Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. А БАДи якщо й вилікують, то швидше на психологічному рівні: людина запрограмовує себе, що вона хвора і що тільки цей лік її вилікує, сама в це вірить і їй здається, що воно так є
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Хоч і банально, але скажу: хронічно обманюються ті, хто бажає бути обдуреним. Хто звик, що пігулка (/порошок, /рідина) мусять бути рятівними для здоров'я. Хочеш бути здоровим - будь ТАКим! Не зловживай, слідкуй за собою і насолоджуйся! Наспівуючи: Кришталева чара Срібная креш Пити, чи не пити - Все умреш! (про БАДи)
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Для мене найкращі заспокійливі кава з сигаретою. От,мене воно заспокоює... І всьо,хто б шо не казав...
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Вы четко описали процесс плацебо... У кого то из форумцев в подписи есть "моя сила в вере".. Он прав на 100% А на счет БАДов, вы путаете понятия лекарства и БАДы.. Это одно и тоже когда на качалке один разбухает от стероидов за месяц, второй четко тренируется годами.. Эффект один и тот же... Оба накачанные, НО! вот вопрос сколько этот эффет продержится??!!.. БАД - это таже пища только в "концентрированном" виде.. А лекарства - оно и понятно...
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Не зовсім зрозумів аналогію: БАД="стероїди", чи Ви до натурального тренування прирівнюєте?
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Как раз лекарства - стероиды... дабы достич быстрого эффекта.. А БАД это медленная, четкая шлифовка... Левандовка - вы вроде член клуба, а такие вопросы глупые задаете???? Или пытаетесь меня на чем то подловить???..
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. посміялася...ну реально написано як якесь оповідання а не критична стаття. а саме явище МЛМ дуже цікаве..до речі,млм це не тільки той амвей а й ті ж ейвон,мері кей і т.д. і т.п
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Гмм... Може і глупі... Тема ТАКа... Тю. А що тут ловити..? Знову пісню Дурємара нагадати? ЗІ: (модераторське) Вам, новачку пропоную уникати оцінок висловам форумлян...
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. В мене є власний негативний приклад: 1. тесть рік вживав Бади щоб лікувати варикоз - ефекту НОЛЬ,а почав вживати наші укр трави - перші зміни вже за півтора місяці... 2. ми лежали з малим в дит.онкології ті хто паралельно з лікуванням вживав Бади(таких було троє) швидше заганяли себе в катастрофічний стан,бо компоненти природнього походження(тим більше не нашої природної зони) негативно реагують з хіміотерапією -вони її нейтралізують. 3. своій малій колись по рекомендації "професіоналів МЛМ по Бадам" спробувала давати комплекс вітамінів,і капельки в носик при частих зимових простудах - результату ніякого,плюс діатез Вживайте лише те що росте у вашій природній зоні!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Можуть діяти як отруйні. Вважаються чужородними. Дія на непристосований (століттями) організм непередбачувана.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Та усіляку їхню екзотику не завжди хочеться пхати до свого ротика
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Отруйні чи не отруйні ,а от передбачити іх дію на організм неможливо,особливо на дитячий.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. то я що? можу вмерти від ананасів? А як же ж мої улюблені мандаринки?
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Нагадалось: приходить дядька до магазину і просить того екзотичного фрукта, та от біда забув... і згадуючи: - он ее, нет, мы ее, а!, она нас Щодо всіляких пліток і чуток: Приходить старий дядька до лікара і каже: - Чи не може пан дохтор мені допомогти? Он сусід в моїх літах ще, каже, може з дружиною за ніч кілька разів. а я вже ні... Може є якась пігулка? - Покажіть мені язика? - А до чого тут язик? - Та от дивлюсь і ви маєте, то що Вам заважає теж так говорити?
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Мандаринки-лимонки можуть сильно шкодити. А можуть і не шкодити.
Відповідь: БАД.. За и против.. МЛМ.. Ви теж не утріруйте.коли ви вживаєте ананас чи мандарину то не забувайте що спочатку батьки давали вам їх по чуть чуть,і організм привикав.Та й концентрація не та...А в бадах певні витяжки в таких концентраціях,що огого...Але я не відмовляю нікого,просто кажу що треба спочатку проконсультуватись десь в незалежній стороні,тобто в того, хто це не реалізовує ,і впевнитись що все це тобі хоча б не нашкодить.Я для себе вирішила що рецепти наших бабусь і дідусів для моєї сімї найкраще