Бельгійське містечко

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Andriyovych, 2 лип 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Keith

Keith Well-Known Member

Аяяй, не зробили портиків з пілястрами і скульптурних елементів не добавили? Чи не хватає Ылітності , яку так хтось хотів цим будинкам приписати? :facepalm:
    Не знала, що тепер звичайний будинок - це уродство. Хоча, чого це я... Ви ж навіть звичайну фотку від візуалізації не відрізняєте.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навпаки пілястри не в моді. А проектик уродський, західна Україна бідна на архітекторів, тим більше толкових. Взяли бюджетний кошторис, назвали "бельгійським" - і все готово, елітна хрущівка.

3. Keith

Keith Well-Known Member

Так ніхто БМ елітним *терпіти не можу це слово* і не називав, то в тій статті у першому пості хіба журналісти придумали,ну вони там і ціну 2,5 тис долярів/м2 придумали, і ще несенітницю всяку .
    Інвестори позиціонують свій проект як звичайне житло для середнього класу, тому не бачу причин для такого негативного ставлення до вигляду даного будинку.
    Назвали так - бо інвестори бельгійські, так що вони довго не думали.
    П.с. За архітекторів наших українських я краще промовчу. Що маємо - то маємо.

4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

А ви у бельгійськлму містечку купували квартиру?

5. Keith

Keith Well-Known Member

:yes: з вами в дискусії про ціни , я це вже писала

6. denverod1

тоді вітання :) нелегка то справа нині житло вибирати , купа цікавих варіантів ..

7. Keith

Keith Well-Known Member

Дякую! Ой нелегка, це правда. А скільки часу зжерло це все діло... Я ще по вторинному ринку ходила довго - надивилася на ціни і красоти о_О , і пішла по новобудовам. І нарешті результат.
    Але я б ніколи не подумала що буду купувати на стадії котловану, но в БМ по іншому і не купиш- квартири розлітаються як гарячі пиріжки.

8. denverod1

Викладайте побільше фото, буде цікаво глянути, а яке планування вибрали і який ремонт ?

9. Keith

Keith Well-Known Member

Планування вибрала ось таке, 47,3 м2, великий балкон буде ще більшим, його продовжили майже до самого краю будинку :
    що класно, на ту квадратуру 2 вікна і два балкони - таке рідко зустрінеш.
    Підвал буде 7,8 м2.
    Ремонт ще не вибрала, я ще навіть договір на ремонт не підписала, тільки ФФБ. Але вже собі розпланувала все. Можу закинути фотки з експозиції матеріалів:
    Кухня. Холодильник буде більший, окремо морозильна камера, котел теж вроді не Терметовський має бути.
    [​IMG] [​IMG]
    Міжкімнатні двері : [​IMG]
    с/в [​IMG]
    Вибір підлогового покриття та кольори для покраски стін: [​IMG]
    Віконечко в розрізі:

• Подобається Подобається x 4
  10. Keith

Keith Well-Known Member

Підніму ка темку)Була я сьогодні на будівництві. В першому будинку йдуть до завершення ремонти, вже в кінці вересня планується заселення, не пускали глянути, щоб майстрам не заважати. Згодом планую якось потрапити і роздивитися ті ремонти;) Біля будинку вже встановили вуличні ліхтарі та поклали "кісточку".
    Другий та третій будинки активно будуються. Ще в кінці липня виднівся котлован 2-го , та пусте місце 3-ого будинку, а вже в обох кладуть цеглою перші поверхи. Отже, мені вже підвал збудували- можна переселятися :))) :crazy:
    З завтрашнього дня починається продаж 4-го будинку ( до того резерви були), а тепер видно ФФБ відкрили. Здача намічена на вересень 2015. А 1,2,3 вже продані, в третьому лишилося тільки дві дворівневі квартири площею більше 100 квадратів.
    А ще з'явилися нові ламінати на підлогу. Гарнюні такі, сфоткала собі, бо маю місяць щоб визначитися із вибором матеріалів на ремонт .

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

Вітаю,половина є :)

Беріть світленький,пилюки не видно

12. Keith

Keith Well-Known Member

ох, якби ж то половина. Ще до червня чекати:sad:
    А я все світленьке буду вибирати, хіба стіну яку одну для контрасту ( та для практичності) зроблю темнішою. проект в розробці.
    Доречі, той ламінат самий темний такий крутий, фото того кольору та фактури не передає. Шкода , що він не вписується в мої плани та й площа для такої темної підлоги замала, давити не буде, а от візуально добряче зменшить простір...

13. Grek

Grek Well-Known Member

А якого виробника дають ламінат?

14. Keith

Keith Well-Known Member

:dntknw: Виясню - скажу.

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Виглядає суперово!

16. Keith

Keith Well-Known Member

Хороші новини з сайту, в цю суботу люди з першого будинку вже ключики отримають:

17. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Цікаво як там всередині. Чи вартувало тих грошей чи краще самому зробити але добротніше.

18. Keith

Keith Well-Known Member

На готові ремонти я надіюся зможу якось все-таки глянути. Враженнями поділюся. Якість заявлених матеріалів хороша, якість виконаних робіт - не знаю.
    А чи вартувало, то дивне питання. В цьому будинку квадрат коштував 9тис. ( весь цей олл інклюзів), навіть коли долар став 12 ціна була старою і сталою. Вони почали його вкінці 2013 будувати.
    Зараз ціна зовсім інша, а чи вартує, то тут проста арифметика, і кожен сам може порахувати , враховуючи всі ньюанси, починаючи від розміщення, договорів, закінчуючи змішувачем в ванній та плінтусом :mocking:

19. Grek

Grek Well-Known Member

Іще не взнали який ламінат кладуть?
    І завтра у вас свято - отримання ключів, з чим вас і вітаємо. Якщо зможете - зробіть фотографії готової квартири всередині, цікаво поглянути.

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Звичайно шо самому краще. Нормальний бельгійський ремонт по-сихівськи.

а де твій аватар? :)