автошкола AKA курси водіїв

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем helmut, 5 вер 2007.

1. Джин

Джин Member

Відповідь: автошкола AKA курси водіїв

Однозначно на Личаковской. Я там сам учился, школа очень классная. Тебя там действительно учат и без знаний не выпустят. Ездил я на 4-ох машинах. Ваз 2108 с моторчиком 1,1л, ВАЗ 2112 , На 2113 и даже на Тико. А машин там валом, от Жигули до мерсюка))) После этой автошколы, поломки на дороге не будут страшны. Даже не слушай тех кто говорит, мол купить проще а остальное по ходу дела выучишь. В автошколе реально учили строение авто, как его ремонтировать если в дороге твой конь умер. Инструктора там профи своего дела, за взятку ты там экзамен не купишь и по честному будут учить тебя, если не тормоз то быстро будешь схватывать.

Вообще у меня море хороших воспоминаний с автошколы и автошкола там, действительно на уровне. Насколько я помню, она занимала ІІІ место в Украине, по подготовке водителей

2. Tony

Tony Well-Known Member

І я за курси на Личаківській - дуже хороша школа - великий вибір автомобілів (причому найгірше шо є це 9-тка),, толкові викладачі, і інструктори.
    2 МІРТІНІ. Тим заїздом ніхто не заїжає, а дійснй заїз трошки вижче так ніби в обїзд тої школи.

3. Джин

Джин Member

Меня раз заставили ехать этим, очень узким проулочком. Он только кажется не проходимым)))

4. Натася

Натася Well-Known Member

непогана автошкола є на перехресті вул. С.Бандери-Вербицького в тій великій цегляній червоній школі - ціни доступні, інструктори толкові.

але скажу чесно, що я особисто на курси не ходила - вважала це даремною тратою часу - ПДР читала сама (разів зо три), уроки водіння брала в приватному порядку (в інструктора зі школи, про яку написала вище) + паралельно вчилась на своїй їздити, приблизну будову авто знаю від чоловіка, права купила, вже три роки їжджу по правилах і без дтп з моєї вини (т-т-т)

5. Vexler

Vexler Well-Known Member

Люди!!!

Де можна скачати білети для складання екзамену в МРЕВ ДАІ????
    Їх там шось 2000..... Може хтось підказати???

Ніде не можу знайти :sad:

6. Mystang

Mystang New Member

А яка різниця? де б не пішов а за екзамени платити однакову суму прийдеться)

7. Vexler

Vexler Well-Known Member

Mystang

Я розумію, що платити тре. Але я попросив тести, може хтось має????
    Поділіться, пліз!!!

Дуже треба!!!

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене є на диску, ми якось шоферу нашому з багаторічним стажем включили, пройшов з 3го разу :)

Додано через 4 хвилини
    Я, доречі, теж в автошколі на Личаківській вчилася водінню. Там ше такі імітатори смішні є (може вже їх і нема). Їздила на форді який гудів як ракета, інструктор пояснив що якийсь учень на рельсах кусок вихлопної згубив. Перед тим мене чоловік вчив їздити, але на автоматі. Як зараз пам"ятаю - прийшла вперше, сіла за кермо, а авто стоїть при стіні. А інстуртор мені - давай, поїхали. А я кажу - куди поїхали, тут стіна :)) А він давай хаяти мого викладача - я йому казав мені бабів не підсовувати, хлорці хоч трошки їздити вміють і т.д. смішний був.

• Подобається Подобається x 2
  9. Princess

Princess Well-Known Member

шукайте тут
    сама звідти не пробувала, мені знайомий дав диск скачаний цього сайту. і викладач на курсах теж давав диск з цими білетами. в ДАІ здала без жодної помилки :)
    ще можна практикуватись на http://pdd.kiev.ua/ і http://www.is.svitonline.com/seva1964/dai4.html
    удачі :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Капітан

Капітан Well-Known Member

Есть видеокурс по правилам вождения, если кого интересует - я рекомендую даже для опытных водителей/льниц:
    http://video.bigmir.net/show/22731

11. Vexler

Vexler Well-Known Member

Нарив. Тут є і київські і харківські білети 2003 + ПДР:

http://alexe68.pochta.ru/

ТУТ ДИСК КИЇВСЬКИХ ЗА 2005 рік (200Мб)
    http://fileshare.in.ua/611926

12. klen

klen Well-Known Member

порадьте інструктора

Власне проблема. Треба вчитися водити. Шукаю хорошого інструктора що навчає водити. Порадьте будьласка.

13. demetris

demetris Well-Known Member

Не "найкращий з найкращих", але знайомий ходив, сам з ним їздив.
    Володя (+380*********)він звісно жук, але водить добре. "по колінах" не б'є :) на той час "кат. В" тягнула 250 дол.
    може допомогти отримати права без геморою. заняття по теорії були на Пасічній, але кудись мали переїжджати. вчив їздити на фольці гольфі, ще був ніби фіат уно.

Останнє редагування модератором: 21 січ 2009
  14. Vodoliy

Vodoliy Member

Так, Володю я теж дуже добре знаю. Тепер він керівник філії в Рясне. Дзвоніть, не пошкодуєте.

• Подобається Подобається x 2
  15. klen

klen Well-Known Member

Дякую за інформацію. Права маю. 7 років тому курси водіїв на личаківскій закінчила і права отримала. За теорію навіть не платила. Теорію звичайно вже теж забула але думаю і сама почитаю згадаю. Проблема саме у практиці водіння.
    І ще мені бажано у моему районі (центр, стрийскій парк)

16. demetris

так-так,точно. згадав. вони ніби з братом там.

Як їхати від стрийського ринку до шота руставеллі (зліва) - там є якась школа екстримального водіння, бачив. але ніц не скажу.

17. Varvar

Varvar Well-Known Member

то певно з
    знайомий (чи однокласник) співробітника вчить їздити, і тариф за 1 заняття десь півроку-рік назад був 50 грн - на його машині-бензині, 25 грн - на машині замовника. Як правило 10 занять вистачає.

18. bora

bora Well-Known Member

Вчив Сергій з Личаківської школи якраз.
    Взагалі претензій не було. Його машина - Ланос. Якщо зацікавить - пишіть в ПП.
    Щодо правил - купуйте книжечку з малюнками ситуацій на дорогах - самих прав буде замало перечитати для пригадування.

19. demetris

саме так, хоча може все плітки...

20. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

а де твій аватар? :)