Батько воїна Журавля, який загинув в "сірій зоні", подав на Зеленського заяву в ДБР.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Blaberus, 31 жов 2020.

1. Сьогодні зустрів Ярославу та Сергія, доньку та батька Ярослава Журавля. Сьогодні 2 роки як він загинув. Пам’ятаєте ті події?

… поранений Ярослав залишився на полі бою без допомоги. Три дні поспіль керівництво держави, імітуючи перемир'я, не давало дозволу проводити пошукову операцію. Спочатку його бачили із дрона української розвідки, однак вже приблизно 16 липня стало зрозуміло, що сержант загинув від поранень. 21 липня його тіло було передано на контрольовану урядом України територію…

Ярослава та Сергій просили згадати Ярослава і не забувати Героїв!

#журавель #ярославжуравель

FB_IMG_1657844825377.jpg FB_IMG_1657844831270.jpg FB_IMG_1657844840269.jpg FB_IMG_1657844845745.jpg
    Ігор Захаренко - Сьогодні зустрів Ярославу та Сергія,...

2. 2 роки тому ТО Квартал організувало дійство під назвою "Луцький теракт" для відволікання суспільної уваги від ганебного вбивства (шляхом відмови у порятунку) морпіха в сірій зоні.
    Тоді Володя Зеленський за день до шоу перервав свою відпустку (ніби щось знав).
    А операцією по затриманню терориста чомусь керував не начальник анти-терористичного центру СБУ ОДНООСІБНО (як має бути по закону), а якийсь дивний тріумвірат - в складі Овакова, крєатівщіка від ОП Тимошенка, і згаданого керівника АТЦ на підтанцьовках.

В результаті спецназ на біс двічі затримував "терориста", а сам терорист за другим затриманням здивовано спостерігав збоку.
    Також в заручників кинули гранату. В гарному кіно для захоплення уваги глядача мають бути спецефекти.
    Ну а затриманим виявився городской сумасшедший-колега нашого президента. В смислі, чувак, який всю свою кар'єру промишляв постановками (фейкових злочинів).

Ось так винні провели операцію по відволіканню уваги суспільства від власного злочину.
    Винні за вбивство Журавля не покарані досі.
    Джон Сміт - Шоу Бені Хілла в Україні. У фінальному епізоді...

View: https://youtu.be/-aFY1zlka-I

3. Опублікував тут.
    Історія повториться
    Еспресо
    @EspresoTV
    Верещук очолила штаб з евакуації мешканців Донеччини Верещук очолила штаб з евакуації мешканців Донеччини
    ------------------------------------------------------

- Евакуюватиме прямо на розстріл росіянам?
    Вона вже " евакуювала " азовців.
    .
    - Все по плану:спершу "евакуація"=депортація,а потім захист прав депортованих. Доведено Маріуполем. Все одно жодної відповідальності за "профільтрованих" ув'язнених та закатованих.-
    .
    - З Маріуполя, Мелітополя і Бердянська вже так евакуювала, що навіть через три місяці невідомо куди поділись люди.

.
    - До речі цікаво чому її так швидко зняли з обміну військовополоненими - одразу як "Азов" "евакуювали"? Там же буквально через дня два - заява була що вона всі справи передала. А тут знов витягають цю курву.
    - є таке враження, що вони іх тимчасово усувають з-під можливого удару народного гніву одразу після чергового усвідомленого факапу. чекають, поки емоції схлинуть чи перемкнуться на свіжішу повістку, і тоді знов дістають
    FB_IMG_1659191107347.jpg

4. Що у вас на думці? - щоразу запитує фб.

В мене- вони.…

Їх імена має знати Україна і світ.

Мій досвід свідчить , що публічність часто рятує життя.

Міжнародні організації деградували, але інших в нас немає, тому треба тиснути на ті, що є, працювати, доводити, протестувати, закликати, тероризувати їх з метою доступу до наших і звільненнях. Полонені мають стати частиною всіх переговорів. Трибунал по Оленівці- має відбутися.

В європейських столицях щонеділі проходять акції на підтримку України і захисників Маріуполя. Наші, прости Господи, деякі флеш-моби, виглядають дико під час війни.

На польському телебаченні виходять сюжети про героїв Азовсталі і їх дружин.

