Сегодня мне не рекомендовано матерится, а завтра надо ехать до рабочего места. Так что отложим сиё мероприятие, до подходящего случая. Да в последнее вря что то надолго прикрывают в бане, можно и угареть.
Реально розпіарили. Шо вони там роблять? На київському форумі спецрозділ для забанених всім доступний.
ігнорують правила...)))) ---------- Додано в 22:58 ---------- Попередній допис був написаний в 22:54 ---------- Задавольнити Вашу цікавість дуже просто. Зареєструйте собі клона. Бажано через анонімайзер. Його враз забанять! Саме це нам і потрібно! потім під ніком клона заходите на форум і без обмежень читаєте дописи у "Бані".. І усе... Вуаля...
))) Я дивлюся свободу не спинити. Хоч деколи весело буває на цему форумі. Бо реально "Острів" допоміг на 2 тижні, тепер знов застійник почався.
Грубо вы на троллинг отвечаете, вот и болото затягивается ---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:26 ---------- Unnown - а у Ортодокса не москальский7 и какбе не мат?
Ортодокса я не знаю. А от кітана себе позиціонує патріоткою України, попри те з Полковником одною мовою розмовляють. Не російською.
Невже Вам, Джеко, так кортить поталяпатись в міжусобних образах, та вивалятись у реп"яхах пустобрьохства? Скажу так, мені Острів подобався можливісю спілкуватись freestyle. ЛФ - більш академічним, виваженим і стриманим спілкуванням... І коли мене Боря тут, на ЛФ, красиво, не порушуючи правил не тільки форуму, а і загальноприйнятних правил, посилає подалі, і я йому тим самим відповідаю, то це не можна порівнювати із падзаборним матом частини прибувших з Острова... Де в чому мені і какава подобається... Я туди за гострими відчуттями ходжу...
Політичні теми ви звели на рідоньке г***мно. Такої плетете, шо нів пліт, ні в ворота. Не знаю, не пробувов. Люди, яких вітам перевантажили, сіють хаос. Навіть не згадаю нікого в дійсності крім цеї Помаранчі, котрій вже впору свою секту відкривати. Да, вранці поздоровкались, блідонький букетик від Карабіна, анекдоти, ввечері сі попрощєли. Це я згоден. Такого теж не знаю.