Бельгійське містечко

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Andriyovych, 2 лип 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Keith

Keith Well-Known Member

Так, в гривнях . З ремонтом під ключ і з підвалом ( близько +-8 квадратів). Ну і це тисячі , тобто ціна за всю квартиру повністю, а не за квадрат

---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ----------

Ну то ясно, шо не дитяча , але виходить так що спальня 9 і ця кімнатка 5 . Як кабінет чи гардероб :good: , але гостів в такому чуланчику не ахті розміщати...
    Доречі питала за тераси на 1 поверсі, буде також по-європейськи, щось типу свого дворику по 17-20 м2 :preved:

2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Получається квартира 44 метри під ключ з ремонтом і великим підвалом коштує 570 тис грн , метр коштує 13 тис або 1080 уо ..

Конкуренти пропонують по 700-800 уо за метр без ремонту .. Різниця 280-380 уо на метрі що мабуть відповідає ціні того ремонту, висновок, іти і дивитися який той ремонт і чи хотіли би ви в такому жити або для тих хто не хоче заморочуватися з тим всім ..

3. Keith

Keith Well-Known Member

Хм, а підкажете де в 10-15 хв пішого ходу від Оперного , можна хоча б за 900 $ в новобуді нормальному (без ремонту і підвалу) житло подивитися?
    Це я без сарказму, просто цікаво :pardon: . Бо конкуренти - це як Ріел "Ренуар" і Набережниий квартал; чи як Львівська Мрія , Ювелірний і Інтергал на Науковій, і ДО туди ж , або он біля мене відразу і на Моршинській, і на Єфремова, і на Здоров'я і на Глибокій( і на Русових ще не все продали) :crazy: - це справжні конкуренти, бо забудовують -"рукою махнуть" ( образно) один від одного .

4. denverod1

Та якщо брати до уваги тільки оперний то мабуть нема :)

Тут питання чи вони тільки продають під ключ чи на вибір як на вашингтона де ремонт за додаткову плату (200уо за метр).

Якщо вибір є то це ще кращий варіант для потенційного покупця який саме шукає біля оперного. Якщо вибору нема, то покупцю пропонують от такий холодильник, от такий унітаз і таку кухню. Коротше позбавляють вибору.

---------- Додано в 08:38 ---------- Попередній допис був написаний в 08:31 ----------

Через колію басейн ска

5. Wili

Wili Well-Known Member

мені казали що під ключ, але є реальний вибір, починаючи від матеріалу підлоги, закінчуючи унітазом, по суті ви самі собі вибираєте дизайн інтер'єру.

6. denverod1

Цікаво по якій ціні вони приміром рахують сантехніку чи метр ламінату

7. Keith

Keith Well-Known Member

Реклама на форумі платна! Та й в цій темі ваш товар нікому не потрібен.

8. Uganka

Uganka Well-Known Member

:good:

9. Keith

Keith Well-Known Member

Ну хоть темку підняв:mocking:
    Бо щось вона вниз пішла, а тим часом другий і третій будинки вже будуються. Здача намічена на літо 2015 , 2-гий в червні, 3-тій в липні. Вже відкрили резервування квартир в 4 будинку, бо в тих вже майже все продано, більшість навіть на стадії відсутності котловану.
    Що до ремонту - то дійсно можна вибирати багато чого, але лише з запропонованого. Колір стін, плитки, ламінату ( а для тих хто хоче то й ковролін є) , кухонні фасади (МДФ) декілька типів і кольори різні, так само самі шафки, стільниця, "фартух", двері міжкімнатні (МДФ) теж на вибір, навіть раковину і крани в ванну вибрати можна.
    В квартирах проводять все : електрика ( можна вносити свої побажання) , всі лічільники, домофон, ТВ, інтернет. Вбудована кухня з холодильником, духовкою і варочною, котел в шафку теж ховають; в ванні розраховують місце для пралки і ставлять весь набір, навіть рушникосушку.

Якщо зроблять так як обіцяють, то купляй шафу, диван, ліжко - і живи;)
    Ну ясно, що не все саме дороге буде, але з того що дізналися - роблять/ставлять такі речі як проводка, котли, радіатори, вікна і тд - дорогі, хороші, а такі речі які замінити проблем нема, наприклад, змішувач, то звичайні.

Хтось цінами цікавився. Ціни на ремонт виходять смішні, 44 тис. за 47 м2. Не знаю, як вони їх рахують, і що в ту ціну входить насправді ( бо по договору - весь ремонт) . В ФФБ входить квартира і підвал, а договір на ремонт окремо підписується і проплачується (але коли кажуть загальну сумму - то за все разом, це вже потім віднімають ремонт) .