В нас за державні гроші транслюють Байрактар news, інформаційні люмпени продовжують люмпенізувати глядача. І з кожного чайника виповзає матюкливе тилове мурло, яке нам пхають у вигляді нового-простого- народного.

Я думаю про те, що я не знаю імен цих прекрасних людей на фото.
    Я дуже хочу знати їх імена! Кожного!
    FB_IMG_1659790067986.jpg FB_IMG_1659790072326.jpg FB_IMG_1659790076222.jpg FB_IMG_1659790080441.jpg
    Ірина Геращенко

5. Мовчання білих польт і позитивних блогерів щодо полонених з Азовсталі - один в один повторює ситуацію часів Голодомору, коли переважна більшість населення робила вигляд, що не знає нічого про геноцид і сором'язливо відводила очі від померлих селян на дорогах.

Не сталін тоді охороняв приміщення з зерном, як і не путін тепер у ВР не приймає звернення до світу через страту наших в Оленівці.

Добре видресирували насєлєніє більшовики, а нео-більшовики успішно підхопили.

"Зато какіє заводи били!"
    "Зато нє убєжалі!"

Valeriy Prozapas

6. muravey

muravey Well-Known Member

Я дивлюся дуже небагато насправді блогерів - Стерненка та може епізодами ще когось, Тараса Білку наприклад.
    Не знаю, хто такі позитивні блогери, але я щодня в Твітері та фейсбуці, а також у відео, що трапляються мені на ютюбі, так чи інакше бачу згадки про полонених героїв оборони Маріуполя.
    Я звісно геть нічого, від слова зовсім, не знаю, що відбувається з полоненими, де вони знаходяться, які і коли псевдосудові засідання відбуваються на окупованих територіях - все, що я знаю - факт масового вбивства в Оленівці та кадри монтажу кліток для якогось процесу в Маріуполі.

мені нічого не лишається, як вірити, що є розголос, який не шкодить ппроцесу звільнення українських полонених, і що керівництво країни вживає для цього всіх заходів, що має у своєму арсеналі.

7. Виявляється ,
    існують живі люди , у яких
    нерви як канати, і вони навіть
    дивляться гундосіки ....
    Так от. Із останнього.
    Жодних заяв , намагання
    допомогти нашим полоненим азовцям
    недоверховний не висловив .
    Тільки пригрозив пальчиком : мовляв, коли їх стратять, то він
    не заглядатиме в очко путєну
    ...тепер вже точняк !

....
    а може і зітхне с полегшенням
    як після смерті Журавля

https://prm.ua/rosiia-ne-dopuskaie-...orhanizatsii-ne-kontroliuiut-sytuatsiiu-azov/

8. Знаєте, що радує найбільше? Навіть не стільки поступальний рух ЗСУ майже на всіх напрямках, скільки обмінний фонд, що стрімко зростає. Останніми днями беруть по 50-80 окупантів за добу, включаючи старших офіцерів.

А це величезний шанс на те, що жодного судилища над «Азовцями» у Маріуполі не буде, що більшість наших хлопців вдасться найближчим часом звільнити з полону.
    Не обіцянки ОПУ, а саме вмілі дії ЗСУ щодо оточення та стриножування русофашистів значно підвищують шанси на повернення наших героїв додому.

9. Я люблю людей...
    Любив.
    Я любив свого двоюрідного брата. Але він сказав, що я йому не брат, бо я бандерівець і критикую Зеленського.
    Я любив однокласників. І досі люблю, як братиків і сестричок... Але не всіх. Бо дехто з них сказав:
    - З ким ти там воював, в АТО? І за шо? За гроші олігархів? За Америку?
    Дехто з них пронафталінився совком так, що вже не врятувати...
    Я любив своїх друзів. А потім дізнався, що вони називають мене "контуженим атошником", і винуватять в тому, що мені і до голови не прийшло б зробити...
    А ще ці друзі жодного разу не поцікавились, чи я ще живий...
    Я любив односельців. Але коли на виборах кожен п'ятий проголосував за московитів - опзж, мураєвих, вілкулів... Я сказав, що живу серед ідіотів або зрадників, і коли прийде війна...( вона обов'язково прийде)... то я знатиму, де їх шукати.
    І прийду.

