Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Питання до наших авторів/фотошоперів: Як робляться фото такого типу? http://picasaweb.google.ru/dimalozz/Denis/photo#5161719701014552354 Фотошоп чи апаратно? Апаратно мені вдається таке тільки якщо об'єкт далеко від фону що розмивається (типу на фоні будівлі тощо). Чи це залежить від камери?
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... можна шопити (фільтр розмивання по глибині різкості), а можна глибиною різкості на камері зарізати (якщо на ручних налаштуваннях) відкриваєте діафрагму - фсьо. на короткій відстані до об'єкту різкою буде маленька зона. 685x900 jpg, 102 Кб Ось тут на вухах вже різкості нема... Діафрагма 3,2 а тут розмито фільтром
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... ось сама впіймала кадрик: Переглянути вкладення 1224
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... та ні) зменшити і обрізати + щось намалювати сама можу. треба зробити щось креативне, з анімацією бажано.
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Яку саме анімацію ви хочете? Бліки, чи щось посерйозніше? До речі, в нас на форумі анімовані картинки на аватарки не ставляться - завеликі по-любому.
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... о видите зліва труба водосточна (ринва) блистить. то поміняли, бо мій однокласник її погнув. файна сукня. соррі за офтоп. але тут адміни оффтопили...
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Не знала, що сюди можна рамки викладати. Ось моя вчорашня "сонна" рамочка: А це ще одна (позавчорашня), може зійти за валентинку: Можу ще викласти, якщо хтось захоче
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Просто їх у мене багато,і не всі мені подобаються (хоч сама їх майже не використовую), дуже люблю сам процес створення рамочки, а фотошоп тільки недавно почала вивчати. До речі, всі рамочки у форматі png, так що якщо хтось хоче, то може собі взяти, розміри і вага під кожною написані. От ще викладу рамочку- сердечко, теж можна використати як валентинку(1772 х 1181 2,51 Мб): А це серія рамочок "Ніжність":
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... Є. Ось новорічні зі скрапового набору: 2551 х 1795, png Надпис з рамочки: 2551 х 1795, png
Відповідь: Авторське фото, робота в фотошопі тощо... На вушко: це не варто називати "робота у фотошопі" А фото гарні.