Свято довго не розводиться - шось типу "Хто ви - чоловік чи жінка?". І зі старту 8 сторінок в перший день.
это коким образом партизанская армия является примером нападения на чужую территорию? стрельнули и смылись эта доктрина не совсем отображает идею превентивного наступления ...
На чужой территории???? УНА-УНСО??? Это где - в Киеве что-ли? Там "чужая территория"??? ---------- Додано в 08:11 ---------- Попередній допис був написаний в 08:09 ---------- Воинство "пiд провiдом" Шухевича - в Белоруссии... Или "сс-галичина" в Словакии, Югославии и Австрии... Доблестные примеры?
Нет. В Галичине. Пан очень правильно выразил мысль - фашисты и их пособники везде чужие, на любой территории.
Извините, Полковник, долго перечитывать все ваши посты -проще переспросить: Вы согласны, что фашисты и ВКПб были родственными по духу(я наивно думаю, что иначе не проводили бы совместных парадов своих военных формирований - и много других моментов можно привести). Если - ваш ответ "да", то написанное(см.цитату) вполне логично!
...оце те середовище,в якому,переважно,ростуть наші(українські)діти...Як корабель назовеш... Тема не нова,але завжди актуальна.Мо*колись дійде? ---------- Додано в 11:39 ---------- Попередній допис був написаний в 11:37 ---------- Була десь на ЛФ тема про єврейське виховання,зайдіть,порівняйте.
Я в диктаторському режимі порадив усім своїм друзям не купляти іграшок - зброї. Начебто послухали прохання. Ви що зробили?
Напрочуд вдало УНА-УНСО діяла в Абхазії і Чечні. Єльцин волав і благава Кравчука після того як унсівці розгромили кацапський ДШБ. Це і є дії на ворожій території. Нагадую: наш ворог - Кацапстан.
Я про те, що емігранти мають фірми а українці на них горбатяться. Вам не зається це дивним, що ситуація має бути з точністю до навпаки?
Про що саме йдеться? Про те що алігархи всі жиди, а українці чорноробочі? Ну то я розчарую, майже всі олігархи в нас українці
1. Про ДШБ - эти интересно. Ссылочку бы какую почитать. 2. Украина официально признаёт военные действия УНА-УНСО на территории России? 3. Кацапстан - это Россия, надо понимать. Конкретизируйте, пожалуйста, что Вы подразумеваете под словом "наш". Огромное спасибо, что уделили время для ответа на мои вопросы.