Байдужість до політики?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Lacy, 28 гру 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А Ви не були в ситуації коли зібралась компанія, і після першої чарки знали, що в державі треба робити першочергово?

Два українці - три гетьмани...

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я то пам'ятаю, а ось в народу - хронічний склероз!
    ПРОИВСІХи, я до вас!

---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:36 ----------

Я в таких компаніях не сиджу - можна детальніше?

• Подобається Подобається x 1
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Детальніше що? Кого вигнати з країни, розстріляти, чи імена тих, хто це пропонував? )
    А мені доводиться бувати.

На Різдво до бувшої свекрухи зайшла. Син, а мій бувший чоловік - свободівець, дядько - рухівець, братова - бютівець. Різдва і атмосфери різдвяної - як не бувало. Намагання перевести розмову у святкове русло марні, бо треба ж показати свої переваги. На кухонному рівні.

А наступного дня хіба голови болять, а толку?

• Подобається Подобається x 5
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не що а як?
    А далі за текстом...

5. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Підтримую. В нас країна глупих теоретиків. Ми не цікавимося політикою, а розглагольствуємо. Для того шоб справді цікавитися - треба пробувати на неї впливати. Хто хоче займатися політикою - хай спробує підняти рівень побуту в дитячих будинках. То і цікаво і вплив на політику треба чинити на місцевому рівні. А просто за столом чи на форумі про то пи.... говорити - безглуздя.

Добєтеся успіхів на місцях - просимо в столицю. А так то ж ми не цікавимося, а пробуємо показати свій розум. І шо з того виходить - "подчіненний перед лицом начальствующим должон иметь вид лихой і придурковатий даби розуменіем своим не смущать начальство і руки в карманах не держать даби онимі .......".
    Ото наші політикани з народу стоять цілими сімями з лихим виглядом і руки в карманах тримають :). Нє шоб тим рукам краще застосування найти.
    В мене таке кожної пятниці до пізна робиться дома.

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Специально для Вас - повторю:
    уж если не можете повлиять на сине-белых - не надо было голосовать за жулю - был бы выбор во II туре.
    Противсiхи - по крайней мере - не стали выбирать между бандюком и воровкой. ;)

• Подобається Подобається x 3
  7. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Прошу вибачення за різкувату форму попереднього допису. То мій мозоль.

Зара поглибав дихоко і допишу спокійніше.
    Як на мене то гіперполітизація нашого суспільства робиться навмисне самими ж таки політиками. Коли люди сидять біля телевізорів, стоять на мітингах і вислуховують всю ту тріпологію їм не хватає розуму дивитися навколо. Якшо людям 100 раз сказати на біле - чорне то вони так і самі почнуть говорити і інших переконувати. Для того і політизація і оті безкінечні політичні передачі і так далі. В нас діяться "політика слова". Діла теж робляться, і хороші і погані. Але за "політикою діла" давно ніхто не слідкує бо всі політизовані.
    І ше. Реально розуміти політику здатні десь 10-15% населення. Шоб в тому розбиратися треба мати не абиякий розум і саме в тому і розбиратися. От я ж абсолютно не дурак, але в політиці е розбираюся і не хочу. То справа складна і я можу бачити лише вершок айзбергу. А 80% населення і того вершка не бачать бо сліпі. Зате мають слух і вірять всьому шо їм скажуть. Більшість людей в політиці дупля не дають і їм на вуха лапші навішати елементарно. Тому то система виборів і рівності голосів приречена на перемогу брехунів.

• Подобається Подобається x 5
  8. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК то ж "понімать надо!"... :)

9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Хто!? Тигипок, кролік Сєня, Тягнибок? Перший - шестьорка Хама, другий - шестьорка Рябого, третій - шестьорка обох;)... І ще. Питаннячко , яке всім вже набридло...А ЩО РЕАЛЬНО ВКРАЛА ЮЛЯ?:sad:

• Подобається Подобається x 4
  10. levandivka

Останнє редагування: 29 гру 2010
  11. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Словоблудіє і більш нічого:sad:... Бо коли мізків нема, то й красти нічого...А коли розум маєш, то тебе не так просто провести на мякині;).

• Подобається Подобається x 4
  12. Gron

Gron тафгай

А в прокуратуру тягають бо теперішні повернути обіцяють, обдуреним "вкладчікам"?

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

То ви гадаєте тут думка не формується у людей? (особливо, якщо товариство без матів)

Цілком підтримую думку.

