Це від вашої сліпої віри плакатам. Ви бачите те, що Вам показують... Чомусь ніхто не виклав ПОВНУ версію виступу...http://www.youtube.com/watch?v=vChLOkK8WkI Мені це ніколи не подобалось, тому завжди шукав першоджерело
Та ви дядько Василю тепер тільки першоджерела вишукуєте і вивчаєте цілими днями Кидайте те дурне заняття, бо скоро і на рибалку часу не буде..
, Зима... Болото за ногами тягається... Весна прийде і вйо... Рибалка, городи, баня... Буду тутка сидіти хіба як дощ... Але погодьтеся, друже Хуліган, що мій ролик з Ютуби, більш правдивий за той, що Ви бачили раніше
А я ні того ні того не дивився)) Мені сі сподобала місячна соната в виконанні МедвЄдіва...ото клас)) "Нано-Мєдвєдєв" називається...десь булу тут на форумі але де вже не згадаю....
Чим для влади можуть бути небезпечні студенти-журналісти навіть перших курсів? чи то для вербування сексотів? http://zik.com.ua/ua/news/2011/02/01/269893
Навіть по цьому форуму видно скільки в нас аполітичних людей. Форумляни діляться на групи по інтересам і деякі взагалі між собою не пересікаються. На політичних темах один контингент (і мені здається що це меншість), на темах про "це" чи кулінарію - інші люди. Особисто я рахую, що не можна не цікавитись життям своєї країни, це обмеженість.
Діагностика по психічним найкраща у світі? Чи можна оцінити об'єктивно ? В Бразилії Ву-Ду істів мільйони в СРСР б їх усіх в дурку поклали і м'ячик б відібрали що у футбол не грали,теж відхилення певно гіперактивність.
Та всі, абсолютно всі люди (і форумляни теж не виняток) в більшій чи меншій мірі цікавляться і політикою, і життям своєї країни. А деякі і політикою інших країн. І то всі вважають себе великими експертами і гуру в цій справі: З розмови двох підвипивших мужиків в гостях: - Что-то в последнее время меня сильно Гондурас беспокоит. - А ты его не чеши. Але причому тут активність в політичних гілках форуму. Більшість дискусій завершується взаємними образами на кшалт: москаль, бандерлога, комуняка чи свідоміт. Там пасеться ціла орда тролів з обох сторін. І кому то треба? І так того бруду вистачає в реальному житті. Якщо ми тут з піною на устах будемо шукати цапа-відбувайла серед таких же людей як і ми з вами, то це тільки на руку владним колам: пересварити схід і захід, українців і росіян, віруючих і невіруючих. Коли ми будемо гризтися між собою, то менше "уваги" приділятимемо їм.
Та ні, хто переживає - той говорить про свої переживання. А решта думає "Навіщо мені туди пхатися? Все одно нічого не зміниться."
Ну чому відразу "говорить"? Дехто перед тим ще думає. Дехто, минаючи етап говоріння - після думання діє. А говорить на всілякі легкі теми, які можуть розважити - в асоціації бавиться, літературу з музикою обговорює. Не кожен, хто не говорить про політику, є байдужим. Не кожен, хто говорить про політику, є небайдужим.
То що, той хто не виплескує на форумі свої переживання, той не переживає? І правильно думає! Від пустої трєпології на форумах дійсно нічого не зміниться. Хіба тільки щоби випустити пару. То як в Японії є спеціальна кімната, де працівники фірми можуть бити опудало свого шефа, щоби зняти стрес і свою агресію. Діяти треба, а не обмусолювати всім відомі істини. ---------- Додано в 11:56 ---------- Попередній допис був написаний в 11:55 ---------- А часто і звичайний троль.
Проблеми з читанням українською мовою? Чи просто заготовлена фраза на випадки, коли нема чого сказати у відповідь?
Звичайно не переживає, бо на тріпологію ж є час, значить в Багдаді все спокійно. Ви що, сиділи б тринділи про музику-секс-пироги, якби переживали за, не дай боже, рідних в лікарні, чи ще щось серйозне? ---------- Додано в 11:59 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ---------- Не люблю загальних фраз.
Завтра всім надягнути чорні костюми і з восковим траурним обличчям ходити і страждати, інакше нас запідозрять в нелюбові до Вітчизни. P.S. "Франція в небезпеці, і я врятую Францію" Буанасьє (Дюма, "Три мушкетери"
Тобто оце Менш загальна фраза? Ви собі лестите... Як на мене, те, що не кожен, хто переживає, говорить про свої переживання - цілком доступна до розуміння думка. Хочете, щоб я вам почав розповідати про темпераменти і психотипи, про інтровертів та екстравертів зокрема, чи просто подивитеся на людей довкола і визнаєте, що сказанули красиву, але абсолютно невідповідну реальному життю фразу?
На тріпологію тепер точно бачу є час. "Моя хата скраю - я нічого не знаю" - ось наш девіз через всі віки. І нічого додати. Просто дивлюся на Туніс, на Єгипет - вчитися нам, і ще раз вчитися, в Африки, якщо самі недорозвинуті. Кинули нам кістку, потім забрали, потім пів-кістки кинули - вже не дарма мітингували. Банда з нами грається як наперсточник з лохом на вокзалі.
Учителю! Видайте ще якусь мудрість. Але помаліше, бо не встигаємо конспектувати. Банда за нами дійсно грається, а ми тут будемо створювати бурю в склянці, топити своїх же. Ну правильно було сказано: "Бий своїх, щоби чужі боялися" Можна подумати, що коли ми тут щось понаписуємо, то влада від тих наших дописів вкакається від страху і різко все змінить.
Обмеженість, це коли людина вважає обмеженими всіх тих, хто не поділяє його думки. Відповідати на це питання принципово не буду. Уважні нехай подивляться на мій підпис. Хто має розум - зрозуміє.