А я порівнюю себе в дитинстві зі своєю дитиною і розумію, що мене взагалі не хвилювали в її віці ті питання, які ставить тепер моя дитина. І вщагалі, за рівнем свідомості можу порівняти свою дев'ятирічну дитину із собою 25-річною. Ось такі не схожі бувають діти. Та що об'єднує усіх дітей, в усі часи - це потреба у любові своїх батьків, увазі та піклуванні, розумінні, підтримці, співчутті.
У мене гарні, відносини з моєю мамою. Ми розуміємо одна одну, радимося, вона зі мною завжди спілкувалася на рівних. Я сподіваюсь, що і в мене з моїми дітьми якомога менше буде конфліктів. У відносинах батьків і дітей головне, щоб кожен поважав одне одного, довіряв і демонстрував свою любов.
То хлопчик в пелюшках. Зараз виріс чуб, а волосики сзаду та з боків повикочувались, так козак козаком.
Ой, я на днях була у старшої манюні на випускному в садочку. Вона і так дуже гарна, як бачите, а тут ще в пишному вбранні, накручене волосся - ой йой! Картинка, всі задивлялися - кажу як є. Я, правда, дуже втомилася від цього святкового гармидеру та духоти і 3 години таскання малого на руках) Наш 5-місячний малюк важить більш як 9кг)а я зовсім не міцна тьотя. Ну що ж, "прощавай, садок". Хтось казав: скільки того нормального життя? Трохи до школи, і трохи на пенсії.
Жінка зайшла в офіс служби соціального забезпечення, ведучи за собою 15 дітей. — Ого! – вигукує працівниця. – Це все ваші? — Так, вони всі мої, — зітхає схвильована мама, яка чує це питання вже в сотий раз. Вона каже: — Сідай, Вася. І діти займають місця. — Отже, — каже жінка, — мені потрібно вас зареєструвати. Назвіть, будь ласка, імена дітей. — Тут все просто, — відповідає мама. – Хлопчиків звати Василь, а дівчаток – Василина. Не вірячи своїм вухам, працівниця питає: — Ви серйозно? Вони всі Васі? — Так, і це дуже полегшує мені життя. Вранці я кричу їм: «Вася!», і вони прокидаються. Коли настає час обіду, я теж кричу: «Вася!», і вони всі приходять. Коли я роблю зауваження, вони перестають дуріти. Як на мене, це чудова ідея! Соціальна працівниця не розділила маминого ентузіазму, а лише зморщила лоб і запитала: — А що, якщо вам потрібно покликати тільки одну дитину, а не всіх відразу? — Ну, це ж очевидно – тоді я кличу їх по-батькові. © shlyahta не працює
Що це за чайок татко собі в чашечку підливає? Користується, що мала ще не пенькає? Чи то сердешні краплі такі?)