Відповідь: Ахтунг!!!! Паразити... Колись проходила обстеження в Інфорумі (компютерна діагностика) Виявили якісь види в нирці, ще в якомусь органі. Лікування назначили на страшну суму - в основному БАДи, які надіюсь не шкодять, і не допомагають конкретно нічим - це вже не раз доказано. Щоб перепровіритися чи насправді є гельмінти - нема де. Інфорому не сильно довіряю - бо ж вигідно находити паразитів шоб потів лікувати своїми препаратами. В нашому місті немає більше ніяких лабораторій типу по виявленню паразитів. От і як їх позбуватися як навіть не знаєш чи вони в тебе є.
Відповідь: Ахтунг!!!! Паразити... а це ще для чого? чого ітльки не придумають....сметану розводять...яблука і квасолю мочать..а то нашо?
Відповідь: Ахтунг!!!! Паразити... Мити руки щогодини (з милом) не варто, бо можуть виникнути проблеми зі шкірою
Відповідь: Ахтунг!!!! Паразити... паразити -це одна з моїх фобій..купила собі очистку для організму...ще не випробувала..явних признаків їх присутності нема...але бррр..як уявлю що хтось живе в мені і поїдає...мороз по шкірі
Відповідь: Ахтунг!!!! Паразити... це біодобавки ..одна з них вбиває паразитів,віруси ,бактерії,..а друга розщеплю і виводить з організму..
так лікування зараз на страшні сумми, краще мати страховку в т.ч дитячу Здоров'я Процвітання, наприклад надійна бо австрійська. А ще згадайте бабусю та поради (насіння гарбузове зранку
Гарбузове насіння їмо - поки результату невидно. Отрутою пічкати не хочу. Лікар казала, щоб правильно лікувати народними методами, потрібно знати де і які паразити є. Кал здавали три рази - нічого не найшли.
А я чула, що часник допомогає позбутись цих гадів, але діти не всі люблять навіть запах. Я свою доньку привчила...
ну Ви прям якийсь ИГИЛ від самолікування,ті голову відрубують,Ви то дупу заморозите, то спровокуєте перитоніт
Не переживайте! Ні дупа не заморозиться, ні перитоніту не буде. Часник не такий ядовитий, щоби проїсти шлунок. То самі лікарі рекомендують ковтати цілим, як не хочеться потім дихати на людей часником. А дитині можна давати маленькі зубчики.