Балкони: ремонт, засклення

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Peri, 25 сер 2011.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Domohouse

Domohouse миється в бані

Мы решили заказать деревянные окна, но не можем понять, есть ли возможность такой же балкон заказать. Чтоб не отличался!!

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

можливість є, але для балкона краще ламінований пластик, просто підберіть колір.

3. Obama

Obama Well-Known Member

А де краще купувати такий пластик?

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ніде, при замовленні вибираєте колір і одно- чи двосторонню ламінацію.

5. Finya

Finya enjoy the silence

Скажіть, якщо будинок старий, зробили балкон... можна його склити? Знайомий каже не рухати, бо вага збільшиться сильно о_О

6. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

розміри..
    3.10*1.80 менше сотні по вазі..

• Подобається Подобається x 1
  7. Finya

Finya enjoy the silence

А що це означає? Можна склити? Чи навпаки)

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

можна, якшо балкон не з гіпсокартону..

це означає розміри моєї конструкції..

9. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

А який ультрабюджетний варіант для окремостоячого/висячого балкону ? Від дощу та вітру

10. Finya

Finya enjoy the silence

Ні. Просто будинок старий, всі доробляють балкони, ще склити... Чи не буде занадто тяжко для самої будівлі?

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

:rtfm:

12. Finya

Finya enjoy the silence

Ду ю спік Юкрейніан? Ай хардлі андестенд сайнз:dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  13. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

питання може хто знає де виготовляють металеві двері під потрібний розмір з врахуванням моїх побажань ( навіть схематичні креслення дам ) може комусь зварювали двері і хтось має гарні відгуки ? замки і вся фурнітура моя

14. manur

manur Well-Known Member

http://www.ua-region.info/22405312

Наскільки знаю - багато всього роблять. Кують, в смислі, ковані речі виготовляють.

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Saksoff

Saksoff миється в бані

З балконом важче, але реально. Основне питання, яка плита під балконом. По СНіПу максимальна нагрузка на край балкона триста кеге на метер погонний, але допустима сто з копійками.

16. felici

felici Member

З огляду на наш клімат відкритий балкон є брудозбірником, на який не вийдеш з кімнати чи кухні попередньо не позамітавши чи не помивши його. Для чого людині такий балкон, після виходу на який треба мити хатні капці? Найкращий варіант це відразу проектувати засклені чи напів засклені балкони. Тоді вони будуть однакові і фасад не постраждає.

17. felici

felici Member

Треба відрегулювати проекти будинків під відповідні кліматичні умови. Навіщо мені відкритий балкон, за площу якого я сплачую кілька тисяч гривень а користуватись ним не можу бо зимою там сніг лежить, весною сніг з брудом вперемішку, літом пилюка а осінню вода. Перед тим як на нього вийти я мушу його поприбирати. Звісно ж цього прибирання на довго не вистачить. Кажу вам як користувач такого відкритого балкону.

18. Gojira

Gojira New Member

Зараз взагалі треба дуже уважно ставитись до вікон. Ставили на балконі - одне вікно трохи пропускає воду, коли дощ б'є прямо у вікно, а міняли в кімнатах, так все просто чудово. Ціна в обох випадках майже не відрізнялась.

19. Aristarh

Aristarh миється в бані

Як варіант зараз ще використовують алюмінієві профілі і досить вдало. Воно й зрозуміло чому, в них є просто чудові варіанти під вінтажну бронзу, тощо. Наприклад: Купить алюминиевый профиль для окон: широкий выбор алюминиевых систем по низкой цене в каталоге компании Profil. Якщо робити під старовину, то це просто ідеальний варіант, хто цінує такий стиль - мене зрозуміє.

20. Solik

Solik Member

Балкон ми зробили 10 років назад. Хотіли, щоб було гарно, літом любимо посидіти там з друзями, він у нас великий по розміру та затишний. На підлогу довго тоді думали, що покласти, знайомий порадив терасну дошку з ДПК. Довгий термін служби в неї. Не пошкодували, в ідеальному стані до сих пір. Замовляли в компанії WoodPlast.

Вкладення:

а де твій аватар? :)