ааа, в цьому сенсі... для себе коханих Дункан створив цілий розділ, там є багато хто... до цього часу і я думав так як ви...алеж для того щоб не флудити по всьому Острові я і створив цю тему. до речі Милена, Маджентис, STK, duncan робили так само п.с. Гранд створив доволі вузьку тему - порівняння двох дописувачів. я запропонував набагато розширити коло запитань
Я в курсі, я там також є)) Мотив створення теми - н е флудити про Баярда по всьому форуму зрозумілий)) Хоча...може, Гранд для цього Вам тему й присвятив. Сподобалось про віртуальне життя у Вашій темі. Ви гадаєте, що люди тут відрізняються від себе реальних? Можу перенести запитання туди, як Вам зручніше.
Та це взагалі марна справа. Я гадаю (дядьку, тільки не гримайте на мене), що Гранд порівнює неприємних особисто для себе дописувачів. Очевидно, ви з Фореєм в нього особисто викликаєте схожі почуття, от він вас і поєднав...віртуально))
Я думаю,что "bayard" нормальный человек...который высказывает то, что думает, и к тому же еще аргументированно ... И наверное,не стоит уподобляться Якову Шпренгеру...и начинать охоту лишь только потому, что твои мысли не во всем совпадают с его мыслями ....
А у "охотника" свои мысли могут быть, на Ваш взгляд?)) Выходит..дабы не стать охотником, спорить нельзя ни с кем. Сказано не в тему Баярда, к нему лично прошу не относить.
Тут всі нормальні люди. Як що не враховувати надмірну любов до спиртного. Щодо аргументації то тут Баярд явно випереджає свого старшого твариша по перу Фора. У всі віки та епохи серед людей саме це і був головний привід для "полювання". Так залишається і донині.
Танна, можно узнать - что конкретно Вам "непонятно"? Что доказывая свое мнение, можно переступить черту а превратиться в охотника? А не имея аргументов - в жертву? По-моему, это элементарно. Рассмотрите свои отношения с Грандом. Когда он, намеренно...подчеркиваю - явно НАМЕРЕННО, "забывает " о Вас, вы находите его на краю света и таки доставляете дядьке удовольствие, изображая охотника. Почти любой конфликт попадает под эту формулу. Кроме варианта равноценного спора с наличием аргументов у обеих сторон.
Пане Гранд дичь? А поведение как у охотника, даже как у браконьера. Редкая живность проходит мимо его приманок.
оба - интелектуалы с наличием чувства юмора, а значит с ними интересно и как с единомышленниками и как с оппонентами.
Нууу... интеллектом обоих Бог не обидел, не наговаривай) Другое дело - вектор его использования. Форей оппонент и собеседник интересный - поддерживаю Ингу.