У Львові також є, школа водійської майстерності Тараса Реги. Можливо є і більше таких шкіл контраварійного водіння
Є добрі школи. Тарас хороший хлопака, навчив багато чого, яке дуже пригодилося у водінні.. всім рекомендую
Курси для Templar Я вот літом планую піти на курси, а куди ненаю.. Казали шо на Личаківській файні є... І розказують в яку сторону гайку крутити, їздити файно навчать... Ну во, хочу піти здати на 3 такегорії зразу! А/B/C Де би добре було піти? ШОб ціни ще були в межах розумного
А шоби ціни були в межах розумного то гугліть собі найдешевші курси і буде вам щастя. Яка різниця які курси? Отримала права і поїхала, головне аби голова працювала і ноги педалі тиснули
ну три категорій відразу отримати не зможете - нововведення здійснені в Мрев не дозволять. не більше двох. Потім через 0.5 року можна відкривати далі. З категор А стало набагато суворіше, ну й звичайно дороще. Якщо раніше мав кат В, С... Катег А відкривали автоматично за 40 грн. Тепер же ще й вимагають довідку про те що наїздив 20 годин на мотику. В мене була аналогічна ситуація, але я зупинився на категоріях В і С.
В тому й проблема, жи не все ТАК просто! +, авторові, підозрюю, знадобиться персональний комплект педалей, бо існуючих не знайде. На курси читання підіть. А питання водійських - давно обговорюється поруч - автошкола AKA курси водіїв
Привіт! Можливо хтось знає у Львові автошколи, де навчають в першій половині дня, заходила у дві найближчі - то тільки з 18 години, а дітей нема з ким залишити. Живу на Петлюри. Наперед вдячна!
І я знаю цю автошколу урл Зараз саме навчаюсь на початковому курсі. І правда дуже хороша автошкола, напевно, у Львові більше немає нічого подібного ---------- Додано в 12:46 ---------- Попередній допис був написаний в 12:41 ---------- У Львові теж є така автошкола - Автошкола водійської майстерності урл авторитетного хлопця. Дуже авторитетний хлопець в цій галузі. В мене багато знайомих тут вчилось
Не хотів створювати ще одну гілку , хтось підскаже, де у Львові є курси трактористів-машиністів сільгосп машин ?
Мартіні, ми не звітам виїжали, а зі сторони СТО, там біля зупинки, тріки вище... Хоча там тоже досить вузько, але я на газ 53 спокійно проходив там) ---------- Додано в 13:01 ---------- Попередній допис був написаний в 12:54 ---------- Як то так? Що саме, Вам важко давалось?
Є ще хороша школа "Світлофор", на Науковій 66. Не знаю як на рахунок всіх викладачів, але один там є класний.
Порадьте свого класного викладача Теж шукала, але всі школи які обійшла з 18-00, в одній сказали що зараз всі офіційні школи не практикують денні заняття. Вирішила піти : теорія ввечері, а їзда вдень, або зранку, це вже як домовишся
Пошук інструктора Порадьте інструктора щоб навчив їздити чайника після автошколи на своїй машині і прицьому щоб ця машина була авео седан
Нащо він Вам впав?........сідайте за руль і шпуляйте помаленьку, ............ну бажано для початку знайти спокійніше місце для занять ніж Львів...