10. Uganka

Uganka Well-Known Member

Я теж задивлялась на БМ , люблю не високу забудову. Тільки колія мене відлякувала. А так все непогано,особливо ремонт готовий,ціна хороша.

11. Keith

Keith Well-Known Member

Та колія всіх лякає. Менеджери відразу попереджають, що стіна від шуму аж повністю не захистить ;( надіємося, що стіна + багаторівневий паркінг ( вроді такий має бути) відгородять трохи.
    А так , то розташування там класне. І садочок під носом, і гімназія, і до центру раз плюнути, і до базару Краківського. Також торгово-розважальний центр "Форум" ( по типу Кінг Кроссу) будуть відкривати зовсім поряд - але це небезпечно для гаманця :)))

12. denverod1

Вибір на ринку є і то радує, єдине шо долар по 13 і зарплати малі ..

13. Keith

Keith Well-Known Member

Южанці вже не потрібно вибирати, а про ремонт думати)
    Доречі, про долар, тут ціна фіксується в гривні, то тепер в 3-му будинку ціна виходить біля 1000 дол. квадрат. Дуже навіть нормально! але всеодно повезло тим хто в перший будинок вклався, там ціну осінью склали, була вона біля 9тис.грн. - так і платили люди, незважаючи на курс по 12.

14. Uganka

Uganka Well-Known Member

Це правда :dancer:
    Вважаю,так і повинно бути,особливо коли попереду ще багато будинків треба збудувати. А то люди купляти не будуть,за тим доларом не встигаєш.

15. Keith

Keith Well-Known Member

В них така схема, що вони ставлять гривневу ціну на квартиру і крапка. Збільшитися ціна може тільки в наступному будинку. Я вже знаю, що в 4-тому будинку точно така як моя квартира в 3-му коштує значно дорожче (на 9 % ) !
    Єдине що, типовий ФФБ без змін, і відповідно те, що ціна за непроплачені вимірні одиниці не збільшиться - тільки на словах і на прикладі першого будинку. Ще тим хто встиг підписати акредитив в межах ФФБ, прописали про не збільшення ціни , а нам лишається вірити і пити шампанське ( "кто не рискует...:cofee:")

16. denverod1

З цінами взагалі дуже все цікаво, наприклад при курсі 8 грн ціна на метр була 800 уо, а зараз при курсі 13 ціна вже 650 у тих самих забудовників, тобто логічно що якщо б вони залишили ціну ту саму в доларах, але по курсу 13 то мало хто захоче чи зможе купити .. З іншої сторони, у нас завжди ринок був прив'язаний до долара, так само техніка, авто .. І тут ми бачимо шо стало дешевше , тобто забудовники втрачають надприбутки ..

Так само і тут , був би курс по 8 , чи хтось би вам запропонував за 8000 грн квартиру з ремонтом? А зараз пропонують, бо то вже 13 тисяч але в доларах ті самі 1 тис ..

17. Keith

Keith Well-Known Member

Та ясно що формуючи ціну відпираються від риночної вартості, а вона -від долара, але ми говоримо про прив'язку до нього.
    А ви про ціни на Демнянській описали?
    З ремонтом по 13 тис квадрат, то для тих, хто встиг, бо 4 будинок вже по іншим цінам.

18. denverod1

Не тільки по демнянській, я б сказав усі зменшили ціну в доларах , але гривня так впала шо навіть і така ціна для людей захмарна .. Демнянська ми брали по 5700 по курсу 8, це найдешевше зі всього нормального, за 3 кімнатну, якщо брати двох або одну то взагалі метр коштував по 6400, а за пів року як і у всіх забудовники ціна почала рости на платежі ще на 200 грн, тобто ціна була 6600 і 6800 .. Получається 5700-6400 це 720-800 уо і підкреслюю шо то дуже мала ціна на 2013 рік ...

А зараз у них по 8900 це 684уо це коли меньше ризиків, коли вже є досвід і так.д тобто ціни в уо впали думаю десь на 200 уо за метр але в гривні ... Люди платили 5700 а зараз 8700 , хоча по логиці мали б платити ті ж 800 уо або 10400 грн за метр , тіки хто купе :)

19. Keith

Keith Well-Known Member

Стягнула свіжі фоточки з іншого форума.
    Перший будинок майже готовий, в середині повним ходом ідуть чистові ремонти, а ззовні:
    Тераси , якщо я не помиляюся, будуть мати "зелену" огорожу.
    Другий будинок поки виглядає отак:
    Третій почали будувати на місяць пізніше ( в цьому місяці) , тому поки що :

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Уродство. "Уродське містечко".

а де твій аватар? :)