denverod1

А що краще аби усю зелену зону було задіяно під паркінг чи просто кусок землі з кусками трави?
    По газоні ходити для чого? Осбб скинеться на машинку для стрижки трави, добровольців які або мають час або просто люблять аби біля своєї хати було гарно будуть підстригати .. не косою ж косити .. Мало того люди самі саджають квіти і поливають їх, роблять прополку, при тому живуть і на 8 поверсі! :) поставите барбекюшниці і будете як європейці ..

А нема фото зверху ? глянути як сусідні будинки розташовані і яка територія довкола

17. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Я лише за, щоб так було. І буду тихенько заздрити, якщотам зберуться такі люди.
    Хоча знаю з практики, що ситуації бувають різні і питання як зробити так, щоб це не утримували 5 квартир лише а задіювати всіх жильців.

Як е можливо? Включати в оплату? Чи можуть вони відмовитись? Як може вплинути на це ОСББ?
    З другої сторони якщо люди не хочуть то змушувати їх теж не по європейському :)

18. Keith

Keith Well-Known Member

Є генплан:
    А це 2 і 3 будинок станом на суботу, фоткала з тераси)
    Це старіші фотки з поїзда:

19. Takamine

Takamine Well-Known Member

Скажу вам, що вже 5 років живу у кухні-студії, дверей з кухні у коридор не ставили, мушу сказати, що ні диван ні речі в прихожій не пахнуть котлетами. Мені здається, що такі висновки роблять ті люди, які бояться сучасного моделювання житла, а живуть радянськими стандартами - повинна бути кухня (хоч яка вона мала) і окремо зала чи вітальня (хто як називає). Я от у майбутній квартирі теж планую об'єднати кухню з кімнатою. Хороша витяжка вам у поміч, якщо надумаєте теж таке зробити у себе. Гляньте фото інтерєрів, дуже гарно дивиться об'єднана зона, в Польші зараз майже усі кухні великої площі - кухня-кімната чи кухня- їдальня.
    А ще, переше я теж не хотіла об'єднувати, мене переконував чоловік, його друг сказав одну фразу - ну і що що буде пахнути котлетами, сені подобається запах котлет, я люблю їсти котлети ;)

20. denverod1

Залежить у що саме задіювати, благоустрій не означає що тепер увесь вільний час потрібно приділяти тій рутині .. Розподілити обов'язки, впершу чергу добровольців які люблять то діло, ну а як кілька людей буде без діла ну то їхня справа, не робіть з того проблему, як хочете мати гарний двір то самі знаєте, поки сам не зробиш то ніц не буде ..

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

У нас теж нема дверей на кухню і теж хочемо аби кухня була місцем де можна усім бути разом, тв зараз на кухні, на кухні завжди тепло і завжди є шо перекусити :) а щоб не було запахів то треба зачиняти двері у кімнатах, кухня разом то для людей котрі люблять готувати

а де твій аватар? :)