bayard та Minnie подружня пара?

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 28 сер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orthodox

Orthodox Дуже важлива персона

Более чем.

2. tanna

tanna Дуже важлива персона

[OFFTOP]Напрасно. :pardon:[/OFFTOP]

3. Inga

Inga Дуже важлива персона

Но ведь его можно просто поставить в игнор... :)

:haha:)))) Эх, а Штрафа-то я и не читала, говорят он шпарил на чистейшем русском... :haha:))

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви ж бачите, що не получається.;):)) Наче медом намазаний для Танни.

Два-три дописа. Із них 2 відеокліпеа в музичному розділі. :rolleyes:

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Так хто ж знав, що це його клон ?! :pardon:

6. ГРАНД

А я ні.;)
    Це гучна заявка на посаду модератора. Але, істеричність та повна відсутність будь яких мислительних здібностей у претендентки мабуть таки зведуть цю заявку на нівець. Я до речі також просився в модератори, але також не пройшов попри неординарні розумові здібності та врівноваженість. Головною перепоною стало те, що я в якості модератора взагалі б нікого не банив. Що одразу і задекларував. Навіть за кацапські мати. (Бо вони ж на маті розмовляють):)) Багато хто це вважає за "безбашенний" анархізм. А от деякі московки - дівчата, навіть до істерик дійшли би як би я це втілив на практиці. Генетика така у них.

Як що бути точним ,то на 30 діб. І Кертіс явно власною особою псував тодішню адміністрацію. Нинішня неспівставимо краща, та різноманітно розвинена в плані розуміння всих і кожного окремо.

не дивуйтесь. Вона якась там по номеру дружина Баярда в совко-московському гаремі. :));):rose:

7. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

что я имела ввиду - я сказала.
    Кертис поднимал вопрос о темах гранда, которые у меня восторга не вызывали, но в которые, действительно, можно заходить или не заходить. тогда я была на стороне гранда. но то, что казалось пламенным сердцем, оказалось банальной скандальностью. и во всей красе это проявилось, непосредственно, после ухода Кертиса. с чем это связано - мне неинтересно.

8. ange ou?

лечиться, лечиться и еще раз лечиться :)

9. ГРАНД

Я хороший. Чесно. Але не для всих. Для кацапів , я саме такий яким Ви мене описали.;)

10. ange ou?

ви хвора людина.
    на этом и закончим.

11. ГРАНД

о_Оо_Оо_О Невже і Ви...... Ні не вірю!:ireful: Чи все ж таки....?о_О

Навіть не знаю заздрити Баярду, чи співчувати.

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

Гранд, а вы законченный козел, а на политическом украинском - кацап. И это природно!

13. ГРАНД

Женские образы в романе Людмилы Янукович «Витек и мир»

Никто не хочет читать меня на языке оригинала… Стиль у меня такой, что обосраться можно.
    Т. Бенаквиста. «Малавита-2»

:)):)):))

14. bayard

согласен! когда устраивают разборки только по политическим мотивам - это понятно. у всех разные варианты понимания терминов парламентаризм, демократия....
    лично я всех своих оппонентов считаю украинцами до тех пор пока они открыто не сказали что они другой национальности и им чуждо все что относится к Украине.

15. bayard

вы составите ему кумпанию?

16. bayard

чем что?
    вот придет чел со стороны, почитает такое и подумает - а ведь и вправду правильно украинцы отделились.....малахольные какие-то....обкуренные....
    вот Мадж и Акулина, глядя на вопле-сопливое русофобское безумство в разделе Политика, тоже свалили отсюда....

17. bayard

для гранда-кацапа есть тема где он может оторваться по полной ставя по каждой фоткой [​IMG]:yahoo:

18. ГРАНД

Для досягнення Незалежності будь які заходи та методи примінимі. А ще Українців по психушках катували Ваші предки кацапо- совки НКВДисти. Але на смерть карали за устрімління до відділення таки більше. Як що існувало гасло "все для пабєди, все для фронту" , то як аналог підійде "Все для віддалення від москви". Як що треба для цього видавати із себе божевільного, то варто видавати. Головне, щоб Харківське гасло Миколи Хвильового "Геть від москви" не втратило актуальності. Як що хочете, то в даному випадку ціль виправдовує засоби.

Як би вони тут спостерігали не менш сопливе москвофільство, або совкошизофренію у виконанні А4, - мабуть таки залишились і розмножились до нечуваних розмірів.

"На те щука в річці щоб кацапський карась не почував себе власником річки".;):rolleyes:

19. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гранде,друже...
    Не дави Ти синю барву
    Із "сірої масси"...
    Ти ж сам бачиш,
    Що вкраїнські пізнання в них
    Із 7-Ї кляси!
    Горбатих кацапів на Вкраїні лише могила виправить!(с) Вуйко Стефко зі Самбора

20. bayard

застосовані!
    та говорите уже на своем родном - русском...брамист вы мой хренов, знавець харьковской губернии:))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)