Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Треба було зразу в автора спитатися (в мене :shy Там в галереї можна клікнути "додаткові відомості" (якщо в тебе ІЕ, бо опера не повністю підтримує пікасу) і воно покаже параметри знімку: ISO: 100 Експозиція: 1/60 sec Апертура: f/2.0 Фокусна відстань: 30mm Можна було поставити f/1.4 і тоді розмилося б ще сильніше. Від чого залежить потіжність розмиття? Від сукупності різніх показників: 1) розмір матриці - чим більша тим сильніше миє 2) діафрагма (світосила) - f/1.4 миє значно сильніше ніж f/8 наприклад 3) фокусна відстань - телевик розмиє фон сильніше ніж ширококутник 4) відстань фокусування - тобто чим ближче сфокусовано, так при макрозйомці фон розмивають навіть мильниці з матрицею 1/2.6" 5) ну і відстань від обєкта що в фокусі до фону теж грає роль, але є поняття гіперфокалу, тобто відстань від якої все входить в зону різкості. Для кожного об’єктива і діафрагми вона своя. Детальніше про ці речі можна прочитати в цій статті
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Файні розписав, але частину з тих пунктів моя камера не потягне, тому буду вижимати з того що є
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Я недавно бавлюсь з фотошопом, ось що вийшло... :shy: До: Після:
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... ось така проба "пера" (правда не моя, а мого чоловіка, зате дитина наша спільна:ninja: )
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Це мої спроби зробити весняну відкриточку: Тут Тут Тут
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... це звичайно не вершина мистецтва ....але шось таке вийшло..
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Ви мені нагадали про те що я колись теж щось подібне робив
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... ну тут трохи праці вкладено...а я просто шось наложувала слої... і так получилось
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Та я теж просто щось там змішував і ось таке вийшло... Давно це було, експерементував багато, тільки от результат тепер мені зовсім не подобається. А ось це вже трохи краще:
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... А на другій фоті з цього Вашого допису дівчина Саша з Дніпра, знято під час чемпіонату України з "Що? Де? Коли?" .... Трясця, який тісний світ! Й плюнути не можна, бо, рятуй Боже, в знайомого влучиш
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Фотошоп - это программа, которую надо покупать или скачать где то?
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Можна купити ліцензійний, якщо маєте лишніх 500-600 у.о.(мені здається. що така приблизно ціна). Можна купити піратський. А можна і скачати. На ваш вибір!!!