Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Може кому пригодиться рамочка для діток: Тут Ще вчилася гарно писати: Тут Літо
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Трускавковий настрій... Фотки зроблено без фотика ...
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... ДО: ПІСЛЯ: Версія для Левандівки: (а так краще? )
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... в черговий раз переконуюся, що карма і думки відрізняються.... немає тут "плюса" від пана миха....
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... напевно пан Мих чекає від мене чогось геніальнішого
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... дякую! за це вам і продовження фото)))) №2 до обробки і після обробки єдиний мінус який тут вийшов то то, що палатка стирчить.....але я старалась
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... мені то перше таож подо але й оброблене непогане
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... настінка, я перепрошую, але ви часом "сталкер" не бавилися перед тим, як робити фотожаби?.... щось воно мені нагадує чорнобильську зону з іграшки..
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... чому ви мене вічно критикуєте? ГА? мене то так злить! загалом я хотіла зробити красиві картинки з тих фото що я зробила...... я бавилась у сталкер, але мої фото мені його не нагадують