Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Якщо під "БАДами" ви маєте на увазі вітаміни і мінерали, то я можу поділитися на власному досвіді. Захворіла я минулого року на запалення нирок і паралельно з лікуванням пила мультивітамінний комплекс і додатково велику дозу вітаміну С. Вилікувалась за тиждень - аж лікар не повірив такому швидкому результату (коли 3 роки тому з аналогічними аналізами лікувалась цілий місяць!). А ви критикуєте!
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Ну не скажіть! Ми вже так "позмішувались", особливо під час Другої світової, що все чуже вже нам рідне. Додано через 53 секунди Ні. Від розкритикованої тут фірми "Емвей"
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Ну у нас в той день більше на городах працюють, аніж святкують... Вибачаюсь за ОФТОП
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. я не утрірую(до речі українською це буде впадати в крайнощі), а лиш розпитую. До речі,завжди все їла скільки хотіла.За все моє життя мала алергію одну і то на трускавки зі сметаною. І томабуть тому, що з`їла добрячий банячок. А БАДи я взагалі не сприймаю.Найкраще ж засвоюється із їжею. Щодо рецептів теж абсолютно згодна, але вважаю що суто ними не варто обмежуватися.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. А, згадала! Їх можна аптечними назвати, бо казала моя мама, що колись їх в аптеці купляла - а тепер можна тільки через дистриб"юторів.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. до речі, вітамінні комплекси рахуються бадами? Додано через 1 хвилину Емвей в аптеці? їх завжди можна було купляти лише через дистриб`юторів.Хіба що аптека сама в них купила.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Дуже давно - років 20 тому, а може і більше. То не "Емвей", а фірма "Нутрілайт"(вітаміни).А "Емвей" їх зараз через свою мережу розповсюджує.До речі "Оріфлейм" теж колись тільки в магазинах продавався. Додано через 1 хвилину В принципі вітамінні комплекси бадами мабуть не рахуються
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Ну... в наших аптеках і чіпси скоро можна буде купити... Надибав цитатку: Джерело. Докторе Алєкс! А Ви БАДами лікуєте? А "яйко зливати"..? Багатьом допомагає.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Та на них усіх пише "Не є ліками", але від того не змінюється їх вміст....
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. 100% правда. Вітаміни - не є ліками, так само як фрукти чи овочі. Але нестача цих же ж вітамінів і мінералів може привести до захворювань Додано через 4 хвилини Висновок - або їсти багато фруктів, овочві, морепродуктів, або пити вітаміни. Або і те і інше.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Точно! нестача ліжка у хаті (спання на холодній підлозі) ще й до ревматизму доведуть... Куди ж нам дітися, без пігулок не виживемо..?
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. 3х100 з перцем, 3х100 без перцю та 3х100 просто так... і грілка у повний зріст
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. А ви не смійтесь. Ви чоловіки до всього такі скептичні! Тільки коли вже "вмираєте" до чогось прислухаєтесь.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Нє-нє! "Багато" - теж шкодить (і гаманцю, і здоров'ю). Тільки Ваш вибір трохи "приколов": або овочі, або пігулки (давайте називати своїми іменами). Ще можна додати "до вибору" регулярні тури на Мертве (скажімо) море, і тоді середньому українцю залишиться один вибір - пігулки (на яких написано, що вони вітаміни) приймати весь рік, крім осені, коли ціни дозволяють вільно харчуватися овочами. Додано через 39 секунд Буду! І над прихованою (чи випадковою) рекламою - особливо!
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Може і так, але на здоров"я не треба грошей жалкувати. Я стараюсь їсти і фрукти, і овочі, і вітаміни вживаю (на літо роблю перерву), і на море їжджу і добре себе почуваю. Мій чоловік взагалі каже, що коли не п"є вітамінів гірше себе почуває. Так про що ми говоримо! Всі лікарі рекомендують вітаміни вживати.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. А у вашому віці вітаміни тим більше треба вживати. У якій структурі? Якщо ви про вітаміни, то про них багато знаю від своєї сестри - вона в мене медик.