Вітаю всіх. В очікуванні травневих свят, та і взагалі теплої погоди, чи маєте у Львові такий тренд як компанії з мангалами, алкоголем, майже на дитячому майданчику у комунальних подвір*ях багатоповерхівок? Цє ноухау у Вас розповсюдилось? Дякую. За для уявлення як це виглядає
ну як свята, канікули. зазвичай на початку травня декілка вихідних. а світлина зроблена вчора, на жіночий день
Ну ми зазвичай в ліс їздили на шашлик, але можна попробувати і в Червоноград в двір з'їздити, ото певно місцеві офігіють
Всі гамерикоси у подвірью свого будинку жарять барбекю . На прибудинковій 15 метрів від будинку мої сусіди жарять шашлики вже не перший рік. Добре це чи погано не знаю, Погано що бухають і врубають музику на весь район з вікон своєї квартири на першому поверсі. Ось музика на весь район це рагулізм 100%.
Власне СВОГО , а не спільної теритоторії будинку. В багатоквартирних апартментах це роблять на балконі , якщо позволяє протипожежний код (правила) цього міста/населеного пункту. А ні - то йдуть в парк зі своїми дровами , де вже є збудовані в спеціальних місцях мангали і столи. Алкоголь там в публічних місцях заборонений. І з минулого року (2015) КУРІННЯ теж.Трохи дивно виглядає палити вогонь можна - , а курити-ні.Але так є. Хто хоче бухати , той наливає собі buzz в металічне горнятко від кави , або вбирає на пляшку паперовий пакет. В вихідні поліція ходить по парках і може підійти до такої компанії. За куріння , або розпивання алкоголю відкрито штраф , здається , -$250. Музику теж голосно не можна пускати.
У розвинутих країнах еклектрогрилем, якщо не заважаєте, дозволено, хоч на лоджії. Якщо не заважаєте сусідам!
на харківському форумі ціла заруба за цим явищем Новий тренд - бомж патті, чи барбєкю у трущобах. - Харьков Форум А Ви щось пасивно, здається мені у Львові не поширене, поодинокі випадки може і є, але без масовості явища.