Я не поняв - у жителів ЛФ нема що сказати про бажання, чи шо? Народ, ви з тим не жартуйте, бо бажання мають властивість збуватися. Тому треба бажати в міру своїх сил і можливостей, шо нє? ; От я загадав бажання - щоб нарешті перестало хрупати в задньому колесі. Завтра після обіду розповім, чи бажання збулося. Може ;
О, цікаве бажання! І цілком реальне) До речі, чи помічали ви, що як тільки наприклад подумаєш, що непогано б було перепочити хоч трошки, організм тебе буквально через декілька днів відправляє на лікарняний відпочинок? І так же в багатьох сферах працює, потрібно правильно формулювати свої бажання
А на маєш... @Tumof, а Ви хто такий? Пане @Tumof, якщо Ви до нас на форум надовго, то давайте дійте по феншую - привітайтеся - похваліть наш форум /бо він і справді найкращий в світі/ - розкажіть пару-тройку анекдотів - розкажіть про котиків і рецепт салатів на зиму ... - і аж тоді можна про перепочинок і лікарняний /хоча на ЛФ мало хто на лікарняний йде. Якщо йде - то відразу в бан ;/ Пане @Tumof, Ви сі не злостіть, але на ЛФ товчуться тільки юзери з впертою психікою. )))
Хочеш розсмішити Бога - розкажи про свої плани(бажання). Тому я свої бажання боюсь озвучувати. Можу тільки додати, що те, що я уявляти починаю - ніколи не збувається. Ніколи. Я особа тривожна, тому для мене це добре - уявила щось погане - його і не буде). А хотілося б, звісно, багато чого. Коли нічого не хочеться, то поганий знак.
А що поляки? Поляки чіхрота, якої світ не видів... Надоїло зі всякими Бдядьберусями спілкуватися. Хочеться екстріму )))
З бажаннями треба бути досить обережними: формулюйте їх чітко, встановлюйте усі можливі нюанси. Тому що збутися воно може зовсім не так, як ви цього хотіли. Результат може будти той, що ви замовляли, а от методи його досягнення можуть вас не влаштовувати