Снег уже лёг? ---------- Додано в 08:55 ---------- Попередній допис був написаний в 08:52 ---------- Извините, но ездил в Скопин. Надо было. Хорошо, что не на своей машине. С дорогами надо что-то делать! Однозначно!
Е нє. По-перше, людина хоче як удома. По-друге, мені в ДБ доступ закритий. А у нас тут флірт намічався
АА, ясно. Тоді я звідси ушиваюся і не буду заважати. Так би мовити, п"яте колесо до воза котиться звідси геть
А чего у Вас такая дискриминация? За что Вас туда не пускают? ---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ---------- Я не апельсинка драсьте
Я там дискусію вів з одним на підвищених тонах, що в принципі в тій темі недоречно. Цілком справедливо обмежили доступ, бо "занесло" не по-дитячому... Шо ж ви за фрукт тоді?
А шо таке? Не хочете бути гарбзом? Чим ця рослина вам завинила? І чому ви після cлова "хам" ставите смайлик thank you?
Мать моя женшшина... Кто все эти люди? Чесно говоря, трындеть не готова, да и все остальные не больно активно трендят. "Сия пучина поглотила нас в один момент"? Пупер! Шо мы тебе все сделали хорошего? )