Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? форум форуму -- рознь..... ))) тим паче, що "адмінів" ніхто не навантажує.. ))))
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? ну і хто тут дамський угоднік, подрем лаха разом? :D:D мене цікавлять інші частини жіночого тіла, але бачу ваш смак також змінився..., і жодного негативного ставлення до вашої ідеї..
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Якась дурня! Тут люди стіки часу сидять на форумі, знають одне про одного майже все, то шо ше ховати?)
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? і фо тут жінкам та дівчатками фидіти немона буде? цього??? ви сидіть у нас), а ми у вас)
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? флешмоб?!.. сьогодні всі у "дівочих посиденьках", завтра в "чоловічому клубі"?...
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? я все-одно думаю, що такі розділи були би потрібні...... що б тут не казали різного роду лицемірки, я майже в цьому впевнений: якби "бф" був закритий -- самим беефівкам там було би комфортніше......
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? ))))))))))))))) Гільдія Чистих Пелюшок .... і памперс біля ніків намалювати ...
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? фу)) я до цього не відношусь)) я не домосідка...і в декрет піде чоловік бо я адмін як не крути
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? ви поняття не має про що говорите зате говорите впевнено
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Я думаю, как у жемщин, так и у мужчин найдутся темы о которых хотят поговорить в узком кругу и без постороннего глаза. Примеры: "месячные", "венерическе заболивания", "мужики - козлы", "бабы - дуры"... И многое другое
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? не переймайся цим.... подивися на дописи цієї дівчини: "дурня", "а нащо", "вже було", "ги-ги" і так далі.... це сприймати як виважену думку, чи взагалі як думку -- неможливо....
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Я волію відкрито прочитати про свої мінуси, ніж хтось то має за спиною обговорювати. А як інакше? Так, принаймні, є шанс, що то просто непорозуміння, і вийти на правду. У всякому разі, дізнаюсь про свої недостатки, може навіть виправлюсь...
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Так вже ж дааавно всі це спокійно виясняють в темі "про це". Шо тут ше ховати? А дописи Пупера не можуть не радувати! Я просто вмираю зі сміху! Чудово! Настрій чудовий!:D:D:D
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? треба мені терміново перестати тебе тішити..... не хочу, щоб ти померла.... до речі, а чому в тебе аж три голови?... це щось означає, чи як і всі решта твої дописи -- ніц?..
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Клас! Продовжуй писати! А три голови..Та це рівно так само нічо не означає, як і всі мої дописи. Так-так! Яка там виважена думка! Тююю! Та які взагалі можуть бути в мене думки! Хх! :D:D:D
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? справді немає різниці, чи ти пишеш з однією головою, чи з трьома....