На відміну від вас, невігласів недовчених, я завжди, при звертанні до кого-небудь, пишу займенник "Вас" із великої літери, а до вашої зграї, як це передбачають правила, з малої... Мене ж москалі вчили української мови... Тому то я її і знаю, на відміну від Вас, чуваче...
Ну от, звели мирну тему про чудовий, але не всім доступний куточок форуму, до банальних дискусій про політику. Вам має бути соромно, панове...
Баня - самий унилий куточок форуму, не вартий уваги. Місце для невдах, які там в принципі і окопались. Що сподобалось - відсутність кнопок "репутації" і "оцінок". Ніщо не заважає читати теми форуму. Що не сподобалось - використання кнопок оцінок модераторами і адміністраторами в розділі Баня (у них вони там не вимкнені, і вони ними користуються).
Баня не так уж и круто. Скучно. Ортодокс предсказуем в своем мате и хамстве. Думала, что он способен на большие оригинальности Dzeko - немного баню окультурил
Була в бані три місяці , мені настільки сподобалося що навіть забула що пора її залишати. Не завжди горяча вода була але всеодно непогано в загальному. Пиво і шампанське було постійно , музика грала цілими днями , тим більше у вільний від основної роботи до нас навідували на оргії майже більшість свідомо освідчених членів форуму так що було цікаво і весело. Ніколи не думала що більшість форумчанів , у тому числі і адміністраторів мають такі великі здібності що до коллективних оргій. Дякую усім за проведений з Вами час.