Відповідь: АХ, ОДЕССА... Еге-ж, сокирку не забудьте.... Ех, Ромко, це мої рідні ліси, всю молодость там пролазив... поки однолітки кубіт портили... Нє, псів я не відстрелював... Давно то було... Додано через 3 хвилини Хлопаки і дівчата! А чи був хто в Новому Світі останнім часом (рік-два)? Там прекрасний пансіонат був в індивідуальних будиночках, - чи хто знає як зараз, і почім? З питною водою там їх шляк трафив, на жаль.
Відповідь: АХ, ОДЕССА... А скільки вашій малечі? І як вона перенесла дорогу, зміну клімату, бо Уляночка казала(по телефону) шо малий до Одеси ледве доїхав, спав тіко 2-3 години...
Відповідь: АХ, ОДЕССА... Донечці вже 7 років. Іжджу з нею з 4-ох років. Завжди дорогу переносила нормально. Проблем тьху-тьху не мали жодного разу.
Відповідь: АХ, ОДЕССА... 200 грн проживання і трьохразове (дууууууууууже хороше) харчування. За дитину платила тільки 140 грн. за проживання . В номері: телевізор (новий з пультом), новий маленький холодильник, душ, туалет, умивальник. На вечерю нам 2 рази давали вино. Фрукти постійно . А одного разу дали на обід пельмені , ми двоє їли і тої порції ми не подужали.
Відповідь: АХ, ОДЕССА... Сам ты промышленный город) Одесса город биснесменов и пофигистов. Если в Одессу едут на море... то таки да, семачками не торгуй но лучше ехать на бугаз, Затоку, Коблево. Тем более что это от Одессы очень близько. Но там вас, ушлые одесситы обдерут как липку кузлики) Так шта... жду на следующий год, очередь к себе в личку за советом)
Відповідь: АХ, ОДЕССА... Кому треба про Коблево знати, звертайтеся до мене.У нас там своя база, правда, ще в стадії будівництва, але умови досить пристойні.