Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... є ще й безплатні аналоги... або ж програми, які намагаються "підтягуватися" до фотошопа.... (совість за них не мучить )...
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Це давненько вже пробувала зістарювати фотографію: Завжди я хотіла бути високою і мати довге волосся... Це спроби зробити малюнок: Відкритка для мого брата:
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Якщо хтось захоче, можу "Жиріка" послойно викласти.
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Оффтоп. Ваш брат мені нагадує однокласника одного (з 37-мої). Юрком звали. Жив на одній із бічних Личаківської.
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Портрет племінниці. Дехто питає чи це малюнок. Ні - це фото
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Вибачайте, якщо я не дуже по темі.. От побачила ті всі фото, аж завидно стало по-доброму... Я так хочу навчитись цих примудростей на фотошопі, але ніяк руки не доходять. Моя найбільша мрія - зробити із звичайної своєї фотографії таку як, наприклад, на обкладинках журналів (чисте гладеньке, матове обличчя, інший колір очей) і т.д. Хочу запитатись чи міг би хтось із звичайної такої фотки зробити таку "захцянку"??
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Простіше одразу зробити незвичайну. А в шопі довести...
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... ТАК Вам - на фото-форумівку! Або просто, "на форумівку", або в ПП до любого з форумних ... митців. ВАМ - не відмовлять.
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Може мені хтось підкаже, як з меншити аватар, зроблений за допомогою гіф-анімації. Хтось мені казав, що в фотошопі можна, а я тільки односторонньо процес розумію, а розкадрувати не можу
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Imagе Ready. Просто задаєте новий розмір. Але на ЛФ гіф-аватари не дозволені.
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Просто якось дивно. Imagе Ready завжди йшов разом з фотошопом, а зараз я стягнула останню версію, щей русифіковану... все супер, але Imagе Ready немає... ось і піпкаюся. Доречі, дуже шкода, що анімовані аватари на ЛФ не проходять.
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... А нема з ЦС-3. Самому шкода, бо ЦС-3 і старий Imagе Ready зарубав, гад...
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Можна спробувати, скиньте фото, подивимось. А ще десь бачив уроки для шопу, поетапно як таке робиться, постараюсь знайти і скинути Так, звісно, ще краще
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Она в трусах или без? ОЧЕНЬ волнует сей вопрос!!!!
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Я в цьому питанні не спеціаліст, та наче б функції іміджреді просто вкл. в ФШ. Принаймні анімовані гіф-ки в цс3 робити можна. - > Window -> Animation.