I tried to buy an apartment in the project, located in 76 B.Khmelnytskyi offering "Servystsentrbud" construction company "Galitsky yard". Once I saw that the construction company has some of the matters being negotiated in court and "Servystsentrbud" give me false information, I asked Galician yard to add a paragraph in the contract that says that they will follow the project as it was approved by the city Council After a few lies Basil Seal, Galician yard owner told me that they do not give such a commitment, so they have to ask my permission if they decide to change the design. I replied that if I buy an apartment in a project, the company must require my approval if they're going to build something else ... Somehow I recommend to avoid the draft, at least until something happens clear reason as far as I can say that they are likely to violate their approved decisions that they have received from the city Council, which will lead to problems with the operation of flats and there is a chance that receives an apartment in another building than the one they show in sketches. https://dom.ria.com/ru/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B9%D0 % BA% D0% B0 /% D0% 96% D0% 9A-% D0% 9B% D1% 8C% D0% B2% D0% BE% D0% B2% D1% 81% D0% BA% D0% B8% D0 % B9-% D0% B4% D0% B2% D0% BE% D1% 80% D0% B8% D0% BA-5582 /
Я намагався придбати квартиру в проекті, розташованому в Б.Хмельницькому 76, який пропонує "Сервисцентрбуд", будівельна компанія "Галицкий двор". Після того, як я бачив, що ця будівельна компанія має кілька питань, про які ведуться переговори в суді, і "Сервисцентрбуд" подають мені неправдиву інформацію, я попросив Галицького Двіра додати параграф до контракту, який говорить, що вони будуть слідувати за проектом, як це було схвалено містом Рада Після того, як ще кілька лежить Василь Друк, власник Галицького Двіра повідомив мені, що вони не додадуть такого зобов'язання, тому їм доведеться попросити мого дозволу, якщо вони вирішать змінити проект. Я відповів, що якщо я купую квартиру в певному проекті, компанія обов'язково потребує мого схвалення, якщо вони збираються побудувати щось інше ... Якось я рекомендую, щоб уникнути цього проекту, принаймні, поки щось станеться Чітко зрозуміла причину, наскільки я можу сказати, що вони, ймовірно, порушують затверджені ними рішення, які вони отримали від міської ради, що призведе до проблем з експлуатацією квартир, і є шанс, що одержує квартиру в іншому будинку Ніж той, який вони показують в ескізах.