Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Мабуть з вами погоджуся, тому що сама на собі такого ефекту не відчуваю. Але при застуді, то вітаміни явно допомагають - це вже я переконалась (додатково до лікування - я не маю на увазі, що самими вітамінами вилікуватися можна). Надія потрібна завжди, бо якщо людина знає, що це вже все, то тільки швидше себе до могили зажене. Додано через 2 хвилини Віра в людини в будь-що завжди важить більше ніж інші фактори. Я вірю, що думки - матеріальні; як будете думати, так воно і буде.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Все вірно, офіційно вважається, що БАДи не можуть виявляти ніякої лікувальної дії ні при одному захворюванні, тому держава стежить за їх складом тільки в плані відсутності в них токсичних речовин, але у всіх борошурах, які мають ці ваші долбані дистрибютори пишеться, що ті чи інші набори БАДів можуть виліковуавати ті чи інші хвороби.Одне діло, коли БАДи продаються як БАДи в спеціалізованих чи продуктових магазинах.Але щодо цих фірм з "дистрибюторами" є питання. В мене була така книженція „Віжн”, в якій були вказівки, в якій БАДи рекламуються як ліки, знайомий лікар показував такуж нювейсівську... Тобто десь брехня – або БаДи таки є ліками, але незареєстрованими – можливо навіть з метою приховати їхній справжній склад. І взагалі виходить брехня в будь-якому випадку –або обман держави, коли ліки виробляються під виглядом БАДів, або обман покупця, коли БАДи рекламуються як ліки. Виходить так – держава не перевіряє справжній склад БАДів, тут величезний простір для фальсифікацій. Тобто справжній , реальний вміст БАДів – невідомий. Зараз немає такого БАДу, для якого неможливо було б скласти в десятки разів дешевший і не менш ефективний аналог серед фармакологічних препаратів. Отут і криза лікарської совісті (і людської) – я призначаю тобі це, бо хочу на тобі збагатитись. В мене багато знайомих, які перейшли через комерційні культи типу „Віжн” чи „Емвей”(бо це справжні секти, БАДи в них тільки як одна з приманок), можу розповісти про методи вербування в ці секти...Дехто позбувся і великої частини свого майна... Просто багато хто думає, що він захищений і не може стати жертвою певної психологічної обробки чи маніпуляції (але це вже давно розроблені, відомі і відпрацьовані технології для модифікації поведінки), які використовують вербувальники комерційних сект, особливо коли людина не підозрює що має розмову з вербувальником,або в силу якихось обставин підозрює, але піддається. В більшості випадків люди не приєднуються до сект, секти просто їх вербують...Кожен хоче бути щасливим, хоче любові і уваги, стати розумнішим, розбагатіти, покращити здоров”я, любити і щоб їх любили, на це якраз роблять ставку вербувальники.MLM-фірми, які згодом починають обманювати, маніпулювати жертвами, закликаючи вкладати гроші зараз, щоб розбагатіти потім. Наступний етап – технологія зниження власної самооцінки, і жерва вже нікуди не скаржиться (ну, типу, друг, ти хреново працюєш, не викладаєшся, тому і доходу не маєш...). І мені зовсім незрозуміло – все – таки, як MLM-фірми платять податки. Дистрибютори(або іншими словами жертви комерційної секти) не є офіційно. співробітниками фірми, тобто поза пенсійним , соціальним страхуванням, і взагалі, як ці дистрибютори платять державі податки(дехто з них таки має якісь доходи...)? Так що, глубоко уважаемый доктор Alex, БАДи – це не тільки профілактика здоров”я, а і цілий клубок проблем.:ninja:
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Уважаемый, Калиниченко. А кто как не Ваши знакомые сами виноваты в том, что не разобравшись, сломя голову вкладывали деньги.. Это не компании типа "Эмвэй" или "Вижн" виноваты, это жажда скорой наживы Вашим знакомым запеленала глаза... "Чем быстрее и больше вложим, тем больше выгребем"!! - вот какая мысль преследовала Ваших друзей.. Для того, чтобы зарабатывать деньги надо очень хорошо изучить маркетинг-план.. Рассмотреть всесторонне, а не рисовать "воздушные замки" и за ними гнаться... А еще проще купить понравившийся продукт у дистрибьютора, но доплатить разницу между его ценой и розничной.. (он доставил, рассказал..) - это как оплата "на чай" официанту.. Приведу пример: у меня как у сетевика естественно много знакомых.. И в "Эмвей" тоже есть.. Так вот.. Моей матери очень нравиться например их пятновыводитель, ну реально класная весчь, она как хозяйка оценила. И что? Для того чтобы его купить мне нужно становиться их дистрибьютором??... Да мне они сами принесут на квартиру.. еще и с бантиком и "спасибо" что купил... Додано через 5 хвилин Вполне возможно, что некоторые компании исходя из опыта применения, составляют каталоги рекомендаций применения продукта... Заметьте рекомендаций, а не прямых назначений!!.. Вот возьмем, например, лимон.. или чеснок (очень полезные и рекомендуемые продукты при простудах, ОРЗ)... Так, что.. ВЫ их в лекарства впишете?.. Точно также и с БАДами.. Додано через 12 хвилин Это кризис не МЛМ, это кризис Украины.. В странах Америки и Европы дистрибуция узаконена на государственном уровне, у нас же такого закона просто нет.. Максимум, что например сделал я, так стал ЧП и плачу единый.. Но таких, согласен не много... Но это не касаеться именно МЛМ.. Как будто в линейном бизнесе не выдают ЗП в конвертах?!.. Вот как раз эту проблему не перекладывайте с больной головы на здоровую... Додано через 13 хвилин Это полная чуш.. Я вам сочуствую.. Додано через 15 хвилин У Вас?.. Может быть... Я писал выше о компетентности.. Или есть кайф помять воду в ступе? Додано через 16 хвилин Меня там выше уже Гитлером назвали ))))) Додано через 24 хвилини Не могу нести ответственность за другие компании МЛМ, на моих БАДах состав вплоть до милиграмма.. И на каждую партию главный офис от поставщиков получает не только мед.сертификаты ,но и сертификаты соответствия (тобиш того что внутри, с тем, что написано на банке).. Компании МЛМ, которые дорожат репутацией, махинациями с составом врят ли будут заниматся(разве будут только модернизировать и улучшать, для лучшего эффекта). Зарабатывание репутации достаточно длинный и тернистый процесс, а потерять ее очень легко.. Буквально в момент.. Так же с людьми происходит...
