Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. ТАК ті, которі рекомендують "пити вітаміни", ІМХО, не лікарями тре називати, а дистрибюторами. Додано через 1 хвилину А в паталого-анатомів, підозрюю, є "своя думка".
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Ви такий скептик! Проконсультуйтесь з лікарем, якому довіряєте. Я хіба вам щось рекламую?
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Вона педіатр до вашого відому. Додано через 41 секунду Не пойняла. А це шо таке?
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Ви зробили висновок, що я рекламую ті вітаміни, що я пила під час хвороби? Подумайте який мені смисл? Я живу в Франківську. Ну не приїдете ви спеціяльно зі Львова щоб у мене їх купити (тим більше я їх не продаю). А робити комусь безплатну рекламу для реклами - це не про мене. Я пишу "на тему", бо люди питають хто що думає... Додано через 1 хвилину Або то я немудрий, або сани не їдуть. Не пойняла.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Ггг... А раптом Ви структуру у Львові розкручуюте? (смайлик означає жартівливий настрій)
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Недобросовісні лікарі нав'язують як БАДи так і ліки з конкретної аптеки, бо отримують за це бонуси.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Я про Івана, ти про барана. Скажімо як зимою я хворію,то роблю чай з материнки.Оце я маю на увазі дідівські рецепти. Але в підтримку можна ж вживати ті ж лимони, апельсини, хурму.Я хурму обожнюю. Я не мала на увазі вживати бади і ліки.Чи то я так зле висловлюю свою думку?
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Ясно, жиди були усюди , їли усяке. А в 2-у Світову на Кавказі переховувалися?
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. діда після війни на кавказ заслали.Натякаєте що там хурми пережер і мені то передалось?