Батько воїна Журавля, який загинув в "сірій зоні", подав на Зеленського заяву в ДБР.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Blaberus, 31 жов 2020.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Львівець @Мих -уїл, Ви знову брешете.
    Якби був нецікавий, то Ви б не відповіли ;)

View: https://youtu.be/HNy54qnqngk

:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А зрадника Ви не маєте на увазі?

3. Blaberus

Йорік.
    Пустіть! Я контужен на ***! Я воював!
    Пока ти сука в тилу баб портів, я в танкє горєл!
    Я – льотчік!(С)

• Тупо Тупо x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А вони, ті, що називають себе "порохоботами", всі зрадники. Починаючи зі Свинорила.

5. Blaberus

Дуже цікаво. І де Ви бочите зраду серед порохоботів?
    Ось я бачу зраду серед отари зебілів. Крім того що вони підтримують дегенерата, вони висмоктують якісь дивні аргументе що підступна зрада це не є зрада.
    І як вони жалюгідно виглядають, коли чекають виходу фільму! Наче Паніковський, вони відтягують неминучу розправу.
    Маєте на увазі зрадника, який нажер собі непогану пику?

6. Blaberus

І що цікаво: В цій темі зебілоїдна бидлота пише щось погане про інших форумчан. Але жодного слова стосовно теми. Як Ви вважаєте, чому?

• Подобається Подобається x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пів року пройшло. Як просувається справа?

8. Нагадаю, що 17.12.2020, після довгого опору з боку ДБР, і спроб затягнути справу Печерський суд прийняв постанову про внесення справи щодо Володимира Зеленського в ЄДРР, що зобов'язує слідство до подальших процесуальних дій.
    ДБР оскаржило це в Апеляційному суді, який вирішив повернути його до Печерського суду. АЛЕ НЕ СКАСУВАВ рішення про внесення в ЕДРР. Яке досі не виконано попри закон.

А в Печерському суді зараз відбувається «пінг-понг» із затягуванням початку нового суду. Призначений суддя взяв самовідвід. Ми припустили, що він просто не хоче «бруднитися» в цій справі. Але судова система використала це для максимального затягування. Розгляд справи щодо відведення судді виявився відмінним інструментом. Він постійно переноситься. Наприклад 17.06.21, в день розгляду - суддя «раптово» пішов у відпустку. Саме на цей день. І суд був перенесений на 6 липня - і тільки тоді рішення про відвід судді було прийнято.
    І тепер ми чекаємо, поки система розподілу вибере нового суддю.

Ви ж пам'ятаєте, як швидко вирішуються справи з відводами суддів в липових справах, за якими влада переслідує військових, волонтерів і опозицію? А тут зворотний випадок.

Дайте відповідь мені на просте питання - люди, які впевнені у своїй невинності - стали б затягувати справу?
    Вони бояться. І «верховний потерпілий», і всі хто пішов на злочин, щоб грати в його ігри. Ми розуміємо, що далі не буде легше. Ми розуміємо, що нас намагаються виснажити затягуванням юридичних процедур. Ми розуміємо всю ступінь протидії державної машини, яка опинилася в руках негідників.
    Але ми не зупинимося. Ми доведемо цю справу до кінця.
    Не сьогодні. Не завтра. Але вони відповідатимуть. Всі.

Маю честь!

P.S. На даному етапі ви забезпечили достатньо коштів для того, щоб вести цю справу с з потужними адвокатами. Але сьогодні - роковини. І родину Журавля ще чекає довга виснажлива боротьба, яка ще буде вимагати ресурсів. Тому, для тих хто хоче у цьому допомогти – реквізити батька.

5168 7450 1993 4659
    Приватбанк
    Сергій Журавель

9. ClaraSan

ClaraSan Member

Я вам уже можу сказати чим все закінчиться. Відповідно до Конституції України, Постанови ВС та далі бла-бла і бла Президента не можна притягнути до кримінальної відповідальності під час його перебування на пості президента. Можна тільки до адмінки. Прам-прам-прам. А так як це тягне на кримінальну справу, то покарання не буде і рухати цю справу ніхто не буде. Чесно, я взагалі вперше про це чую.

10. Gyppsy

:yahoo:
    @ClaraSan, Ви вперше про це чуєте, а відразу все розклали по полицях і притомно сказали, чим все закінчиться!
    Респект Вам :hi:

Прошу пані, заходьте до нас частіше :give_rose:

11. Тонкий тролінг, молодець циган. Хоч якась від тебе користь

• Смішно Смішно x 1
  12. Gyppsy

Міську, закрий писок і не пхайсі куди не просять :punish:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так, як все решту в країні при Зе.

Скільки землі відвоювалисьте за останні 2 роки?

14. Blaberus

Не бздіть, Михалич! Якшо країна виживе, зрадник відповість за все.

15. Blaberus

Що, циганське рило, дістав тебе шановний форумчанин? Це він ще нічого не писав про твого барона.;)

• Смішно Смішно x 1
  16. ClaraSan

ClaraSan Member

Звучить як сарказм, але я просто досліджувала питання відповідальності президента під час його перебування на пості. Тому і змогла сказати проаналізувавши виклану ситуацію.

17. Gyppsy

Ніякого сарказму. Я відразу написав перше враження, а кажуть, що воно рідко коли є помилковим.

18. Навіть не знаю до кого звертатися, може глибоко віруючі люди зможуть зарадити моїм думкам та проханням. До якого покуття ставати на коліна, який Божий образ пригортати до себе. Господи чому немає покарання? Він порушив головну Твою заповідь - Не вбий.
    В цей день, рівно рік назад, наш Син в останнє був на подвір'ї рідного будинку, в цей день ми в останнє були поряд з Ним та обіймали домовину. Коли буде кара за дитячі сльози на прапорові, що покривав їх Батька? Невже ті грудочки землі, що дитячі руки кидали на домовину не стануть тяжким камінням для ката який забрав у них все... Як жити далі, якщо декілька днів тому моїй меншій онуці було день народження, товариш Ярослава Рустам Мустафаєв, в фейсбуці запросив бажаючих привітати її з святом і надав реквізити моєї карточки. Забираючи Ярославку з тренувань я їй повідомив, що люди нашої країни переслали їй більше 9 тисяч гривень на подарунок. Її слова призвели до того, що я не зміг далі їхати, зупинився і вийшов ховаючись плакати. Що коїться в серці та голівці цієї дитини, з чим вона живе і як живе: " Дедушка в мене все є, мені нічого не потрібно, то Папі на пам'ятник".
    Сука зелена ти убив не тільки Сина, ти убив всіх нас.
    Старша онука Людочка яку Ярослав назвав на честь мами, уже давно перестала ходити разом з нами на цвинтар. Ходить одна, трішки замкнулась, мало чим ділиться про все розмовляє з Татом на одинці.
    Господи дай сили дожити до покарання за цей страшний злочин, за страшенні муки нашого Сина, знаходячись на рідній землі, стікаючи кров'ю, не маючи крапельки води вірити і померти з вірою... Ми всією родиною молимо від Тебе Справедливості!

View: https://www.facebook.com/100009571485883/posts/2900357553626599/

19. Gyppsy

Земля пухом Славіку.

Шкода мені батька Ярослава Журавля... Не дають йому спокою всякі пройобисті політтехнологи і їхні підгавкувачі. Не приведи Господи стати інструментом в їхніх руках.
    І маму Гонгадзе було шкода...

а де твій аватар? :)