Дуже гарно сказано!

Ваш не зачіпила? :)))

14. levandivka

Ні. Від часів піонерії горлодерство не люблю. То й на Юліне не поведуся.
    ЧІПи для роботів пасують.

15. Мікі

Мікі Well-Known Member

Виключно в форматі "понятій"...

16. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Думка у людей формується всюди. Питання в тому чи є з тої думки користь і чи нема з неї шкоди. Я вважаю шо розумна людина не стане формувати свою думку стосовно політики чи економіки спираючись на розмови на форумі.

Є значно швидші, кращі і точніші методи формування думки. Але шоб тими методами користуватися потрібно мати певну освіту і досвід. Від думки сформованої на форумі толку нема і добре шоб не було ше і шкоди. Бо якшо формувати думку тут то то не буде ваша особиста думка, то буде думка навязана вам іншими. Ну може якшо ви вмієте гарно писати і володієте певними психологічними прийомами то можете навязати свою думку іншим. Але то не буде їх думка.
    Рівень культури не завжди відображає рівень розуміння. А той хто справді розуміє реальну ситуацію в нашому політикумі без матів просто не зможе обєктивно передати свої думки. то я вам гарантую.
    Чо ся маю ображати. То так і є. На мою думку форум в основному для того і є. Деколи з його допомогою можна робити звернення до багатьох людей. Але такі звернення не завжди будуть ефективними і не завжди є виправданими.
    А хто хоче робити політику.... ну то робити її на форумі то те саме шо будувати 20-ти квартирний будинок в дитячій пісочниці.

---------- Додано в 12:48 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Коли люди кажут шо цікавлються політикою то мене пробиває на хіхі. Як вони нею цікавляться?
    Вони вивчають законопроекти? Читають прийняті ВР закони і рішення? Вони мають для того правничу освіту і розуміють те шо читають? Вони вносять свої пропозиції в письмовій формі? Створюють громадські організації? Ведуть переписку з депутатами від їх округів? З президентом переписуються?

Ні? А як же вони тоді тою політикою цікавляться? Яким саме методом?

17. Lacy

Lacy Well-Known Member

И вот пришёл "зачинщик" этой темы, то есть я.
    Ребята, когда я открывала эту тему, то не думала, что в ней будет столько флуда! Хочу сказать, что я пыталась обратить внимание на фразу "Война перед войной". Адольф Алоизыч Шикльгрубер перед тем, как развязать Вторую Мировую войну, воевал со своим народом. Воевал политически:"ненадежных","нелояльных" и.т.п. сажали в лагеря или уничтожали физически.
    Наша власть тоже воюет с народом, воюет экономически( рост цен на продукты и услуги ЖКХ и.т.п.) И вряд ли в этой войне победим мы,простые украинцы.
    А что касается равнодушия к политике, то слово "равнодушие" не совсем здесь корректно, ведь мы заполитизированны как никогда, но эта "заполитизированность" сводится, в основном, к разговорам на кухне, как в добрые старые советские времена!
    Я считаю, что не быть равнодушным к политике означает иметь гражданскую позицию и не бояться её выразить. И это выражение у каждого своё. Я вспомнила свою подругу Татьяну: во время президентских выборов 2004 года в наш город приехали наблюдатели из Винницы. Городским властям было наплевать на них, людей никуда не поселили, они ночевали в автобусах, на которых приехали. Так вот, Татьяна забрала к себе на квартиру двоих наблюдателей( а кроме Татьяны ,в квартире жили её муж,две дочки-школьницы и мама-лежачая больная!), причём за проживание ни копейки с них не взяла!

Останнє редагування: 30 гру 2010
  18. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Так в нас майже кожен так і робить і шо з того? Мало просто виражати свою думку. того дуже-дуже мало. То неефективно. Треба їх (пардон на слові) "нагинати". Починати треба з місцевих політиків. Нагнути, викинути і поставити своїх. А тоді і далі можна думати.

19. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:good::good::good:
    Вот именно!!!!Ставить надо именно своих!А не толковых..хоть и чужих!!!;)

20. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ви неправильно трактуєте слово "своїх". Я мвав наувазі "своїх", яких я (чи той хто візьметься наводити лад) вважає достойним. А не тих кого вибрала демократичним шляхом зграє телепнів чи поставивли зверху. Але то лише мрія. Жага мати голос і примара того шо ви рішаєте свою долю назавжди зробила людей рабами демократії і ними ж обраної влади :)))

а де твій аватар? :)