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Пане Калініченко! Зробила висновок, що ви в тому питанні ну зовсім не компетентні. Як каже народна мудрість: "Чув дзвін, та не знаю де він". Не знаю щодо "Віжин", але точно знаю щодо "Емвей", що ви говорите про речі, видумані зі стелі. Мої дуже близькі родичі займаються тим бізнесом уже 6 років (через них я і знаю так добре про всі ті продукти), на власні очі бачила сертифікати на всю продукцію і НІДЕ не читала, що їхніми вітамінами лікують! А ті люди справно платять податки (оформлені як підпириємці) і ще не чула щоб вони когось ВЕРБУВАЛИ! І доречі, заробляють вони більше 60000грн в місяць. Додано через 3 хвилини І їх партнери по бізнесу теж достатньо заробляють.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Дуже доречне уточнення... Наспівуючи: Какое небо голубое, Мы не сторонники разбоя: На жадину не нужен нож, Ему покажешь медный грош И делай с ним, что хошь! Лап ту бу ди бу ду дай. Лап ту бу ди бу ду дай.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Це я до теми що обдурюють людей, вербують, а люди всі гроші віддають (тільки цікаво на що?) і нічого не заробляють. А я знаю, що заробляють.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Наталіє, даруйте за відвертість, але Ваша активність і спрямування дописів у цій темі... насторожують, щоб не сказати компроментують... Гарно ж сказано:
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Я, мабуть, на цю тему вже нічого не писатиму - і так всі залишаться при своїй думці. У мене просто така натура - завжди люблю переконувати інших в чомусь, в що я вірю, що їм би помогло. Але іноді думаю: і навіщо мені це? Мені що від того ліпше стане? Це те саме ( не ображайтесь, але так воно і є), що доказувати, що земля кругла в 1 ст. до н.е.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Тут прикинул, сколько форумчан в этой теме отметились.. Что то маловато.. Канечно, Левандовка может сказать: "Пане Алекс, може тема не та..." Но все таки хотел бы услышать мнения, а особенно истории тех, кто испытал позитив или негатив прикоснувшись к МЛМ.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Трудно... У нас споживання Алка-Майну викликало лише фінансові витрати.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Знайомий мене агітував на роботу. Дистриб’ютером отих..."Гербалайфів"... - Ти купляєш в нас флакон за 87 гривень,продаєш за 120 гривень.(ціна застаріла,але в тих межах) - Вони думають,що здорові,але насправді вони дуже хворі...І,тільки "Гербалайф" може врятувати... Вразила величезна кількість печаток,дозволів МОЗ і т.д. Що забагато,то нездоово...
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Ойойой, і овочі, і вітаміни. І бідний організм, що мусить боротися з їх надлишком. До речі, а ви не думаєте, що ваш чоловік "присів" на вітаміни, і вони для нього вже як наркотик? До речі, усі лікарі (компетентні), якщо прописують вітаміни, то наголошують, що випили курс і зробили велиииииику перерву, синтетичні вітаміни, а особливо полівітаміни не можна вживати весь час, а то ваші нирки і печніка в першу чергу прикажут долго жить.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. А что?! Ктото насильно заставлял?!.. Вас били?!.. А может бюджет неправильный?! Конечно.. Во Львове по дорогам ездят одни жигули и просто некому дела до своего здоровья... Додано через 2 хвилини Ромко, вы когда выбираете колбасу она для Вас одинаковая?... Или может наблюдаете, что и сорта есть ее и выбор большой... Тоже самое с МЛМ... Посмотрев с одной вышки ("Гербалайф"), сделанный выводы кажеться поспешны... Хотя.. кому как..
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Ну конечно, у кого ума палата, тот и пьет синтетику... Тут же тема о БАДах, - а это органика, природные... К тому же, что значит присесть на витамины??!!.. Для меня это тоже самое, что присесть на воду или пищу.. И еще.. Избыток вытамнов и минералов... Да, такое может быть, но только в том случае, если организм не может их излишек выводить.. А это уже проблема... И не надо вешать проблему на витамины, надо себя в форме держать..
чи варто вживати БАДи? мені порадили пити ************** . але ніколи їх не вживав і незнаю чи варто. чікавить ваша думка з цього приводу
Бади - то для профілактики скоріш, а шоб кого вилікували - не чув... трохи скептично до того відношуся
файними вітамінними добавками дійсно мож щось вилікувати, бо коли організм получає всі потрібні корисні речовини то сам себе лікує але БАДи не проходять належної перевірки, як зокрема ліки... тому можуть бути навіть небезпечні... а от добавки-ліки з дозволю лікаря - прошу дуже...
ідеалізуєте життя, дівчатонька... вам і БАДИ давай перевірені і лікаря хорошого і без підробок і з діагнозом тре вгадати....