bayard та Minnie подружня пара?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 28 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

мне тоже нравится копаться в чужом белье, особенно когда оно женское и в нем кто-то есть ))))

2. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

любовью к антиукраинским украинцам.

3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Я вот тоже такого же мнения... Уже бы Байярд с Минни что-то бы решали, чтоль.

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Тут ситуація як у Путіна та Чечнею. Якщо "что -то би рєшилі" то визнали б "поразку". А як що ні, то прийдеться миритись з темою і далі.;):))

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Є ще варіант. Щось рішити з вами. :preved:

6. ГРАНД

Зазвичай коли пропонуються варіанти, то їх конкретизують та нумерують. Як в гр і" хто хоче стати мілонером". :));) Варіанти від Васмабуть треба піддавати сумніву, бо Ви підозрюєтесь в тому, що перебуваєте в гаремі Баярда, якоюсь по рахунку дружиною. А це як то кажуть корупція, чи кумівство. Ну вобщім щось родинне.:))

7. tanna

А ви підозрюєтесь у тому, що перебуваєте у божевільні. Тому ваші варіанти та підозри не варто взагалі розглядати. :girl_curtsey:

8. ГРАНД

:)):)):))
    А я варіантів не пропонував.;) Я констатував положення речей, подій та обставин, спираючись на спостереження.

9. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Хех, помнится мы с Вами общались на счет троллей, тогда Вы всячески доказывали шо Вы таки не тролль, в отличии от меня! О темпора, о морес! :))

10. FourA

FourA Дуже важлива персона

Я вот долго думал - является ли преступлением, что "bayard та Minnie подружня пара"? Насколько мне известно, господин bayard является мужчиной в полном расцвете сил, как выражался один известный киногерой... Госпожа Minnie, насколько мне известно - женщина...По законам Украины они имеют полное право состоять в браке, а также имеют право не состоять в нём. При этом никаких законов Украины не нарушается. Вот если бы они были одного пола, тогда ситуация была бы совершенно другой... Но слава Богу, мы на Украине ещё не дошли до такого проявления демократии, толерантности и педерастии! И это хорошо!
    Так что состоят указанные госпожа и господин в браке, не состоят они в браке - это, как говорится, не наше собачье дело! И обсуждать этот вопрос на сайте считаю не вполне приличным занятием. Если они, действительно состоят в браке, надо пожелать им семейного счастья и много детей. А если не состоят - то можно пожелать того же - но каждому отдельно!

11. ГРАНД

о_О
    Згоден. Це не Ваша собача справа.:good:

Для собак? Люди, вони такі любознательні, що готові обговорювати будь які питання та теми, саме для цього їх Бог наділив розумом та інтелектом і свободою слова та думки. собакам нажаль (чи нащастя) повезло значно менше. Будка двір похльобка в мисці - ось і все що їм дозволено всевишнім.

Баярд та Мінні чули чи ні?:good::)):))

Я би додав, баярду сворливої тещі, а мінні не менш сварливої свекрухи. Для повноти щастя.:))

12. Милена

Милена Дуже важлива персона

Может хватит ? Дядько, ви, что за опросник тут устроили ?:scratch_one-s_head:

13. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

Походу и не Ваше, иначе Вас бы проинформировали! ;)

:'( Собачек жалко!

Ой не ройте другому яму! ;)))))) Ну там с зятьями, невестками например! ;))))))) Или у Вас ужо есть такая "полнота счастья"??? Сочувствуюежли что! о_О :sad:(((

14. ГРАНД

Дихайте глибше і все буде ОК.:)):rose:

15. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Якщо Гранд не встиг Вам повісти,Танно,то я підповім...він чудово розумів,що розмовляв з освітленою до блиску посивілою від розумової напруги блондинкою!
    Та це я так...щоб Ви не забувались!:))

16. tanna

Даремно стараєтесь. Він встиг мені все сказати, що хотів.

А ви його офіційний заступник? Чи так - співчуваючий? Тоді у мене до вас питаннячко. А чому ви разом із Самойловичем не заберете Гранда до себе на ЛФ? Він же вас дуже любить і ви його - чому би вам там не бути разом? І клятих москалів-совків-донбасят там мабуть в рази менше. Ляпота реально!

17. Юрко НОТОЦО

;)
    А Одессу,таку харошу,що... вам совкам білосніжним залишити,щоб ви териконів і тараканів в ній розводили...?Гранд і Пупер такого не бажають!
    Але то життє...ніц не поробимо, раз є і такі,як Ви!
    :hi:
    :

18. tanna

А ви такий лякливий, що боїтесь териконів та тарганів? Так загартовуватись треба! :rolleyes:

То ви ще і за Пупера відповідаєте? Прямо речник якийсь. :scratch_one-s_head:

Є, є. Як каже ваш начальник - ми непереможні! :preved:

19. Юрко НОТОЦО

Ми,галичани такі-і-і...;)
    ...Як каже ваш начальник з обісраного туалету - ми непереможні! :preved::

20. tanna

А ви чого під тим туалетом стояли? Підслуховували? о_О От біда, біда...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)