Війна прийшла, як і попереджалося.
    Завдяки ідіот'ам.
    Завдяки зрадникам.
    Завдяки байдужим мовчунам.
    Але я не йду до них...

Та й не можу піти. Вони там, далеко в тилу. Живуть собі спокійно, забули страх. Забули про війну, на яку мене "не посилали" ще тоді, у 2014-му. Забули, як ховалися цієї весни, як втікали до кордону, як тряслися в очікуванні повістки...
    Вони в теплі та спокої.
    Але я не йду до них.
    Бо не хочу.
    Бог їм суддя...

Я не контужений атошник.
    Я той, хто намагався війну зупинити до її початку...
    Василь Піддубний

10. Незабувайте їх, вони досі в полоні, про них мало що відомо, але ж розголос та надія це вже щось..
    20220923_170558.jpg

11. Сьогодні народився Ярослав Журавель, який декілька днів помирав під особистим контролем президента. Але слуги народу не будуть вимагати для нього звання Героя України, бо Журавель загинув до 24 лютого, коли Зеленський заглядав в очі путіну, і війни для нього не було

Хотілось би дізнатись як просувається справа ДБР проти Zеленського, яку суд зобов'язав відкрити через загибель Журавля ...
    20230308_211420.jpg 20230308_211424.jpg 20230308_211428.jpg

12. Крик душі

20230411_053754.jpg

13. Це Ярослава - донька героя Ярослава Журавля.
    Щастя тобі, дівчинко!

Допис зі сторінки батька героя.
    Остап Підкова:
    Коли твоє дитяче життя різко стає дорослим, змінюється все. Нові приорітети і цілі та щоб не було, а вишкіл набутий в БК " Файтер" залишився назавжди.
    Мрія, щастя, радість - дали дозвіл попрацювати з грушою братів Кличко. Батько радіє разом з тобою наша Ярославко!

https://www.facebook.com/permalink....rdx67Hayom9hrdugwATSQXgK5l&id=100019312556221

14. Я абсолютно впевнений, що зелених гнид буде зметено українцями. Зараз може здаватися, що їхня влада залізобетонна, що зрадника вони навіть можуть своїм марафоном поставити на другий термін. Але впевнений: щойно орки програють, "король" стане голий і відповість за все. І буде сидіти замість Романа в його камері.

Батько Ярослава Журавля про Романа Червінського.

https://m.facebook.com/story.php?st...aCcCqvuNLEKzszEdDPfjXUSJml&id=100019312556221

Це написано в основному для " тих" чиї слова ( особисто в мене) визивають рвоту. Це для тих хто бігав по під - дворами з зеленим папірцем і обіцяв " рай",а зараз ховається за материною спідницею та половими губами дружини, тримаючи в зубах кіпу довідок що " воно" больненьке з народження.
    Ваші: Хто ти такий? Тобі більше в сих нада. Що ти можеш зробити та інше базікання.Так от гнидота зелена, ще на цій землі не народилась тварюка, яка зупинить Журавлів.
    Два Розвідника, дві стежини, два струмочка, дві мрії, дві думки тільки виконання обов'язку, одне - Захист рідної держави.
    Цей святий обов'язок в першому випадку закінчився зрадою,вірніше, - зеленою потворною, іудою, вбивцею Зеленський, який тішився смертю мого Сина. Регочучи, ковтаючи вино та шмаття шашлику це був такий "особистий контроль"
    По другому випадку - за гратами Розвідник - легенда. Розроблені сотні операцій ліквідації ворогів. Роман Червінський - людина яка прямо довела і сказала на всю країну, хто зрадник.
    Люди з розумом і живим серцем я 27 липня 2020 року, прямо під стінами ОП, сказав хто головна гнида в країні, ви не послухали не повірили.
    Роман це довів зараз і закритий за грати щоб ви не чули Правду. Великий вогонь підіймається, батько вбитого нацгвардійця Вадима Бондаренко на всю країну сказав хто ви - " влада підар..в".
    Боротись, не мовчати якщо треба, брати в руки каміння та йти на допомогу Роману Червінському. Врятуємо його коли не змогли врятувати Яріка.
    FB_IMG_1685469704712.jpg FB_IMG_1685469694083.jpg

а де твій аватар? :)