Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Треба такi теми - я ЗА! Смiшки смiшками але на "БФ" багато чого умовчується бо встидно оприлюднити, а це нажаль. БО є такi речi якi особливо вагiтнiй жiнцi кортить спитатись, але встидно бо пани читають. От i виходить... не зовсiм вже й "БФ"
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Це як в анекдотi приходять КГБ до Рабiновича додому i кажуть: "Ми слишалi что у вас есть 300кг золота????" а Рабiнович повернувся i кричить: "Сарочка, золотко, за тобой прiшлi" :D:D:D:D:D
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? ІМХО, щось Ви не ТАК формулюєте, Ніно... Або Ви про "одного пана", не будемо показувати пальцем... Або Ви не надто уважно читаєте (обговорюються\викладаються теми "не для чоловічих вух", і ніхто там "не турбує"). Або Ви хочете перетворити АБФ на ААА, де будуть ділитися лише глупством, і радісно плескати у долоні від кожного нового глупства (не надто корисно майбутнім мамам).
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Левандiвко, не тiльки Ви читаєте БФ я впевнена що iншi пани з форуму теж читають i подекуди (хоч i дуже рiдко) коментують. Ви вже там "свiй" скажем так, може особисто Вас би i не встидались. Але я точно знаю що є такi питання якi сверблять запитатись... но встидно. Я не про глупства говорю... якi глупства? I не тiльки для "майбутнiх" мам, а що на рахунок вже состоявшихся? От у мене наприклад є кiлька запитаннь на iнтимнi теми, але я не можу їх оприлюднити, навiть не зважаючи на те що всi мої лiкарi - мужчини. Не можу :ninja: А де є теми "не для чоловiчих вух" ? Менi здається вхiд вiльний всюди, де є гарантiя що вуха чи очi там не були? Як на мене то можете спокiйно закривати теми про полiтику, Укр-Рос, я туди нi ногою :shutup: Що таке АБФ i що таке ААА???? Добре що я вже розiбралась що таке БФ. Може то зiбратись з мислями i придумати щось таке розумне на дуже мудрi "столики" про полiтику?
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Наприклад, "Жіночі проблеми" - жодного допису від чоловіків (і не був там ніколи), Жіноче здоров'я під час вагітності та після пологів - 7 моїх дописів. Та Ви не переживайте, крім мене і Сявича АБФ (автономний БФ) ніхто не витримує. Гарантії від вух і очей нема ніде. навіть у Вас дома.
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? ооо тепер зрозумiло :D хе хе дома то гарантiя є... посiбник з Української мови щойно замовлений був, так що домашнi ще читати не вмiють. I зрештою, нi то нi, але пiдртимку свою пуперовi я дала. :naci:
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? так, так і ще раз так!!!! реалізація проста: доступ у розділ дають модератори (цього розділу), які бачать, що дописувачка саме дописувачка, а не транс-сексуал якийсь і всі проблеми... якщо модератори цього розділу бачать неадекватність дописувачки -- доступ туди закривається... це був коментар щодо того, що хтось може у профілі вказати "неправильну" стать...
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Ясно, вхід через кімнату модераторів, перевірятимемо стать.
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? через кімнату модератора розділу... стать -- не так важливо, я не думаю, що в БФ хтось з чоловіків захоче заглядати.....
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Якщо "не був там ніколи" то звідки знаєте, що там "жодного допису від чоловіків" ?
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Такой раздел - Одесский баян. Давно уже есть. Мальчикоф... зашедших пообщаться с девочками, банят сразу. В результате раздел превратился в розово-рюшечные девичьи посиделки. Ой... у меня началась менструация... хожу кровью истекаю, а я поругалась с парнем из за секса, а у меня цветочег распустился, какие трусики надеть на свиданье? Розовые чОрные или белые - демонстрацию чистоты намерений, а я ногти крашу... девочки посоветуйте цвет на вечер... и тд... Никакой интриги)))
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? зайди в "дівочі посиденьки" і спробуй знайти відмінність з "одеським баяном"....
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Але ж Ніна ще стидається... А закриєш вільний вхід - фсьо, чорна діра (чи рожева..?)
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? діра?.. рожева з рюшечками.... ну то що: заради експерименту зробимо на місяць?.... хто хоче модерувати цей розділ?... пропоную туди лільку.....
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Пупере, штамм Н5N1 - смертельний... Хто ще бажає вірної смерті Лілі?