Мда, ен-ну кількість років тому хтось би мені сказав, що Скорпи у Львові - віддав би всі гроші... А тут на халяву була можливість піти - і чомусь не захотілося... Старію шолі?
1. Це означає що я не буду трати ваш час для пошуків та деанонімізації мене якщо така потреба буде 2. Це означає що мені не потрібні маски для спілкування 3. Це стандартний підпис листів в англомовному переписі
От бачите, як важливо точно формулювати свої думки. Я тут вже такі теорії виводити почав, а ви, виявляється, мій підпис мали на увазі, а не свій
))))))) Замечен ты, Ромко, в контактах дружеских с одесситами -капец теперь ящикам твоим почтовым)) Нас все заспамили - выходят на всеукраинский уровень. ---------- Додано в 08:42 ---------- Попередній допис був написаний в 08:40 ---------- Ліньки було?
Ну тут як сказати... З одного боку, каже народна мудрість "поспішиш - людей насмішиш". З іншого боку, не менш шановний за народ Василь Симоненко казав: "Жити спішити треба". Хоча тут знову питання: "розяснювати" - це також "жити"? Формально ніби так. А от насправді - чи завжди процес розяснення чогось комусь дозволяє відчувати повноту життя? Так, добре, коли розяснювати треба істоті високоінтелектуальній і здатній до швидкого сприйняття інформації, як то я. Тоді і справді відчуття того, що ти комусь на щось відкрив очі, може бути справжнім інтелектуальним задоволенням. Але ж ви мене не знаєте, тому не можете передбачити, що воно саме так, а не, наприклад, тяжкий випадок, як з різними там Грандами і йому подібними... Ризик весь цей час не жити, а лише мати ілюзію проживання - є. Тому вирішувати все ж вам, це ваше життя і ваш дорогоцінний час
Частково - так. Але ще врахуйте, що дружина на 7-му місяці і малий вже влаштовує такі барабанні соло по животі, які скорпам і не снилися...
Панэ Ромко, если вы сделаете так, что господин Марков не вернется в Одессу(подробности не интересуют), то подавляющее большинство проукраинских одесситов, скажут вам огромное мерси и поклонятся до пояса. Это шваль, подобная той, что обитает на http://dozor-odessa.org/ http://novoross.info/ и ижи с ними.
Цеж найкращі соло в світі) Скоро буде тихіше себе вести - місця йому все менше. А мій якраз зараз в ліжечку геть спати не збирається, співає пісні та лупить пляшкою з компотом по спинці ліжка- аж вуха закладає)))
всем привет... тут я еще не писала) ну на всякий случай ) всем хорошего дня! а что, правда скорпы во Львов приезжают?
Причем тут часы. Комса много голосов набрала. Я в таком настроении, что .... ненавижу всех тех, кто за них голосовал. Ненавижу так, что представить не можете насколько. нужен автомат